chipas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα είμαι καινούριος στην ομάδα. μετά από αρκετά build που έχω κάνει ξεκίνησα ένα καινούριο δικό μου.Αγόρασα msi b450 tomahawk pro και ryzen 5 3600xt και ram corsair lpx 3000mhz και χρησιμοποίησα την προηγούμενη gpu gigabyte gtx 960g1 gaming 3x force 2gb και psu collmaster g650m. αφου τελειωσα το στήσιμο πατάω το κουμπί όλα δείχνουν να δουλεύουν αλλά η οθόνη τίποτα και κανένας ήχος από την motherboard. η συνδεσμολογία είναι σωστή σε όλα της, όλα τα παλαιά εξαρτήματα δοκιμάστηκαν επιπλέων 3 φορές. τα debug led ανάβουν μια της Dram μια του boot μια και τα 3 μαζί και καμία φορά το cpu, παράλληλα καμία φορά ακόμα και χωρίς πρόβλημα μετά από λίγη ώρα αναμμένο κοκκινίζει και το άσπρο φως την motherboard και αυξομειώνεται οι στροφές στην cpu. δηλαδή δεν βγάζεις άκρη από αυτά, δείχνει σαν ελαττωματική δεν γίνετε να κάνω επανεκκίνηση και να ανάβουν διαφορετικά λαμπάκια κάθε φορά. δοκίμασα bios update όλα τα version που είναι διαθέσιμα και τίποτα. σε λίγη ώρα θα δοκιμάσω και διαφορετική gpu που δουλεύει σε ιδιο σύστημα με πολύ πιο φτηνή mobo που έφτιαξα πριν 20 μέρες. τι πιστεύεται ότι είναι πρόβλημα; Σας ευχαριστώ πολύ για τις πιθανές απαντήσεις σας
fanispanatha Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2021 Κι εμένα το ίδιο φίλε... τί έκανες εσύ; Διορθώθηκε;
Χαρμανης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 έχει θέμα η συγκεκριμένη μητρική ? Ρωταω γιατί είμαι έτοιμος να κάνω το ίδιο build με τον ίδιο cpu και τα έχω πάρει ήδη τα πράγματα αλλά με διαφορετικές ραμ και άλλη gpu .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα