PLACEBO_89 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Την σκεφτόμουν την Juro Prο και φαίνεται ότι έχει καλή απόδοση αλλά με προβληματίζει η μάρκα και το ότι μάλλον είναι ελλατωματική η κατασκευή της. Ήταν η μία από τις δύο εναλλακτικές μου (η άλλη ήταν αυτή που πήρα). Κάτι άλλο που με προβλημάτιζε είναι το φως. Δε ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι. Επίσης οι μπρίζες όπως και κάποια άλλα πράγματα στο σπίτι μου είναι μάλλον σε περίεργο σημείο για κάτι που βασίζεται σε κατευθυντικότητα με 1.8μ καλώδιο. Είναι αδύνατον να κρίνω πως θα με βολέψει η κατευθυντικοτητα έναντι της ομοιόμορφης θερμοκρασίας στο χώρο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δω στη πράξη πρώτα. Τέλος πάντων ο χρόνος θα δείξει, την επιλογή μου την έκανα, γνωρίζω καλά ότι οι carbon είναι καλύτερες αλλά αυτή η χαλαζία είχε πολύ δυνατές κριτικές και φαίνεται καλή κατασκευή από αξιόπιστο brand. Φαίνεται να χει και καλό θερμοστάτη. Διάβασα πολλά και δεν είδα κάπου κάτι αρνητικό για τις χαλαζία, αντιθέτως είδα κάποιες περίεργες κριτικές για τους θερμοπομπούς. Αν έκανα τη λάθος επιλογή θα το ανακαλύψω σύντομα, δε θεωρώ ότι δεν θα κάνει τη δουλειά της σωστά. Ίσως χάσω κάτι παραπάνω σε ΔΕΗ αν και με τον θερμοστάτη δε ξέρω τι θα γίνει. Δε σκοπεύω να τη τρέχω συνέχεια. Θα ποστάρω απόψεις όταν τη δοκιμάσω. Δεν αποκλείω να πάρω κάτι άλλο μελλοντικά. Εσυ το λες αυτο? Εδω λες τοσα χρονια δεν βαζεις τιποτα! Ξερεις τωρα τι μου θυμησες.. Κατι τυπους που κυκλοφορουν με σαπια λαστιχα και συζητουν στα φορουμ να βαλουν καλα λαστιχα αξιας 300-350ευρω! Αυτα ειναι παραταιρα πραγματα και σιγουρα κατι δεν παει καλα.. Αν θες οικονομικη θερμανση πας πρωτα για μονωση και μετα κλιμα! Στην περιπτωση σου, αυτη η σομπα θα ηταν η καλυτερη λυση! Τωρα αυτη που πηρες στα λιγα watt πρεπει να την εχεις αγκαλια! Τοσα τετραγωνικα που θες να καλυψεις αν δεν εχει και μονωση με τετοιες συσκευες θα σε φανε τα ρευματα!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Εσυ το λες αυτο? Εδω λες τοσα χρονια δεν βαζεις τιποτα! Ξερεις τωρα τι μου θυμησες.. Κατι τυπους που κυκλοφορουν με σαπια λαστιχα και συζητουν στα φορουμ να βαλουν καλα λαστιχα αξιας 300-350ευρω! Αυτα ειναι παραταιρα πραγματα και σιγουρα κατι δεν παει καλα.. Αν θες οικονομικη θερμανση πας πρωτα για μονωση και μετα κλιμα! Στην περιπτωση σου, αυτη η σομπα θα ηταν η καλυτερη λυση! Τωρα αυτη που πηρες στα λιγα watt πρεπει να την εχεις αγκαλια! Τοσα τετραγωνικα που θες να καλυψεις αν δεν εχει και μονωση με τετοιες συσκευες θα σε φανε τα ρευματα!!! Αμα είναι τόσο κακή τότε μπορεί να πάω για την άλλη η ακόμη καλύτερα να πάρω τη kerosun από αθήνα η οποία δείχνει πολύ πιο αξιόπιστη. Η χαλαζία θα μου κερδίσει λίγο χρόνο για να το κάνω. Ακόμη και η Juro pro υπάρχει μόνο σε κωτσόβολο και public αλλά δε ξέρω αν τα καταστήματα τους εδώ την έχουν. Έμεινα πολύ πίσω με το κρύο σε κάποιες δουλειές και ήθελα κάτι άμεσο. Άμα ήξερα νωρίτερα τι παίζει με τον Ιό δεν θα είχα αποτύχει. Το κρύο εδώ το πρωί ψηλοπαλεύεται αλλά το βράδυ είναι πολύ βαρύ ακόμη και με πάπλωμα & κουβέρτα. Όσο πάει θα γίνεται και χειρότερο. Κάνει πολύ δύσκολη την εργασία και τον ύπνο. Αυτή η χαλαζία είναι καλή, δημοφιλής και δυσεύρετη οπότε αν δεν μου κάνει άνετα μπορώ να τη πουλήσω αν πάρω κάτι άλλο ειδικά στη περιοχή που είμαι. Ακόμη και αν πάρω 2η σόμπα δεν θα είναι εντελώς άχρηστη, έχω ξέρω γω και το μπάνιο και το στέγνωμα των ρούχων....Μπορεί μία μέρα να θέλω παραπάνω από τοπική ζέστη στα 2200 επειδή μου τύχανε πολλές δουλειές ή ήρθανε άνθρωποι σπίτι. Γενικά είμαι περίεργος να δω αν όντως θα πρέπει να τη πάρω αγκαλιά. Έχει δυνατές κριτικές ακόμη και σε πολλά τμ, δε μπορεί να είναι άχρηστη. Θα είναι μία εμπειρία...από τα λάθη μαθαίνεις. Θα μου πει έστω ότι όλες αυτές οι κριτικές ήταν λάθος. Δεν αποκλείω καθόλου να πάρω και την άλλη. Αν κρίνω ότι το ρεύμα θα πάει στο θεό λόγο της κάκιστης απόδοσης τότε θα το προτιμήσω και μάλλον θα τη κράτησω για μέρες που θέλω πολύ δυνατή θέρμανση ή απλά πούλημα. Όσο το σκέφτομαι δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να έχω και τις δύο, θα μου επιτρέψει να βάλω τη μικρή σε πολύ καλύτερο σημειο μεταξύ γραφείου και κρεβατιού χωρίς να χρειάζεται να τη μετακινώ από τις μπρίζες μεταξύ μπάνιου γραφείου. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από aizensama24
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Εκει που είσαι παντως δεν κάνει τρομερά κρύα.Δηλαδή για καναδυο μήνες τον χρόνο θα χρειάζεσαι κάτι πιο ενισχυμένο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν βάλω τη Kerosun στη μέση ενός δωματίου χτυπάει καθόλου στα πλάγια και αν ναι πόσα μέτρα? ή πρέπει να είμαι 100% μπροστά της για να νιώσω ζέστη? Επίσης, μέχρι πόσα μέτρα μακριά της μπορώ να είμαι και να νιώθω ζέστη στα 500w? Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από aizensama24
PLACEBO_89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Αν βάλω τη Kerosun στη μέση ενός δωματίου χτυπάει καθόλου στα πλάγια και αν ναι πόσα μέτρα? ή πρέπει να είμαι 100% μπροστά της για να νιώσω ζέστη? Επίσης, μέχρι πόσα μέτρα μακριά της μπορώ να είμαι και να νιώθω ζέστη στα 500w? Μικρες αποκλισεις.. Κατα κορον στο κεντρο! Εγω σου εθεσα σαν μετρο συγκρισης οτι δεν καθεσαι στο 1 μετρο μπροστα της στα 1000watt!
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Αν βάλω τη Kerosun στη μέση ενός δωματίου χτυπάει καθόλου στα πλάγια και αν ναι πόσα μέτρα? ή πρέπει να είμαι 100% μπροστά της για να νιώσω ζέστη? Επίσης, μέχρι πόσα μέτρα μακριά της μπορώ να είμαι και να νιώθω ζέστη στα 500w? Με καλοριφέρ λαδιού για να νιώσω κάτι σε λιγότερο από ένα μέτρο πρέπει να είναι 2.5kw στο τέρμα, με αερόθερμο από 2kW και πάλι λιγότερο από ένα μέτρο, με 500W θα σου φαίνεται σαν να έχεις ανεμιστήρα. Με 500W το μόνο που ζεσταίνεις είναι ένα περίπτερο. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2020 από Βασίλης_29
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δεν είναι κακή η σόμπα που πήρα. Είναι σε αρκετά μεγάλη απόσταση από εμένα. Στα 2.2w πήρε κάποιες ώρες αλλά ζέστανε όλο το σπίτι και ανέβασε τη θερμοκρασία γύρω στους 29. Η ζέστη ήταν αρκετά αισθητή σε βαθμό που έβγαλα το μπουφάν και με έπιασε λίθαργος. (έχω θέμα με τη ζέστη). Έβαλα πολύ ψηλά τον θερμοστάτη στους 32 βαθμούς αλλά πολύ δύσκολα θα πιάσει τόσο και τον έριξα τώρα στους 25. Τώρα δοκιμάζω τα 1.1w τα οποία έχουν μείνει σταθερά στους 25 αλλά ζωρίζεται να τα κρατήσει. Ακόμη δεν έχει χρειαστεί να βάλω μπουφάν. Δε νιώθω καμία τρομερή ζέστη αλλά ούτε κρυώνω. Δυστυχώς δε μπορώ να τη βάλω πιο κοντά μου διότι οι μπρίζες δε σηκώνουν (μου έριξε το ρεύμα) και είναι σε κάκιστη θέση όπου χρειάζομαι καλώδιο προέκτασης για να τοποθετηθεί σωστά. Τώρα είναι σχεδόν στην άλλη πλευρά του σπιτιού σε απόσταση μάλλον πάνω από 3μιση-4 μέτρα. Το ίδιο πρόβλημα θα είχα και με τη μικρή. Θα χρειαζόμουν σίγουρα καλώδιο προέκτασης. Όχι ότι είναι κάτι δύσκολο αλλά λόγος να γίνεται. Η αδυναμία αυτής της σόμπας είναι ότι αφού κλείσει πέφτει απότομα η θερμοκρασία του σπιτιού. Έπεσε απότομα από τους 29 στους 23 βαθμούς και άρχισε να χάνεται κάπως η ζέστη. Αυτό είναι κάτι κακό προφανώς καθώς έτσι δε μπορώ να τη κλείνω ποτέ αλλά πρέπει να τη τρέχω μόνιμα έστω στα 1.1 κάτι όχι απαραίτητα οικονομικό. Κάτι άλλο που μου αρέσει σε αυτή είναι ότι έχει πολύ άνετο χειρισμό με τηλεκοντρόλ και lcd οθόνη και επίσης δε μυρίζει καθόλου και μεταφέρεται εύκολα. Για να πω την αλήθεια δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις χωρίς κλιματιστικό. Η μόνη πραγματικά οικονομική λύση είναι ένα σετ ισοθερμικών ρούχων κάτι το οποίο σκέφτομαι. Αυτή η σόμπα είναι ικανή να θερμάνει καλά το τεράστιο σπίτι μου έστω και στο τέρμα. Σίγουρα θα μου φανεί χρήσιμη. Ακόμη και στη χαμηλή ισχύ κρατάει μία ισορροπία. Προτιμώ σίγουρα να είμαι στους 24-25 βαθμούς αντί για τους 13-14 στους οποίους είμουν πριν την πάρω. Σαφώς θα χρεωθώ αυτά τα 1.1 αλλά και με κλιματιστικό στα 500w πάλι θα πλήρωνα και το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε και τόσο. Σκοπός μου δεν είναι να ζεσταθώ τρομερά αλλά να μη πεθάνω και να μπορώ να δουλέψω ή να κάνω μπάνιο ή να κοιμηθώ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Δεν είναι κακή η σόμπα που πήρα. Είναι σε αρκετά μεγάλη απόσταση από εμένα. Στα 2.2w πήρε κάποιες ώρες αλλά ζέστανε όλο το σπίτι και ανέβασε τη θερμοκρασία γύρω στους 29. Η ζέστη ήταν αρκετά αισθητή σε βαθμό που έβγαλα το μπουφάν και με έπιασε λίθαργος. (έχω θέμα με τη ζέστη). Έβαλα πολύ ψηλά τον θερμοστάτη στους 32 βαθμούς αλλά πολύ δύσκολα θα πιάσει τόσο και τον έριξα τώρα στους 25. Τώρα δοκιμάζω τα 1.1w τα οποία έχουν μείνει σταθερά στους 25 αλλά ζωρίζεται να τα κρατήσει. Ακόμη δεν έχει χρειαστεί να βάλω μπουφάν. Δε νιώθω καμία τρομερή ζέστη αλλά ούτε κρυώνω. Δυστυχώς δε μπορώ να τη βάλω πιο κοντά μου διότι οι μπρίζες δε σηκώνουν (μου έριξε το ρεύμα) και είναι σε κάκιστη θέση όπου χρειάζομαι καλώδιο προέκτασης για να τοποθετηθεί σωστά. Τώρα είναι σχεδόν στην άλλη πλευρά του σπιτιού σε απόσταση μάλλον πάνω από 3μιση-4 μέτρα. Το ίδιο πρόβλημα θα είχα και με τη μικρή. Θα χρειαζόμουν σίγουρα καλώδιο προέκτασης. Όχι ότι είναι κάτι δύσκολο αλλά λόγος να γίνεται. Η αδυναμία αυτής της σόμπας είναι ότι αφού κλείσει πέφτει απότομα η θερμοκρασία του σπιτιού. Έπεσε απότομα από τους 29 στους 23 βαθμούς και άρχισε να χάνεται κάπως η ζέστη. Αυτό είναι κάτι κακό προφανώς καθώς έτσι δε μπορώ να τη κλείνω ποτέ αλλά πρέπει να τη τρέχω μόνιμα έστω στα 1.1 κάτι όχι απαραίτητα οικονομικό. Κάτι άλλο που μου αρέσει σε αυτή είναι ότι έχει πολύ άνετο χειρισμό με τηλεκοντρόλ και lcd οθόνη και επίσης δε μυρίζει καθόλου και μεταφέρεται εύκολα. Για να πω την αλήθεια δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις χωρίς κλιματιστικό. Η μόνη πραγματικά οικονομική λύση είναι ένα σετ ισοθερμικών ρούχων κάτι το οποίο σκέφτομαι. Αυτή η σόμπα είναι ικανή να θερμάνει καλά το τεράστιο σπίτι μου έστω και στο τέρμα. Σίγουρα θα μου φανεί χρήσιμη. Ακόμη και στη χαμηλή ισχύ κρατάει μία ισορροπία. Προτιμώ σίγουρα να είμαι στους 24-25 βαθμούς αντί για τους 13-14 στους οποίους είμουν πριν την πάρω. Σαφώς θα χρεωθώ αυτά τα 1.1 αλλά και με κλιματιστικό στα 500w πάλι θα πλήρωνα και το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε και τόσο. Σκοπός μου δεν είναι να ζεσταθώ τρομερά αλλά να μη πεθάνω και να μπορώ να δουλέψω ή να κάνω μπάνιο ή να κοιμηθώ. Sorry γιατι θα με τρελάνεις. Έχεις κάνει μόνωση στο σπίτι σου ή μένεις σε παθητικό κτίριο; Για να πας σε θερμοκρασίες 29 βαθμούς με 2.2kW μόνο αν είσαι σε μέσα σε περίπτερο 2-3 τμ. Αν έχεις μέσα στο σπίτι 23 βαθμούς χωρίς σομπα η με την χαμηλη σκάλα τότε είσαι εξαιρετικά από θεμα ζέστης, το σωστό βάσει προτύπων για μέσα στο σπίτι είναι από 20 ως 22 βαθμούς. Αγόρασε κάποιο άλλο θερμόμετρο να μετρήσεις τις θερμοκρασίες διότι κάτι είναι λάθος σε αυτά που λες.
Joshua21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, aizensama24 είπε Δεν είναι κακή η σόμπα που πήρα. Είναι σε αρκετά μεγάλη απόσταση από εμένα. Στα 2.2w πήρε κάποιες ώρες αλλά ζέστανε όλο το σπίτι και ανέβασε τη θερμοκρασία γύρω στους 29. Η ζέστη ήταν αρκετά αισθητή σε βαθμό που έβγαλα το μπουφάν και με έπιασε λίθαργος. (έχω θέμα με τη ζέστη). Έβαλα πολύ ψηλά τον θερμοστάτη στους 32 βαθμούς αλλά πολύ δύσκολα θα πιάσει τόσο και τον έριξα τώρα στους 25. Τώρα δοκιμάζω τα 1.1w τα οποία έχουν μείνει σταθερά στους 25 αλλά ζωρίζεται να τα κρατήσει. Ακόμη δεν έχει χρειαστεί να βάλω μπουφάν. Δε νιώθω καμία τρομερή ζέστη αλλά ούτε κρυώνω. Δυστυχώς δε μπορώ να τη βάλω πιο κοντά μου διότι οι μπρίζες δε σηκώνουν (μου έριξε το ρεύμα) και είναι σε κάκιστη θέση όπου χρειάζομαι καλώδιο προέκτασης για να τοποθετηθεί σωστά. Τώρα είναι σχεδόν στην άλλη πλευρά του σπιτιού σε απόσταση μάλλον πάνω από 3μιση-4 μέτρα. Το ίδιο πρόβλημα θα είχα και με τη μικρή. Θα χρειαζόμουν σίγουρα καλώδιο προέκτασης. Όχι ότι είναι κάτι δύσκολο αλλά λόγος να γίνεται. Η αδυναμία αυτής της σόμπας είναι ότι αφού κλείσει πέφτει απότομα η θερμοκρασία του σπιτιού. Έπεσε απότομα από τους 29 στους 23 βαθμούς και άρχισε να χάνεται κάπως η ζέστη. Αυτό είναι κάτι κακό προφανώς καθώς έτσι δε μπορώ να τη κλείνω ποτέ αλλά πρέπει να τη τρέχω μόνιμα έστω στα 1.1 κάτι όχι απαραίτητα οικονομικό. Κάτι άλλο που μου αρέσει σε αυτή είναι ότι έχει πολύ άνετο χειρισμό με τηλεκοντρόλ και lcd οθόνη και επίσης δε μυρίζει καθόλου και μεταφέρεται εύκολα. Για να πω την αλήθεια δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις χωρίς κλιματιστικό. Η μόνη πραγματικά οικονομική λύση είναι ένα σετ ισοθερμικών ρούχων κάτι το οποίο σκέφτομαι. Αυτή η σόμπα είναι ικανή να θερμάνει καλά το τεράστιο σπίτι μου έστω και στο τέρμα. Σίγουρα θα μου φανεί χρήσιμη. Ακόμη και στη χαμηλή ισχύ κρατάει μία ισορροπία. Προτιμώ σίγουρα να είμαι στους 24-25 βαθμούς αντί για τους 13-14 στους οποίους είμουν πριν την πάρω. Σαφώς θα χρεωθώ αυτά τα 1.1 αλλά και με κλιματιστικό στα 500w πάλι θα πλήρωνα και το αποτέλεσμα δεν θα άλλαζε και τόσο. Σκοπός μου δεν είναι να ζεσταθώ τρομερά αλλά να μη πεθάνω και να μπορώ να δουλέψω ή να κάνω μπάνιο ή να κοιμηθώ. Αυτό στα bold ΔΕΝ ισχύει. Αλήθεια, που ακριβώς είχες βάλει το θερμόμετρο και έδειξε 29? Μήπως το είχες βάλει σε κάποιο σημείο που το χτυπούσε απευθείας η θέρμανση της σόμπας?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Sorry γιατι θα με τρελάνεις. Έχεις κάνει μόνωση στο σπίτι σου ή μένεις σε παθητικό κτίριο; Για να πας σε θερμοκρασίες 29 βαθμούς με 2.2kW μόνο αν είσαι σε μέσα σε περίπτερο 2-3 τμ. Αν έχεις μέσα στο σπίτι 23 βαθμούς χωρίς σομπα η με την χαμηλη σκάλα τότε είσαι εξαιρετικά από θεμα ζέστης, το σωστό βάσει προτύπων για μέσα στο σπίτι είναι από 20 ως 22 βαθμούς. Αγόρασε κάποιο άλλο θερμόμετρο να μετρήσεις τις θερμοκρασίες διότι κάτι είναι λάθος σε αυτά που λες. Οι θερμοκρασίες που λέω είναι αυτές που μετράει η σόμπα. Μπορεί και μετράει τη θερμοκρασία του χώρου και αν φτάσει έως ένα Χ επίπεδο πέφτει στα 1.1w Τώρα τι μετράει και πόσο σωστή είναι θα σε γελάσω. Μπορεί όντως να μετράει το περίγυρω της. Πάντως τώρα την έχω στα 1.1 και έχει κολλήσει στους 25, ανεβοκατεβαίνει. Στην αρχή ένιωθα ελαφρώς μία μικρή ψύχρα αλλά μάλλον οφειλόταν στο ότι την έκλεισα. Τώρα ξανανιώθω αρκετή ζέστη σε βαθμό που δεν έχει νόημα να την ξαναβάλω στα 2.2. Όλος ο χώρος είναι αρκετά ζεστός. Δεν έχω θερμόμετρο ή κάτι άλλο να μετρήσω τη θερμοκρασία. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από aizensama24
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Θερμοκρασία εσωτερική πρέπει να έχεις γύρω στους 21° με 22° . Τι 29 μας λες;
Dynamics Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 τωρα σαβαρα τι 29 βαθμους λες φιλε μου?εισαι σιγουρος? αν δεν ανοιξεις κατι ποσους εχεις δλδ? σκεψου οτι οταν παω στο κατω σπιτι το μεσημερι εχω 15-14 βαθμους προφανως και δεν μενω καλαματα αλλα Τριπολη...με ξυλο σομπα μαντεμι εχω 22 βαθμους σταθερα... 20 hours ago, Ukforthemoment said: Θερμοκρασία εσωτερική πρέπει να έχεις γύρω στους 21° με 22° . Τι 29 μας λες; αν ειχε 29 θα εβαζε αντηλιακο
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dynamics είπε τωρα σαβαρα τι 29 βαθμους λες φιλε μου?εισαι σιγουρος? αν δεν ανοιξεις κατι ποσους εχεις δλδ? σκεψου οτι οταν παω στο κατω σπιτι το μεσημερι εχω 15-14 βαθμους προφανως και δεν μενω καλαματα αλλα Τριπολη...με ξυλο σομπα μαντεμι εχω 22 βαθμους σταθερα... Ξαναλέω. Αυτή την θερμοκρασία έγραφε πάνω της η σόμπα χθες που την είχα μετά από μία μέρα στα 2.2 Υποτίθεται ότι μετράει τη θερμοκρασία του χώρου, τώρα αν είναι σωστή ή όχι δε το ξέρω. Δεν έχω άλλο τρόπο να το επαληθεύσω. Πάντως η ζέστη ήταν αρκετά έντονη σε βαθμό που σχεδόν με ενοχλούσε. Ειδού https://gyazo.com/6027c75b20d2fe4772584e1330e7105d Ειδού ο χώρος μου https://gyazo.com/5fd2414152cef77003d63e2576309f5e Τον έχει ζεστάνει όλο Δε μπορώ να βγάλω φώτο την οθόνη της, Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από aizensama24
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο λέω εγώ/εμείς η όπως θες πάρτο, η θερμοκρασία αυτή είναι 100% λάθος. Την σωστή θερμοκρασία πρέπει να την μετρήσεις με ξεχωριστό θερμόμετρο σε μια εύλογη απόσταση κάποιων μέτρων από την σομπα και σε συγκεκριμένο σημείο του χώρου, κυρίως μακριά από εξωτερική τοιχοποιια από παράθυρο ή άλλη πηγή θερμότητας βάλτο προς κάποιον εσωτερικό τοιχο. Το δικό μου καλοριφέρ λαδιού στα 2.5kW μπορεί να πάει και πάνω από 150 βαθμούς η επιφάνεια του, αν βάλω το θερμόμετρο κοντά η επάνω του μπορεί να φτάσει και 40. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από Βασίλης_29
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Μπράβο ρε Αηζενμάμα, παρά ένα τριάντα! Απο κει που ήσουν με το μπουφάν τώρα θα γυρίζεις με το σώβρακο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα