Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Οτι υπαρχει στο Aliexpress,υπαρχει σχεδον παντου.Ο μονος λογος που θα ψωνισω κατι απο το Aliexpress αντι του Ebay πχ ειναι που εχει απειρως καλυτερη εξασφαλιση εναντι του Paypal.Εσεις ψαχνεται πωλητες στο αλι με paypal?Μαζοχισμος το λιγοτερο.

Το alie έχει πιο μεγάλη ποικιλία και είναι πιο φθηνό από το ebay.

1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Παράλογο μου φαίνεται αυτό αλλά Οκ. 

Θα βρω ένα tv box με 22 ευρώ τότε και τελείωσε. 

Χωρίς τελωνείο μήπως μπορώ να πάρω από αλλού; 

Για tvbox δεν θα πάρεις από aliexpress. Καλύτερα από geekbuying και αγορά απο ευρωπαική αποθήκη.

https://el.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-Amlogic-S905x3-8K-Video-Decode-Android-9-0-TV-Box-4GB-32GB--422438.html

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Το alie έχει πιο μεγάλη ποικιλία και είναι πιο φθηνό από το ebay.

Για tvbox δεν θα πάρεις από aliexpress. Καλύτερα από geekbuying και αγορά απο ευρωπαική αποθήκη.

https://el.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-Amlogic-S905x3-8K-Video-Decode-Android-9-0-TV-Box-4GB-32GB--422438.html

Ωραιος.... Βάζω άφοβα την κάρτα μου και στο geekbuying? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεις έχει και paypal!  Επιλέγεις αποστολή από Τσεχία και θα το έχεις σπίτι σου με κούριερ σε λίγες μέρες.

Το είχα αγοράσει και εγώ πριν από 1 μήνα. Θα έχεις και 2% έκπτωση ως νέος χρήστης.

Από Ελλάδα υπάρχει και το παρακάτω.

Είναι πιο αδύναμο hardware αλλά υποστηρίζει netflix full hd, κάτι που δεν στηρίζουν τα κινέζικα tvbox.

https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-Mi-Box-S-8GB-με-Google-Assistant.html?o=xiaomi+tvbox

Αναλόγως με τις ανάγκες σου κρίνεις.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

Αν δεις έχει και paypal!  Επιλέγεις αποστολή από Τσεχία και θα το έχεις σπίτι σου με κούριερ σε λίγες μέρες.

Το είχα αγοράσει και εγώ πριν από 1 μήνα. Θα έχεις και 2% έκπτωση ως νέος χρήστης.

Από Ελλάδα υπάρχει και το παρακάτω.

Είναι πιο αδύναμο hardware αλλά υποστηρίζει netflix full hd, κάτι που δεν στηρίζουν τα κινέζικα tvbox.

https://www.skroutz.gr/s/16594393/Xiaomi-Mi-Box-S-8GB-με-Google-Assistant.html?o=xiaomi+tvbox

Αναλόγως με τις ανάγκες σου κρίνεις.

Ψάχνω κάτι καλύτερο από αυτό βασικά.. 

Αυτό δεν νομίζω να παίζει 4Κ... 

Εχω ηδη ένα mx pro  4κ 5g αλλά δεν την παλεύει με την 4Κ τηλεόραση. Έβαλα kodi κλπ, παίζει τέλεια 1080 αλλά μέχρι εκεί. 

Εχω δει ένα τέλειο X88 pro Χ3  4/64. 

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που σου πρότεινα έχει καλό επεξεργαστή (Amlogic S905X3).

Το xiaomi δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λένε ότι παίζει 4κ.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Αυτό που σου πρότεινα έχει καλό επεξεργαστή (Amlogic S905X3).

Το xiaomi δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λένε ότι παίζει 4κ.

Βάλε link γιατί δεν το βλέπω για το 9505Χ3...και εγω αυτό ψαχνω. 

Δημοσ.

δες το λινκ που σου έδωσα πιο πάνω:

"TANIX TX3 ALICE UX Amlogic S905x3 8K Video Decode Android 9.0 TV Box 4GB/32GB Bluetooth 2.4G+5.8G WiFi LAN USB3.0..."

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, The_Judas είπε

δες το λινκ που σου έδωσα πιο πάνω:

"TANIX TX3 ALICE UX Amlogic S905x3 8K Video Decode Android 9.0 TV Box 4GB/32GB Bluetooth 2.4G+5.8G WiFi LAN USB3.0..."

Το εχεις αυτό από ότι κατάλαβα. 

Πώς είναι από ταχύτητα; δοκίμασες να του βάλεις 4Κ ταινία; 

Στο kodi πως είναι η εμπειρία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο πρόβλημα του το μέτριας εμβέλειας wifi αλλά σε αυτά τα χρήματα είναι σύνηθες φαινόμενο. Αν είσαι σε νορμαλ απόσταση από το ρουτερ δεν θα έχεις πρόβλημα ή αν δουλεύεις καλύτερα με ethernet.

Κατά τ'αλλα καλό είναι και μπορείς να του αλλάξεις και το λειτουργικό αν θέλεις κάτι διαφορετικό, παρόλο που και το μαμά-android είναι καλό.

Εναλλακτικά βλέπεις και το: A95X F3 Air Amlogic S905x3 που είναι παρόμοιο, ίσως και μάλλον με καλύτερο wifi.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Μόνο πρόβλημα του το μέτριας εμβέλειας wifi αλλά σε αυτά τα χρήματα είναι σύνηθες φαινόμενο. Αν είσαι σε νορμαλ απόσταση από το ρουτερ δεν θα έχεις πρόβλημα ή αν δουλεύεις καλύτερα με ethernet.

Κατά τ'αλλα καλό είναι και μπορείς να του αλλάξεις και το λειτουργικό αν θέλεις κάτι διαφορετικό, παρόλο που και το μαμά-android είναι καλό.

Εναλλακτικά βλέπεις και το: A95X F3 Air Amlogic S905x3 που είναι παρόμοιο, ίσως και μάλλον με καλύτερο wifi.

Δυστηχως δεν έχω καλώδιο... Το ρουτερ είναι στα 4 μέτρα με τοίχο οπότε θέλω σίγουρα καλό wifi. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Δες τότε το A95X F3, ειδικά αν έχεις 5G wifi θα είναι ακόμη καλύτερα.

https://el.geekbuying.com/search?keyword=A95X F3 Air Amlogic S905x3

https://androidtvbox.eu/a95x-f3-review-android-tv-box-with-s905x3-soc/

Δεν έχω δυστηχως... Η wind 50 άρα δίνει απλό ρουτερ. Περιμένω να γίνει αναβάθμιση στη γειτονιά για να μου δώσουν 50αρι. 

Να κοιτάξω κάποιο που να έχει support to kodi η όλα έχουν; 

Δημοσ.

Πολλή προσοχή, αν ξεπεράσει τα 22€ έστω και για 0,10€, τρως 15€ επειδή μπαίνει τελωνείο + ΦΠΑ σε όλη την αξία της αγοράς σου!

Για 1,5€ πάνω από το όριο, πλήρωσα άλλα 25€ στα ΕΛΤΑ για εκτελωνισμό και φόρους!

Μια λύση είναι να ζητάς να σου βάλουν αξία αγοράς με μεταφορικά στο πακέτο πιο χαμηλή! (πάλι βέβαια, αν δεν το κάνει;;;)

Αποφεύγω πάντως γενικά να πάρω κάτι πάνω από 22€!

Πάντως 2 φορές που έβγαινε γύρω στα 25€ η αγορά, ευτυχώς ο πωλητής από μόνος του είχε γράψει πολύ χαμηλή αξία και τη γλίτωσα!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niato είπε

Πολλή προσοχή, αν ξεπεράσει τα 22€ έστω και για 0,10€, τρως 15€ επειδή μπαίνει τελωνείο + ΦΠΑ σε όλη την αξία της αγοράς σου!

Για 1,5€ πάνω από το όριο, πλήρωσα άλλα 25€ στα ΕΛΤΑ για εκτελωνισμό και φόρους!

Μια λύση είναι να ζητάς να σου βάλουν αξία αγοράς με μεταφορικά στο πακέτο πιο χαμηλή! (πάλι βέβαια, αν δεν το κάνει;;;)

Αποφεύγω πάντως γενικά να πάρω κάτι πάνω από 22€!

Πάντως 2 φορές που έβγαινε γύρω στα 25€ η αγορά, ευτυχώς ο πωλητής από μόνος του είχε γράψει πολύ χαμηλή αξία και τη γλίτωσα!

Η αυτό η γα πάρω από το άλλο site geekbuying.... Είναι κ αυτό μια λύση. 

Καλά στο insomnia βλέπω κάτι προσφορές σε κινητά με κόστος 180-200-300. Αυτοί πως αγοράζουν χωρίς θέμα; 

Δημοσ.

Πάντως με το aliexpress όσες φορές άργησε το δέμα, πήρα τα λεφτά πίσω, γρήγορα κιόλας! Και μετά μπορεί και να σου έρθει και το δέμα!

Μια φορά μου έτυχε (αν και ήρθε θήκη για άλλο κινητό τελικά!!!)

Αν αργήσει και μια ώρα (από τις 90 μέρες), ανοίγω dispute.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...