Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TS,"το μαγαζι" που λες αυτη τη στιγμη εχει κεφαλαιοποιηση σχεδον 750 δις δολλαρια,πανω απο 3 φορες το ΑΕΠ της Ελλαδας για να καταλαβεις τα μεγεθη.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, greengr21 είπε

TS,"το μαγαζι" που λες αυτη τη στιγμη εχει κεφαλαιοποιηση σχεδον 750 δις δολλαρια,πανω απο 3 φορες το ΑΕΠ της Ελλαδας για να καταλαβεις τα μεγεθη.

Φτώχεια καταραμένη; :-)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Εισαι σιγουρος;

image.png.45cd086dbc35553d39ce5b23cd05b1bd.png

Ναι, μετά διάβασα ότι τους έχει δώσει το ελεύθερο και όσοι θέλουν έχουν... 

Οπότε ειναι ποιον θα πετύχεις. 

Όμως εφόσον λένε τα παλληκάρια εδώ ότι δεν τίθεται θέμα με την κάρτα μισθοδοσίας όλα καλά. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Εισαι σιγουρος;

image.png.45cd086dbc35553d39ce5b23cd05b1bd.png

Αυτο που επισήμανες ειναι μεν σωστό αλλα εχει πολλες παγίδες, πρωτη και καλύτερη αυτή

1.The only drawback is that when you pay with PayPal, AliExpress makes you pay a certain commission that depends on the cost of your purchase. Look at the amount of the fee before you

2.Νομίζω δεν αναλαμβάνει την ευθύνη το αλι αλλα το ππ σε περίπτωση που στραβωσει κατι, και ως γνωστον το ππ ειναι πολύ πιο δυσκίνητο απο οτι το αλι.

3.Επισης για να πληρωσεις με ππ εξαρτάται απο τον εκάστοτε πωλητή 

Ειναι πολυ φρέσκο ακομα για να ξέρουμε τι παίζει

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οτι υπαρχει στο Aliexpress,υπαρχει σχεδον παντου.Ο μονος λογος που θα ψωνισω κατι απο το Aliexpress αντι του Ebay πχ ειναι που εχει απειρως καλυτερη εξασφαλιση εναντι του Paypal.Εσεις ψαχνεται πωλητες στο αλι με paypal?Μαζοχισμος το λιγοτερο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

χαχα οκ 

αρα τσιμπαω αφοβα πραγμα οκ...tnx παιδια

γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμάω να πληρώνω με revolut για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο...

ειδικά στην περίπτωση σου, έχε υπόψην σου οτι θα πάρει 1 με 2 μηνες μεχρι να φτάσει το δέμα σου και επισης προσεξε το ποσο που θα πληρωσεις να μην ξεπερναει τα 22€ που ειναι το οριο για τα αδασμολογητα, αν και αν θες να παρεις μονο  τζαμακια δεν θα εχεις θεμα...

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kon1to είπε

γενικά σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμάω να πληρώνω με revolut για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο...

ειδικά στην περίπτωση σου, έχε υπόψην σου οτι θα πάρει 1 με 2 μηνες μεχρι να φτάσει το δέμα σου και επισης προσεξε το ποσο που θα πληρωσεις να μην ξεπερναει τα 22€ που ειναι το οριο για τα αδασμολογητα, αν και αν θες να παρεις μονο  τζαμακια δεν θα εχεις θεμα...

Αν ξεπεράσει τα 22 ευρώ τι γίνεται; 

Είδα και ένα tv box καλό γιαυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Αν ξεπεράσει τα 22 ευρώ τι γίνεται; 

Είδα και ένα tv box καλό γιαυτό. 

Αν η αξία τους είναι πάνω από 22 ευρώ, επιβάλλονται οι αναλογούντες δασμοί και τα αντίστοιχα τέλη εκτελωνισμού.

Επεξ/σία από kon1to
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kon1to είπε

Αν η αξία τους είναι πάνω από 22 ευρώ, επιβάλλονται οι αναλογούντες δασμοί και τα αντίστοιχα τέλη εκτελωνισμού.

Τα οποία πως ξέρω πόσα είναι; έχει πληροφορίες κάπου; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Τα οποία πως ξέρω πόσα είναι; έχει πληροφορίες κάπου; 

αν το googlαρεις φαντάζομαι θα βρεις κάτι πιο συγκεκριμενο... παλιότερα που το έψαχνα κάτι είχα βρει...

νομιζω πως υπάρχει και σχετικό νήμα στο φόρουμ...

χονδρικά να σου πω, με επιφύλαξη πάντα, οσο κάνει το tv box υπολόγισε να πληρώσεις άλλα τόσα μπορεί και παραπάνω...

• Thanks 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, kon1to είπε

αν το googlαρεις φαντάζομαι θα βρεις κάτι πιο συγκεκριμενο... παλιότερα που το έψαχνα κάτι είχα βρει...

νομιζω πως υπάρχει και σχετικό νήμα στο φόρουμ...

χονδρικά να σου πω, με επιφύλαξη πάντα, οσο κάνει το tv box υπολόγισε να πληρώσεις άλλα τόσα μπορεί και παραπάνω...

Παράλογο μου φαίνεται αυτό αλλά Οκ. 

Θα βρω ένα tv box με 22 ευρώ τότε και τελείωσε. 

Χωρίς τελωνείο μήπως μπορώ να πάρω από αλλού; 

Δημοσ.

το aliexpress στελνει απο Κινα οπότε, αν θες να βρεις κατι χωρις τελωνείο πρέπει να παραγγειλεις απο Ευρωπαικη Ενωση, Amazon πχ;

ή απο Ελλαδα αμα βρεις καμια προσφορα λόγω Black Friday...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kon1to είπε

το aliexpress στελνει απο Κινα οπότε, αν θες να βρεις κατι χωρις τελωνείο πρέπει να παραγγειλεις απο Ευρωπαικη Ενωση, Amazon πχ;

ή απο Ελλαδα αμα βρεις καμια προσφορα λόγω Black Friday...

Είδα ότι μου βγάζει και επιλογές από Ισπανία, Ρωσία κλπ όμως. Πάλι το ίδιο ισχύει τις τελωνείο; 

Δεν υπάρχει στην Ελλάδα Black friday.. 

Ζήσαμε τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ καλά,από φέτος όμως τέλος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...