PLACEBO_89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 53 λεπτά πριν, pavlovic είπε Έχεις να προτείνεις κάποιο? Κατι σε τετοιο https://abclima.gr/index.php?route=product/product&path=1_12_42_96&product_id=2338&skr_prm=WyI1ODQ1NjE5My1lMmM4LTRkZWYtYmQyYS1jOTBhYzA4YjcxNDgiLDE2MTUxMzAyMDQwMjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 1
mindreader Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Με τις νεες τιμες στο ρευμα, θα χρησιμοποιει πλεον κανείς αερόθερμο;
SUPERSONIC_1983 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα , ήθελα να ρωτήσω αν καίει το ίδιο το αεροθερμο στον αέρα όχι στο ζεστό ?
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SUPERSONIC_1983 είπε Καλησπέρα , ήθελα να ρωτήσω αν καίει το ίδιο το αεροθερμο στον αέρα όχι στο ζεστό ? στον αέρα δουλευει ο ανεμιστήρας ενώ στο ζεστό δουλευει ο ανεμιστήρας και η αντίσταση. 1
fmarulezkd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Να ρωτήσω και εγώ κάτι παρόμοιο: Έχω ένα αερόθερμο που έχει 2 σκάλες έντασης. Μια μέρα κάηκαν κάποιες αντιστάσεις και πλέον η σκάλα ΙΙ ζεσταίνει όσο η σκάλα Ι, η οποία τώρα είναι σαν να μην υπάρχει. Η ερώτηση είναι, όταν το τρέχω στη σκάλα ΙΙ, καταναλώνει όσο ρεύμα έτρωγε και προτού καεί η μισή αντίσταση;
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι παρόμοιο: Έχω ένα αερόθερμο που έχει 2 σκάλες έντασης. Μια μέρα κάηκαν κάποιες αντιστάσεις και πλέον η σκάλα ΙΙ ζεσταίνει όσο η σκάλα Ι, η οποία τώρα είναι σαν να μην υπάρχει. Η ερώτηση είναι, όταν το τρέχω στη σκάλα ΙΙ, καταναλώνει όσο ρεύμα έτρωγε και προτού καεί η μισή αντίσταση; Πάρε καινούργιο και μην ψάχνεις πόσο καίει γιατί όταν θα πάρει φωτιά θα καείς.
fmarulezkd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πάρε καινούργιο και μην ψάχνεις πόσο καίει γιατί όταν θα πάρει φωτιά θα καείς. Δε χρειάζομαι καινούργιο, γιατί έτσι όπως λειτουργεί η σκάλα ΙΙ είναι στη τέλεια θερμοκρασία. Το αερόθερμο δε το χρησιμοποιώ για θέρμανση, αλλά για χαλάρωση (guilty pleasure να με χτυπάει ζεστός αέρας ενώ διαβάζω αραχτός στο κρεβάτι). Η ερώτηση έχει να κάνει περισσότερο από περιέργεια και όχι κόστος.
korakios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Δε χρειάζομαι καινούργιο, γιατί έτσι όπως λειτουργεί η σκάλα ΙΙ είναι στη τέλεια θερμοκρασία. Το αερόθερμο δε το χρησιμοποιώ για θέρμανση, αλλά για χαλάρωση (guilty pleasure να με χτυπάει ζεστός αέρας ενώ διαβάζω αραχτός στο κρεβάτι). Η ερώτηση έχει να κάνει περισσότερο από περιέργεια και όχι κόστος. η αντίσταση κάηκε , δε δουλεύει , δεν καίει 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Δε χρειάζομαι καινούργιο, γιατί έτσι όπως λειτουργεί η σκάλα ΙΙ είναι στη τέλεια θερμοκρασία. Το αερόθερμο δε το χρησιμοποιώ για θέρμανση, αλλά για χαλάρωση (guilty pleasure να με χτυπάει ζεστός αέρας ενώ διαβάζω αραχτός στο κρεβάτι). Η ερώτηση έχει να κάνει περισσότερο από περιέργεια και όχι κόστος. η πρόταση μου ισχύει.
Joshua21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, fmarulezkd είπε Να ρωτήσω και εγώ κάτι παρόμοιο: Έχω ένα αερόθερμο που έχει 2 σκάλες έντασης. Μια μέρα κάηκαν κάποιες αντιστάσεις και πλέον η σκάλα ΙΙ ζεσταίνει όσο η σκάλα Ι, η οποία τώρα είναι σαν να μην υπάρχει. Η ερώτηση είναι, όταν το τρέχω στη σκάλα ΙΙ, καταναλώνει όσο ρεύμα έτρωγε και προτού καεί η μισή αντίσταση; Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει χωρίς μετρήσεις, μπορεί και να καταναλώνει παραπάνω στη σκάλα ΙΙ παρόλο που - φαινομενικά τουλάχιστον - αποδίδει το ίδιο. Μόνο ένας μετρητής κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να σου λύσει την απορία.
vamvakoolas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Joshua21 είπε Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει χωρίς μετρήσεις, μπορεί και να καταναλώνει παραπάνω στη σκάλα ΙΙ παρόλο που - φαινομενικά τουλάχιστον - αποδίδει το ίδιο. Μόνο ένας μετρητής κατανάλωσης ενέργειας μπορεί να σου λύσει την απορία. μιλαμε για απλα ηλεκτρικα κυκλωματα. Σιγα να μην αγορασει και μετρητη. Βασικες αρχες : εφοσον ειναι καμενη η αντισταση δε περναει ρευμα, δε καταναλωνει ενεργεια
Joshua21 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε μιλαμε για απλα ηλεκτρικα κυκλωματα. Σιγα να μην αγορασει και μετρητη. Βασικες αρχες : εφοσον ειναι καμενη η αντισταση δε περναει ρευμα, δε καταναλωνει ενεργεια Σαφώς, από όσα έχει γράψει ο φίλος όμως δεν βγαίνει συμπέρασμα για το τι δουλεύει πλέον στην 1η και τι στην 2η σκάλα, πιο πολύ μπερδεύει όταν τη μια γράφει ότι "κάηκαν κάποιες αντιστάσεις" και αμέσως μετά "κάηκε μισή αντίσταση". Τώρα αν η 2η σκάλα έχει απλά μια έξτρα αντίσταση η οποία δεν δουλεύει, μόνο τότε καταναλώνει το ίδιο και στις 2 σκάλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα