Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, JcD είπε

Βεβαίως και στην πλειοψηφία τους τα γραφόμενα σου είναι βλακείες, απλά η συγκεκριμένη λέξη δεν χρησιμοποιείται έτσι όπως την εννοείς εσύ στα μέρη μου. Να για παράδειγμα πας και πάλι να δημιουργήσεις εντυπώσεις, λες και είμαστε 5 χρόνων, λες και σου είπε κανείς ότι το ποκο είναι πρώτο σε πωλήσεις...ο κόσμος σε εψεξε, και δεν έκανε καν τον κόπο να μπει σε περαιτέρω συζήτηση μαζί σου, διότι έγραψες ψευδής τιμή για την συγκεκριμένη συσκευή. Στο τελευταίο παράδειγμα δε, πέραν του ότι η φθηνή συσκευή της apple κάνει τη διαφορά, το γράφημα δείχνει τις top 10 συσκευές σε πωλήσεις όχι όλες τις συσκευές που πουλήθηκαν, που φέρνουν πλέον την apple στην τέταρτη θέση, κάτω από την μισητή σου tsiaomi. 

Τσαόμι παρακαλώ 😛

Λογικό όπως έγραψα στην αρχή. Εφόσον πουλάει συσκευές των 150 ευρώ, θα πουλήσει περισσότερο από την Apple.

Ποιος κόσμος άνθρωπε μου; Ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Νίκος ο Γκοτζήλας και ο πεταλούδας ο Γιάννης; Μας έλεγες συνέχεια για δύο-τρεις και μόνος σου απαντούσες. Διπολική προσωπικότητα;

Εμ, βέβαια! ΄Οταν σου έχω αποδείξει με συνδέσμους και με βίντεο από επίσημες πηγές τα αυτονόητα και ότι κάνεις λάθος σε όλα, τα μεταφράζουμε σε βλακείες. Διαφωνείς απλά για να διαφωνείς, επειδη δε σου βγαίνουν τα κουκιά, τα "επιχειρήματα" σου είναι βγαλμένα από την φαντασία σου και οι αντιφάσεις που έχεις πέσει, είναι εκει πάνω γραμμένες για να τις διαβάζουν όλοι :D

Επεξ/σία από Vaiosss
  • Like 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, AtiX είπε

Φιλε μου συμφωνώ μόνο που αναφέρεσαι για το τρίτο τρίμηνο του έτους που ως γνωστών είναι και το πιο αδύναμο της apple μιας και πάει για νέες κυκλοφορίες πάντα στο τέταρτο...

Σωστή εικόνα και πως τα πήγαν όλες οι εταιρίες θα δούμε στα ετήσια κάπου στον Φεβρουάριο...

Έχεις δίκιο αλλά λογικά όπως πάει θα την περάσει κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς, αν και η καινούργια πολιτική με τις φθηνότερες μίνι συσκευές μπορεί να την κρατήσει.

9 ώρες πριν, Vaiosss είπε

Λογικό όπως έγραψα στην αρχή. Εφόσον πουλάει συσκευές των 150 ευρώ, θα πουλήσει περισσότερο από την Apple.

Α τώρα είναι λογικό! Και λέει εμένα διπολικό!

Ποιος κόσμος άνθρωπε μου; Ο Μπάμπης ο σουγιάς, ο Νίκος ο Γκοτζήλας και ο πεταλούδας ο Γιάννης; Μας έλεγες συνέχεια για δύο-τρεις και μόνος σου απαντούσες. Διπολική προσωπικότητα;

Micesoj, mikekata, σου ετριψαν την τιμή στα μούτρα και δεν ασχολήθηκαν με τα περαιτέρω κινέζικα σου περί μη επίσημης κυκλοφορίας και λοιπά. Είναι κι ένα παιδί τεχνικός εκεί που σας το βουλώνει και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Το να μειώνεις τους συνομιλητές σου πάντως όπως εδώ δεν είναι προς τιμήν σου. 

Εμ, βέβαια! ΄Οταν σου έχω αποδείξει με συνδέσμους και με βίντεο από επίσημες πηγές τα αυτονόητα και ότι κάνεις λάθος σε όλα, τα μεταφράζουμε σε βλακείες. Διαφωνείς απλά για να διαφωνείς, επειδη δε σου βγαίνουν τα κουκιά, τα "επιχειρήματα" σου είναι βγαλμένα από την φαντασία σου και οι αντιφάσεις που έχεις πέσει, είναι εκει πάνω

Ναι αλλά όταν δίνουμε συνδέσμους να δίνουμε με βάση το θέμα που μιλάμε, όχι να λέμε "τι άποψη έχουν για το ποκο οι YouTubers" και να απαντάς με λινκ του τι τηλέφωνο έχουν, έτσι βγάζεις άχρηστες όλες τις συσκευές που δεν έχουν! Είπαμε, φθηνά κόλπα εντυπωσιασμού που πιάνουν σε πεντάχρονο μόνο, να δειτε ρε, οι τρεις συσκευές της apple εξισώνουν όλες τις άλλες... εφτά σε πωλήσεις, κερδαμε.

Τέλος πολύ σωστά λες ότι όλα είναι εκεί πάνω, και η τιμή του ποκο, και οι χρήστες που σου την έδειξαν και τους έβγαλες κατά φαντασίαν, και οι πίνακες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, JcD είπε

Έχεις δίκιο αλλά λογικά όπως πάει θα την περάσει κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς, αν και η καινούργια πολιτική με τις φθηνότερες μίνι συσκευές μπορεί να την κρατήσει.

Α τώρα είναι λογικό! Και λέει εμένα διπολικό!

Micesoj, mikekata, σου ετριψαν την τιμή στα μούτρα και δεν ασχολήθηκαν με τα περαιτέρω κινέζικα σου περί μη επίσημης κυκλοφορίας και λοιπά. Είναι κι ένα παιδί τεχνικός εκεί που σας το βουλώνει και κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε. Το να μειώνεις τους συνομιλητές σου πάντως όπως εδώ δεν είναι προς τιμήν σου. 

Ναι αλλά όταν δίνουμε συνδέσμους να δίνουμε με βάση το θέμα που μιλάμε, όχι να λέμε "τι άποψη έχουν για το ποκο οι YouTubers" και να απαντάς με λινκ του τι τηλέφωνο έχουν, έτσι βγάζεις άχρηστες όλες τις συσκευές που δεν έχουν! Είπαμε, φθηνά κόλπα εντυπωσιασμού που πιάνουν σε πεντάχρονο μόνο, να δειτε ρε, οι τρεις συσκευές της apple εξισώνουν όλες τις άλλες... εφτά σε πωλήσεις, κερδαμε.

Τέλος πολύ σωστά λες ότι όλα είναι εκεί πάνω, και η τιμή του ποκο, και οι χρήστες που σου την έδειξαν και τους έβγαλες κατά φαντασίαν, και οι πίνακες.

Εγραψα κάπου ότι πουλάει λιγότερο από την Apple; Όχι. ίσως να είναι και το μόνο πράγμα που συμφωνούμε.

Μου έτριψαν την τιμή στα μούτρα. Εκτός ότι οι 2-3 που αναφέρεις δεν είχαν κάτι αλλό να γράψουν επειδή τα "βρήκαμε" και πιθανόν να τους κάλυψα με τις απαντήσεις μου. Ναι όσοι γράφουν στα θέματα της Τσαόμι, κατα τύχη είναι όλοι τεχνικοί :D To έχουμε μάθει το κόλπο χρόνια τώρα 😛 Μόνο εσύ ο εμμονικός συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι την Τσαόμι σαν μέτοχος. Δεν μείωσα κανέναν. Αντιθέτως η φρασεολογία από τα "μέρη σου" μειώνει. Εκτός αν είσαι cry baby και ένιωσες μειωμένος με τα δεδομένα και τις αποδείξεις που σου παρέθεσα.

Πάλι με δεδομένα εκφράστηκα, απλά επειδή δεν σου άρεσε η αλήθεια. Μου είπες ότι οι Youtubers σε έπεισαν να αγοράσεις "το καλύτερο smartphone" και σου απέδειξα πως μάλλον τελικά δεν είναι για αυτούς το καλύτερο και προτιμούν να κάνουν την δουλειά τους με άλλες συσκευές. Αν θες πήγαινε να κατηγορήσεις εκείνους λοιπόν που σε αποπροσανατόλισαν. Μην το ρίχνεις σε μένα κι αυτό.

'Οσο για την τιμή που Moco που σου έδειξα πολλάκις πως δεν είναι αυτή που αναφέρεις ως επίσημη, να σου το πω και διαφορετικά μπας και το αντιληφθείς. Αγόρασες μια συσκευή σε χαμηλότερη τιμή, επειδή έχει έρθει με πλάγιο τρόπο στην Ελλάδα. Δεν ήρθε νόμιμα, ήρθε από την μακρινή Κίνα με τριγωνικές μεθόδους, δεν φορολογήθηκε και δεν έφαγε τελωνείο, ειδάλλως δεν θα συνέφερε το κατάστημα να την φέρει και λόγω αυτού έχεις 1 χρόνο εγγύησης. Βέβαια ποτέ δεν μου απάντησες γιατί οι συσκευές της Samsung η της Huawei που πάλι πωλούνται στο skroutz στην μισή τιμή, εξακολουθούν να έχουν 2 έτη εγγύησης. Μάλλον δε συμφέρει για το αφήγημα μας.

Δυστυχώς για εσένα οι πίνακες δεν είναι δικοί μου για τους φτιάξω όπως εγώ θέλω. Είναι εκεί για να σου θυμίζουν ότι θες να ζεις στον δικό σου κόσμο και να αρνείσαι την σκληρή πραγματικότητα. Έχεις κουράσει τόσες μέρες σε ένα θέμα που ούτε οι fans της Τσαόμι θυμούνται και σε έχω κεράσει εγώ τελικά όσες γκαζόζες δεν έχεις πιει στην ζωή σου όλη. Άστο, δεν το έχεις.

Επεξ/σία από Vaiosss
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Vaiosss είπε

Μου έτριψαν την τιμή στα μούτρα. Εκτός ότι οι 2-3 που αναφέρεις δεν είχαν κάτι αλλό να γράψουν επειδή τα "βρήκαμε" και πιθανόν να τους κάλυψα με τις απαντήσεις μου. Ναι όσοι γράφουν στα θέματα της Τσαόμι, κατα τύχη είναι όλοι τεχνικοί :D To έχουμε μάθει το κόλπο χρόνια τώρα 😛 Μόνο εσύ ο εμμονικός συνεχίζεις να υπερασπίζεσαι την Τσαόμι σαν μέτοχος. Δεν μείωσα κανέναν. Αντιθέτως η φρασεολογία από τα "μέρη σου" μειώνει. Εκτός αν είσαι cry baby και ένιωσες μειωμένος με τα δεδομένα και τις αποδείξεις που σου παρέθεσα.

Ο κόσμος βαριέται να ασχοληθεί, δυστυχώς για εσένα εγώ δεν βαριέμαι, συνεχίζω να σου τρίβω στα μούτρα ότι πλάγιος υπογείως είτε κατακόρυφα κανείς δεν θα έδινε δύο φορές τα χρήματα για ένα χρόνο παραπάνω εγγύησης, αυτή η δικαιολογία σου είναι γελοία! Το να αποκαλείς Μπάμπης σουγιάς κλπ ανθρώπους που σχολιάζουν κατά των θέσεων σου είναι μειωτικό, αν δεν το πιάνεις δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα. Εμμονικο είναι το γεγονός του ότι πιστεύεις ότι υπερασπιζόμαστε μια εταιρεία όταν απλά βγάζουμε στη φόρα γελοία σχόλια με ψεύτικες τιμές. Σου ξαναλέω, δεν υπάρχει άνθρωπος που θα πληρώσει διπλή τιμή για να πάρει διπλή εγγύηση. Για ποια αφηγήματα μιλάς? Πόσο κάνει η συσκευή τώρα? Τι σχέση έχουν τα Samsung και το πώς έρχονται οι συσκευές εδώ? ΠΟΣΟ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΉ ΕΝ ΤΕΛΗ? Που είναι τα βίντεο με τις απόψεις των reviewers πάνω στην συσκευή? Είναι άχρηστες όσες συσκευές δεν χρησιμοποιουν σαν κύριες συσκευές αυτοί οι άνθρωποι? Που είναι το βίντεο που το λέει αυτό?

40 λεπτά πριν, Vaiosss είπε

Δυστυχώς για εσένα οι πίνακες δεν είναι δικοί μου για τους φτιάξω όπως εγώ θέλω. Είναι εκεί για να σου θυμίζουν ότι θες να ζεις στον δικό σου κόσμο και να αρνείσαι την σκληρή πραγματικότητα. Έχεις κουράσει τόσες μέρες σε ένα θέμα που ούτε οι fans της Τσαόμι θυμούνται και σε έχω κεράσει εγώ τελικά όσες γκαζόζες δεν έχεις πιει στην ζωή σου όλη. Άστο, δεν το έχεις.

Οι πίνακες είναι εκεί και δείχνουν τι τελικά? Αυτό που λες στην αρχή? Πουλάνε περισσότερο τα mid-range? Τι δείχνουν οι πίνακες? Αφού μόνος σου λες ότι έχω δίκιο στην αρχή της ανάρτησης, και για να μην ξεχνιόμαστε, ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΚΟ ΤΕΛΙΚΑ? Πόσο λένε οι reviewers οτι κάνει και γιατί είναι vfm κατ'αυτούς? Μάλλον εσύ θα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους τελικά?

Άσε τα δεν το έχεις και πες μας πόσο αγόρασε ο κόσμος την συσκευή και πόσο λέγαν οι γνωστοί youtubers ότι κάνει, άσε τις υπεκφυγές επί τέλους, είπες μια σαχλαμάρα και προσπαθείς τρεις μέρες να την δικαιολογήσεις, ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΟΚΟ ΟΕΟ?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, JcD είπε

Ο κόσμος βαριέται να ασχοληθεί, δυστυχώς για εσένα εγώ δεν βαριέμαι, συνεχίζω να σου τρίβω στα μούτρα ότι πλάγιος υπογείως είτε κατακόρυφα κανείς δεν θα έδινε δύο φορές τα χρήματα για ένα χρόνο παραπάνω εγγύησης, αυτή η δικαιολογία σου είναι γελοία! Το να αποκαλείς Μπάμπης σουγιάς κλπ ανθρώπους που σχολιάζουν κατά των θέσεων σου είναι μειωτικό, αν δεν το πιάνεις δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα. Εμμονικο είναι το γεγονός του ότι πιστεύεις ότι υπερασπιζόμαστε μια εταιρεία όταν απλά βγάζουμε στη φόρα γελοία σχόλια με ψεύτικες τιμές. Σου ξαναλέω, δεν υπάρχει άνθρωπος που θα πληρώσει διπλή τιμή για να πάρει διπλή εγγύηση. Για ποια αφηγήματα μιλάς? Πόσο κάνει η συσκευή τώρα? Τι σχέση έχουν τα Samsung και το πώς έρχονται οι συσκευές εδώ? ΠΟΣΟ ΠΑΊΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΉ ΕΝ ΤΕΛΗ? Που είναι τα βίντεο με τις απόψεις των reviewers πάνω στην συσκευή? Είναι άχρηστες όσες συσκευές δεν χρησιμοποιουν σαν κύριες συσκευές αυτοί οι άνθρωποι? Που είναι το βίντεο που το λέει αυτό?

Οι πίνακες είναι εκεί και δείχνουν τι τελικά? Αυτό που λες στην αρχή? Πουλάνε περισσότερο τα mid-range? Τι δείχνουν οι πίνακες? Αφού μόνος σου λες ότι έχω δίκιο στην αρχή της ανάρτησης, και για να μην ξεχνιόμαστε, ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΚΟ ΤΕΛΙΚΑ? Πόσο λένε οι reviewers οτι κάνει και γιατί είναι vfm κατ'αυτούς? Μάλλον εσύ θα πρέπει να μιλήσεις μαζί τους τελικά?

Άσε τα δεν το έχεις και πες μας πόσο αγόρασε ο κόσμος την συσκευή και πόσο λέγαν οι γνωστοί youtubers ότι κάνει, άσε τις υπεκφυγές επί τέλους, είπες μια σαχλαμάρα και προσπαθείς τρεις μέρες να την δικαιολογήσεις, ΠΟΣΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΟΚΟ ΟΕΟ?

Ούτε το αστείο με τον Μπάμπη τον σουγιά δεν είσαι ικανός να καταλάβεις. Και δεν είναι από τα μέρη μου το αστείο. Τρεις μέρες γράφεις μόνος σου, εκτίθεται διαρκώς και μιλάς για κάποιους που δεν δίνουν σημασία, μήπως και έρθουν να σε βοηθήσουν να βγεις από το αδιέξοδο που έχεις πέσει. 

Δεν είναι μόνο ο ένας χρόνος εγγύησης που ανεβάζει την τιμή. Στο έγραψα μόλις στο πάνω post. Φόροι, έξοδα εισαγωγής, καπέλο προμηθευτή. Δεν σε κατηγορώ που το πήρες φθηνότερα. Σου γράφω ότι το πήρες με μη νόμιμο τρόπο. Όχι εσύ, το μαγαζί που στο πούλησε. Και ναι, εφόσον δεν εισάγεται επίσημα, το ίδιο θα σου λέω μέχρι να σκάσεις από τις γκαζοζες.

Βίντεο δεν ήθελες; Πάρε τι λέει ο γνωστός YouTuber για την τιμή του. Στο 20ο δευτερόλεπτο. Around 500 bucks!!! Ψεύτης κι αυτός όμως 😛

Κανένας δεν έγραψε πουθενά, οτι εφόσον οι reviewers χρησιμοποιούν άλλες συσκευές, οι υπόλοιπες είναι αχρηστες. Αυτο είναι δικό σου φαντασιόπληκτη κοτσάνα. Βέβαια ακόμα και για κάτι που δεν έχω πει θα με κατηγορήσεις για να συνεχίσεις το αφήγημα που δεν σου βγαίνει.

Είσαι εμμονικός. Τέρμα όμως. Σκίζεις τα ιμάτια σου για την Τσαόμι. Αγόρασες ένα μπρίκι και νομίζεις ότι αγόρασες τον κόσμο όλο. Δεν θα αναφερθώ καν στο γεγονός ότι θεωρείς πως ότι πράττεις εσύ, το πράττει όλος ο κόσμος. Ποιος δε θα έδινε τα διπλά λοιπόν; Εσύ. Και επειδή εσύ δε θες να δώσεις τα διπλά, το ίδιο κάνουν όλοι. Ο Μπάμπης ο σουγιάς δηλαδή και ο Νίκος ο γκοτζήλας. Yeah right!

Οι πίνακες δείχνουν αυτό που είπα στην αρχή και ακόμα να το πάρεις χαμπάρι. Ειλικρινά είσαι τόσο κουραστικός που δεν έχει καν νόημα να μπαίνω στον κόπο να σου παραθέτω στοιχεία και αποδείξεις. 

Από την πλευρά μου έκανα το καθήκον μου να σου μάθω 5 πράγματα. Είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και δεν παραδέχεσαι την ασχετοσύνη σου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Άλλη ειδικότητα σου χρειάζεται από εκεί και πέρα.

Άστο σου λεω. Μάθε μπαλιτσα. Καλή συνέχεια και θα περιμένω με ανυπομονησία εφόσον θες να έχεις τον τελευταίο λόγο :) κλαψ κλαψ:D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2020 στις 2:35 ΜΜ, Vaiosss είπε

και τα Psofo F2 των 600 ευρώ

I rest my case😄

14 λεπτά πριν, Vaiosss είπε

Around 500 bucks

500$=420 euros my friend!😂

Επεξ/σία από JcD
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, JcD είπε

I rest my case😄

500$=420 euros my friend!😂

Around 500 bucks λέει. Που σημαίνει πάνω κάτω για κάτι που δεν πήγε Αμερική. Άρα 500 η έκδοση 6/128GB και 600 η 8/256. 

Δώσε μου τώρα 10€ για τις γκαζοζες που σε κερασα. Απλά μην ανοίξεις ακόμα την τελευταία γιατί κουνήθηκε από τον σεισμό και θα σου πεταχτεί στα μούτρα 😛

Επεξ/σία από Vaiosss
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Vaiosss είπε

Around 500 bucks λέει. Που σημαίνει πάνω κάτω για κάτι που δεν πήγε Αμερική. Άρα 500 η έκδοση 6/128GB και 600 η 8/256. 

Δώσε μου τώρα 10€ για τις γκαζοζες που σε κερασα. Απλά μην ανοίξεις ακόμα την τελευταία γιατί κουνήθηκε από τον σεισμό και θα σου πεταχτεί στα μούτρα 😛

Αααα την 8/256 εννοούσες δλδ! Ρεσυ, ντροπή χαχαχαχ.

Τέλος πάντων, θέλω να σχολιάσω και τα περί μπρίκι, η συσκευή έχει βγεί άψογη μέχρι στιγμής, είχαμε συζητήσει κάποια στιγμή και για το κατά πόσο έχει αντοχή σε νερό, δυστυχώς το ξέχασα δίπλα από λάστιχο που έχανε νερό λίγη ώρα, έχει φάει και βροχή, ευτυχώς συνεχίζει να δουλεύει άψογα και είναι μια πολυ καλή αγορά για τα χρήματα του και παραπάνω. Αν βγει μάπα στο τέλος θα είμαι ο πρώτος που θα το γράψει όπως έκανα με προηγούμενες συσκευές μου. Αυτή είναι η άποψη μου για την συσκευή και τα λέμε εντός σε άλλα θέματα πάλι, καλή συνέχεια! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JcD είπε

Αααα την 8/256 εννοούσες δλδ! Ρεσυ, ντροπή χαχαχαχ.

Τέλος πάντων, θέλω να σχολιάσω και τα περί μπρίκι, η συσκευή έχει βγεί άψογη μέχρι στιγμής, είχαμε συζητήσει κάποια στιγμή και για το κατά πόσο έχει αντοχή σε νερό, δυστυχώς το ξέχασα δίπλα από λάστιχο που έχανε νερό λίγη ώρα, έχει φάει και βροχή, ευτυχώς συνεχίζει να δουλεύει άψογα και είναι μια πολυ καλή αγορά για τα χρήματα του και παραπάνω. Αν βγει μάπα στο τέλος θα είμαι ο πρώτος που θα το γράψει όπως έκανα με προηγούμενες συσκευές μου. Αυτή είναι η άποψη μου για την συσκευή και τα λέμε εντός σε άλλα θέματα πάλι, καλή συνέχεια! 

Χαίρομαι που είσαι ικανοποιημένος με την συσκευή σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...