sexymwro7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Η τιμή είναι κακή 219€ αλλά μέχρι τα 199€ για καινούργια είναι Ok. Εγώ απάντησα στα υπερβολικό και χωρίς καμία ουσία αρχικό σχόλιο περί αξίας του one S 1Tb ούτε για 100 ευρώ (πώς δεν έγραψε να τα πετάξουν κιόλας). Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για το one S, όπως δεν ισχύει και η τιμή των 265€ του serries S από Γερμανό καθώς ούτε διαθέσιμο είναι, ούτε μπορούν όλοι να το πάρουν τόσο! Όταν ποστάρουμε σε τεχνολογικό φόρουμ πρέπει να είμαστε σίγουροι πρώτα για αυτά που γράφουμε. Καλα ναι το "δεν αξιζει ουτε 100 ευρω" δεν ισχυει. Ειναι μεγαλη υπερβολη. Εγω αυτο που λεω ειναι, οτι αρχικα ΔΕΝ ειναι προσφορα στα 219 και κατα δευτερον και να παραγγειλεις τωρα θα αργησεις πολυ να το παραλαβεις. Καλυτερα να πας σε series s (αν ανοιξει και η αγορα μεχρι τα χριστουγεννα, ωστε να το παρεις στο χερι και να φυγεις) ακομα και σε full price. Μονο το αγχος της παραγγελιας απο mediamarkt (και καθε mediamarkt) αυτο τον καιρο να αποφυγεις, αξιζει. Απο κει και περα ισως καλο θα ηταν να δουμε και cyber monday με προσφορες απο το εξωτερικο... Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από sexymwro7 2
imvrios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 FYI για όσους θέλετε αυτή την κονσόλα, το γερμανικό Microsoft store είχε και σκέτη την κονσόλα και με το jedi: fallen order στα 199€ αλλά έχουν εξαντληθεί. Όπως και πέρυσι μπορείτε να ρίχνετε μια ματιά μήπως φέρουν πρόσθετα κομμάτια. Ή τη Δευτέρα που είναι cyber Monday δώσουν κάποιο άλλο deal (δύσκολο). Φυσικά η εξυπηρέτηση του Ms store δε συγκρίνεται.
lionheart75 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, sexymwro7 είπε Καλα ναι το "δεν αξιζει ουτε 100 ευρω" δεν ισχυει. Ειναι μεγαλη υπερβολη. Εγω αυτο που λεω ειναι, οτι αρχικα ΔΕΝ ειναι προσφορα και κατα δευτερον και να παραγγειλεις τωρα θα αργησεις πολυ να το παραλαβεις. Καλυτερα να πας σε series s (αν ανοιξει και η αγορα μεχρι τα χριστουγεννα, ωστε να το παρεις στο χερι και να φυγεις) ακομα και σε full price. Έχω το One X και το Digital S από την περσινή προσφορά του MS store στα 99€ (ήμουν από τους τυχερούς που το είδαν μόλις βγήκε καθώς έγινε χαμός). Αν αποφασίσω να δώσω το one X θα πάω στο series X μια και καλή. Ασφαλώς για κάποιον που θέλει τώρα xbox αξίζει να πάει απευθείας στη νέα γενιά εκτός και αν βρει σε καλή τιμή την προηγούμενη. Στα 199€ ή και λίγο παρακάτω είναι τίμια τιμή για το one S 1tb.
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, dodakos5 είπε Το xbox One από την Media Markt https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/konsoles/konsoles-xbox-one/microsoft-xbox-one-s-1tb/1558409 Επόμενη τιμή skroutz 264 https://www.skroutz.gr/s/13043028/Microsoft-Xbox-One-S-1TB.html?from=price_drops Χαχαχαχα, ωρε ΠΟΥ ΠΑΜΕ;;; Σεισμοι καταποντισμοι, τωρα και αυτο. Δεν μου κανει καμια εντυπωση, βλεπουμε τι εχουμε. Πριν 2 χρονια το πηρα BF 160€ + με 2 χειριστηρια. Δεν περιγραφω αλλο. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις