JcD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, koutsis είπε Οκ, θυμισου μόνο αν σου σπάσει η οθόνη να πάρεις καμία μαϊμού από Ali express με 20€ και να την περάσεις μόνος σου. Δεν είμαστε για σπατάλες με original οθόνη στα 100€ και τέτοια... Επίσης οι φίλοι σου οι επιχειρηματίες με τα samsung πενταετίας τι επιχειρήσεις έχουν; Καντινα "το βρώμικο του Μπάμπη"; Όχι ξενοδόχοι σαν εμένα συνήθως, εισοδήματα της τάξεως των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όποτε θέλεις και βρίσκεσαι Χανιά να σου τους γνωρίσω, που να σου κοπεί και η όρεξη για πλακιτσα όταν σου εξηγήσουν γιατί ειναι πεταμένα λεφτά αυτές οι συσκευές! Βασικά οι περισσότεροι επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε κατά καιρούς, επειδή συνήθως δουλεύουν και δεν ξυνονται, έχουν κινητά φθηνά. 15 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Όλο για τους δύο τρεις μας γράφεις, αλλά κάπου χάθηκαν στην πορεία και οι τρεις Σου έχω εξηγήσει ίσα με 248 φορές τι στοιχίζει 350 και τι 600 ευρώ αλλά αρνείσαι να το καταλάβεις. Γιατί να ντραπώ; Για την αλήθεια; Τι άλλο θα διαβάσουμε Θεέ μου 😛 Παραδέχτηκα εγώ ότι με τσούζει κάτι; Για διάβασε λίγο πιο προσεκτικά. Άλλο κράζω, άλλο τζούζει. Μήπως να κάνεις μια βόλτα από το δημοτικό πάλι; https://www.insomnia.gr/forums/topic/756459-η-σειρά-xiaomi-redmi-note-9-κυκλοφορεί-στην-κίνα-με-αναβαθμισμένα-χαρακτηριστικά/?do=findComment&comment=58310126 Όχι φιλε μου τι να αρνηθώ, κατάλαβα, η εγγύηση ενός χρόνου παραπάνω κοστίζει, καλή δικαιολογία αλλά... 360 το πήρα, ε με ένα χρόνο εγγύηση τι να κάνουμε, τόσο έκανε και κάτι πάρα πάνω το βλέπω τώρα, για φαντάσου το Γιόκο Τσίκο ποκο ανέβηκε τιμή, ελπίζω να μην κλαίς τα βράδια 😄
Vaiosss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, JcD είπε Όχι φιλε μου τι να αρνηθώ, κατάλαβα, η εγγύηση ενός χρόνου παραπάνω κοστίζει, καλή δικαιολογία αλλά... 360 το πήρα, ε με ένα χρόνο εγγύηση τι να κάνουμε, τόσο έκανε και κάτι πάρα πάνω το βλέπω τώρα, για φαντάσου το Γιόκο Τσίκο ποκο ανέβηκε τιμή, ελπίζω να μην κλαίς τα βράδια 😄 Και όπως σου εξήγησα αργότερα, βρίσκεις πάλι συσκευές με 2 χρόνια εγγύηση με σημαντικά πεσμένη τιμή. Ακόμα πιο VFM δηλαδή. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από Vaiosss
koutsis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, JcD είπε Όχι ξενοδόχοι σαν εμένα συνήθως, εισοδήματα της τάξεως των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, όποτε θέλεις και βρίσκεσαι Χανιά να σου τους γνωρίσω, που να σου κοπεί και η όρεξη για πλακιτσα όταν σου εξηγήσουν γιατί ειναι πεταμένα λεφτά αυτές οι συσκευές! Βασικά οι περισσότεροι επαγγελματίες με τους οποίους συνεργαζόμαστε κατά καιρούς, επειδή συνήθως δουλεύουν και δεν ξυνονται, έχουν κινητά φθηνά. Χα χα! Άρα με βάση αυτά που έγραψες πιο πάνω θα περιμένω από τους ξενοδοχους να μου εξηγησουν γιατί είναι πεταμένα λεφτά το να πάρεις ακριβό και ποιοτικό κινητό, μιας και είναι ειδημονες επί του θέματος, και όχι από κάποιον που ασχολείται με την τεχνολογία ή έχει επιχείρηση που πουλάει κινητά η κάνει service κινητών! Επίσης μας λες ότι όποιος δουλεύει και δεν ξυνεται έχει κατά συνέπεια φτηνό κινητό! 🤔🤔 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από koutsis
JcD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, koutsis είπε Χα χα! Άρα με βάση αυτά που έγραψες πιο πάνω θα περιμένω από τους ξενοδοχους να μου εξηγησουν γιατί είναι πεταμένα λεφτά το να πάρεις ακριβό και ποιοτικό κινητό, μιας και είναι ειδημονες επί του θέματος, και όχι από κάποιον που ασχολείται με την τεχνολογία ή έχει επιχείρηση που πουλάει κινητά η κάνει service κινητών! Επίσης μας λες ότι όποιος δουλεύει και δεν ξυνεται έχει κατά συνέπεια φτηνό κινητό! 🤔🤔 Ε έλα πάρε μια αποψη και από ανθρώπους που έχουν υψηλά εισοδήματα και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με φθηνές συσκευές, καλό κάνει δεν θα σε δαγκώσουν!
Vaiosss Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, JcD είπε JcD· Δημοσ. πριν από 18 ώρες Ε έλα πάρε μια αποψη και από ανθρώπους που έχουν υψηλά εισοδήματα και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με φθηνές συσκευές, καλό κάνει δεν θα σε δαγκώσουν! koutsis αντέδρασε σ'αυτό 1 Thanks Haha Confused Sad Like × Παράθεση Αυτό βέβαια δεν είναι ο κανόνας. 200 χιλιόμετρα μακριά από τον μικρόσκοσμο σου, η κατάσταση μπορεί να είναι τελείως άλλη. Από άτομα με υψηλά εισοδήματα που τα iPhones τα έχουν για μπεγλέρι, μέχρι σερβιτόρους και μπουφετζήδες των 700 ευρώ. Δεν θα αναφερθώ καν στα εταιρικά iPhones που η αγορά είναι γεμάτη. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από Vaiosss
koutsis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, JcD είπε Ε έλα πάρε μια αποψη και από ανθρώπους που έχουν υψηλά εισοδήματα και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με φθηνές συσκευές, καλό κάνει δεν θα σε δαγκώσουν! Ε ναι φυσικά. Αν δεν πάρω την άποψη των ξενοδοχων σχετικά με κινητά και ποιό είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς από που θα διαμορφωσω την άποψή μου; από forum τεχνολογίας και άλλους άσχετους;
JcD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, Vaiosss είπε Αυτό βέβαια δεν είναι ο κανόνας. 200 χιλιόμετρα μακριά από τον μικρόσκοσμο σου, η κατάσταση μπορεί να είναι τελείως άλλη. Από άτομα με υψηλά εισοδήματα που τα iPhones τα έχουν για μπεγλέρι, μέχρι σερβιτόρους και μπουφετζήδες των 700 ευρώ. Δεν θα αναφερθώ καν στα εταιρικά iPhones που η αγορά είναι γεμάτη. Ο κανόνας είναι, η εξαίρεση είναι αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι εσύ, ο κόσμος δεν αγοράζει τα flagships των εταιριών κατά κανόνα. 17 ώρες πριν, koutsis είπε Ε ναι φυσικά. Αν δεν πάρω την άποψη των ξενοδοχων σχετικά με κινητά και ποιό είναι καλύτερο να χρησιμοποιείς από που θα διαμορφωσω την άποψή μου; από forum τεχνολογίας και άλλους άσχετους; Μα δεν συζηταγαμε για το από πού θα πάρεις άποψη σχετικά με το τι κινητό να χρησιμοποιήσεις, συζηταγαμε το γεγονός ότι σου φαίνεται περίεργο το γιατί άνθρωποι με υψηλά εισοδήματα θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με φθηνές συσκευές. Έλα ρώτα τους, αλλά το να προσπαθείς να αλλάξεις το νόημα της συζήτησης είναι κόλπο που πιάνει σε δεκαπεντάχρονα! 1
koutsis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, JcD είπε Μα δεν συζηταγαμε για το από πού θα πάρεις άποψη σχετικά με το τι κινητό να χρησιμοποιήσεις, συζηταγαμε το γεγονός ότι σου φαίνεται περίεργο το γιατί άνθρωποι με υψηλά εισοδήματα θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους με φθηνές συσκευές. Έλα ρώτα τους, αλλά το να προσπαθείς να αλλάξεις το νόημα της συζήτησης είναι κόλπο που πιάνει σε δεκαπεντάχρονα! Φίλε μου από ότι φαίνεται εσύ χρησιμοποιείς άσχετα Παράδειγμα για να βγάλεις το συμπέρασμα που σε βολεύει! Έχεις 2-3 γνωστούς που έχουν φτηνά κινητά και είναι ξενοδοχοι και εβγαλες το γενικό συμπέρασμα ότι οι φραγκατοι χρησιμοποιούν φτηνά κινητά! Κι εγώ μπορώ να σου πω αλλά 100 παραδείγματα που φραγκατοι έχουν την τελευταία ναυαρχίδα της Apple και της Samsung ( ειδικά στο εξωτερικό που οι περισσότεροι έχουν μαγαλα εισοδήματα βλέπεις μόνο iphone και samsung, δεν υπάρχουν άλλες μάρκες) επίσης όσον αφορά τους γνωστούς σου ξενοδοχους, που ξέρεις εσύ τι χρήση κάνουν στα κινητά τους; μπορεί να έχουν το κινητό μόνο για να βλέπουν τα mail τους και όλες τις άλλες δουλειές να τις κάνουν από υπολογιστή. Και μπορεί ένας άλλος με εισόδημα 500€ να κάνει τα πάντα από το κινητό του και να παίζει και παιχνίδια και να έχει ναυαρχίδα. Βλέπεις ότι ο τρόπος που πας να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου είναι εντελώς υποκειμενικός και λάθος... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από koutsis
JcD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, koutsis είπε Φίλε μου από ότι φαίνεται εσύ χρησιμοποιείς άσχετα Παράδειγμα για να βγάλεις το συμπέρασμα που σε βολεύει! Έχεις 2-3 γνωστούς που έχουν φτηνά κινητά και είναι ξενοδοχοι και εβγαλες το γενικό συμπέρασμα ότι οι φραγκατοι χρησιμοποιούν φτηνά κινητά! Κι εγώ μπορώ να σου πω αλλά 100 παραδείγματα που φραγκατοι έχουν την τελευταία ναυαρχίδα της Apple και της Samsung ( ειδικά στο εξωτερικό που οι περισσότεροι έχουν μαγαλα εισοδήματα βλέπεις μόνο iphone και samsung, δεν υπάρχουν άλλες μάρκες) επίσης όσον αφορά τους γνωστούς σου ξενοδοχους, που ξέρεις εσύ τι χρήση κάνουν στα κινητά τους; μπορεί να έχουν το κινητό μόνο για να βλέπουν τα mail τους και όλες τις άλλες δουλειές να τις κάνουν από υπολογιστή. Και μπορεί ένας άλλος με εισόδημα 500€ να κάνει τα πάντα από το κινητό του και να παίζει και παιχνίδια και να έχει ναυαρχίδα. Βλέπεις ότι ο τρόπος που πας να υποστηρίξεις τα λεγόμενα σου είναι εντελώς υποκειμενικός και λάθος... Μπαρδον? Τι γενικό συμπέρασμα έβγαλα λέει? Πότε και πού έγραψα κάτι τέτοιο? Μισό να σου θυμίσω πως ξεκίνησε η κουβέντα μας, έγραψες ότι σε κούρασαν οι αφραγκοι που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την φθηνή αγορά τους, σου απάντησα ότι εγώ κι ένας κύκλος γνωστών μου με αρκετά καλό εισόδημα κάνουμε τη δουλειά μας με φθηνά κινητά απροβληματιστα, σου φάνηκε περίεργο και σου είπα έλα να τους ρωτήσεις. Πολύ φοβάμαι ότι τα υπόλοιπα είναι δημιούργημα της φαντασίας σου! 1
Vaiosss Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, JcD είπε Ο κανόνας είναι, η εξαίρεση είναι αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι εσύ, ο κόσμος δεν αγοράζει τα flagships των εταιριών κατά κανόνα. 16 λεπτά πριν, JcD είπε Μπαρδον? Τι γενικό συμπέρασμα έβγαλα λέει? Πότε και πού έγραψα κάτι τέτοιο? σου απάντησα ότι εγώ κι ένας κύκλος γνωστών μου με αρκετά καλό εισόδημα κάνουμε τη δουλειά μας με φθηνά κινητά απροβληματιστα Βλέπεις το πρόβλημα φαντάζομαι.
JcD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Vaiosss είπε Βλέπεις το πρόβλημα φαντάζομαι. Κανένα προβλήμα, πεντακάθαρα τα όσα γράφω σε έναν ενήλικα με μέσω όρο νοημοσύνης!
Vaiosss Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά μιλάς για τον κύκλο σου μόνο, η είναι κανόνας ότι οι εργαζόμενοι με υψηλά εισοδήματα αγοράζουν συσκευές των 100 ευρώ;
JcD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Τελικά μιλάς για τον κύκλο σου μόνο, η είναι κανόνας ότι οι εργαζόμενοι με υψηλά εισοδήματα αγοράζουν συσκευές των 100 ευρώ; 6 ώρες πριν, JcD είπε Από άτομα με υψηλά εισοδήματα που τα iPhones τα έχουν για μπεγλέρι, μέχρι σερβιτόρους και μπουφετζήδες των 700 ευρώ. 7 ώρες πριν, JcD είπε ο κόσμος δεν αγοράζει τα flagships των εταιριών κατά κανόνα. Εσύ με το παραπάνω σχόλιο καταλαβαίνεις ότι μιλάω για τους καταναλωτές στους οποίους αναφέρεσαι, για το κύκλο μου ή για τους πλούσιους μόνο? Κατά κανόνα υπάρχει κόσμος που αγοράζει ακριβές συσκευές ή κατ' εξαίρεση?
Vaiosss Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, JcD είπε Εσύ με το παραπάνω σχόλιο καταλαβαίνεις ότι μιλάω για τους καταναλωτές στους οποίους αναφέρεσαι, για το κύκλο μου ή για τους πλούσιους μόνο? Κατά κανόνα υπάρχει κόσμος που αγοράζει ακριβές συσκευές ή κατ' εξαίρεση? Από εχθές γράφεις, ότι στον κύκλο σου, οι υψηλά αμοιβομενοι χρησιμοποιούν φθηνά smartphones. Κάνω λάθος μέχρι εδώ;
JcD Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Από εχθές γράφεις, ότι στον κύκλο σου, οι υψηλά αμοιβομενοι χρησιμοποιούν φθηνά smartphones. Κάνω λάθος μέχρι εδώ; Σωστά, και η πλειοψηφία των κανονικά αμοιβομενων, από φίλους και γνωστούς δεν θυμάμαι κανείς να έχει ναυαρχίδα αυτή τη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα