Προς το περιεχόμενο

Nobo NUL4T20 ή Nobo NTL4T20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπέρα παιδιά..

έχω έναν Ατλάντικ πολλά χρόνια 1500w αλλα θελω να τον αλλαξω σε 2000w.

είδα τους novo που υπερεχουν σε μονωση(δλδ δεν καιγεται το σωμα οταν βγαζει ζεστη και επισης δεν εχει απωλεια) απο τα ατλαντικ...κατι που δεν ξερουν οι περισσοτεροι(προς ενημωρεση απλα).

Η απορία μου είναι η εξής....ο ένας είναι κόμπακτ και ο άλλος κανονινος. και τα δυο εχουν ιδιο υψος,παχος μια διαφορα στους 2,5ποντους αλλα ο κομπακτ ειναι 90ποντους αντι 110. Το δίνει ίδια  watt και σχεδιαστικα ο κομπακτ εχει τα κουμπια κατω πλαι.

ο κόμπακτ θα έχει την ίδια απόδοση με τον κανονικό;.....ξέρει κάποιος φίλος να μου απαντήσει;

ευχαριστώ

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nickvas19 είπε

καλησπέρα παιδιά..

έχω έναν Ατλάντικ πολλά χρόνια 1500w αλλα θελω να τον αλλαξω σε 2000w.

είδα τους novo που υπερεχουν σε μονωση(δλδ δεν καιγεται το σωμα οταν βγαζει ζεστη και επισης δεν εχει απωλεια) απο τα ατλαντικ...κατι που δεν ξερουν οι περισσοτεροι(προς ενημωρεση απλα).

Η απορία μου είναι η εξής....ο ένας είναι κόμπακτ και ο άλλος κανονινος. και τα δυο εχουν ιδιο υψος,παχος μια διαφορα στους 2,5ποντους αλλα ο κομπακτ ειναι 90ποντους αντι 110. Το δίνει ίδια  watt και σχεδιαστικα ο κομπακτ εχει τα κουμπια κατω πλαι.

ο κόμπακτ θα έχει την ίδια απόδοση με τον κανονικό;.....ξέρει κάποιος φίλος να μου απαντήσει;

ευχαριστώ

H ίδια εταιρεία εισάγει atlantic και nobo.

Τί εννοείς ότι καίγεται το σώμα και έχει απώλεια? Αν ζεσταίνεται το σώμα η ζέστη διαχέεται στο χώρο, οπότε δεν καταλαβαίνω ποια είναι η απώλεια!

Εμείς έχουμε atlantic και δεν βρίσκω να έχει κάποιο πρόβλημα.

Μήπως το χρησιμοποιείς σε μεγάλο χώρο και το βάζεις στο τέρμα, με αποτέλεσμα να καίει συνέχεια και άρα να ζεσταίνεται πολύ το σώμα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nickvas19 είπε

Κανείς λάθος. Αλλά αυτό που ρωτω είναι άλλο. Σε ευχαριστω παντως

Ο λόγος που ανέφερα ότι η ίδια εταιρεία εισάγει και τα δύο ήταν να σου προτείνω, αλλά το ξέχασα, να ρωτήσεις την εταιρεία γιατί ζεσταίνεται το σώμα του atlantic (ζεσταινόταν πάντα;) και ποια η διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα που σε ενδιαφέρουν.

Αυτοί θεωρητικά θα ξέρουν καλύτερα.

Κάποιος άλλος μόνο αν έχει και τα δύο μοντέλα μπορεί να σου πει σε τί διαφέρουν και αν το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

Επεξ/σία από SB_1957

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...