marouli121 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Χρειαζομαι βοηθεια.Εχω ενα J5 2016 και προ ολιγου αποφασισε να μου βγαλει ειδοποιηση οτι η καρτα sd δεν υποστηριζεται και ουσιαστικα ηθελε διαμορφωση.Το μονο που εκανα ειναι να εξαφανισω την ειδοποιηση.Τι μπορω να κανω για να ανακτησω τα αρχεια μου εκτος απο να το παω εξω?οχι δεν εχω κανει back up.😢 Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από marouli121
snbblp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, marouli121 είπε Καλησπερα. Χρειαζομαι βοηθεια.Εχω ενα J5 2016 και προ ολιγου αποφασισε να μου βγαλει ειδοποιηση οτι η καρτα sd δεν υποστηριζεται και ουσιαστικα ηθελε διαμορφωση.Το μονο που εκανα ειναι να εξαφανισω την ειδοποιηση.Τι μπορω να κανω για να ανακτησω τα αρχεια μου εκτος απο να το παω εξω?οχι δεν εχω κανει back up.😢 Κάνε power off, και βγάλε-ξαναβάλε την κάρτα sd να βεβαιωθείς πως πατάει καλά κάνοντας επαφή. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι επιφανειακή οξείδωση των επαφών της, και με μερικά βάλε-βγάλε, καθαρίζει και στρώνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα