CaptainChris Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Καλα €205 έχει στην Κίνα, εδω με μεταφορικά και ΦΠΑ 24 θα φτάνει τα €300 για το 8/128. πάλι φθηνό είναι, αλλά με διαφημίσεις στο λογισμικό και τα προβλήματα μετά από κάθε ενημέρωση. Και θέλεις και GCam για καλές φωτογραφίες. Καλύτερα Realme, Oneplus, TCL και ας έχουν λίγο παραπάνω. 2
AtiX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, busellatos είπε Από Κίνα γράφεις;;😄 Όχι από Νότια Κορέα...
grgz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δεν αρκούν μόνο τα καλά χαρακτηριστικά όταν το λογισμικό σου προβάλλει διαφημίσεις και κλασικά μετά από λίγο καιρό πρέπει να αλλάξεις το flex cable του power button. Σε όλες τις συσκευές της ανεξαιρέτως.
panagiotis1988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, grgz είπε Δεν αρκούν μόνο τα καλά χαρακτηριστικά όταν το λογισμικό σου προβάλλει διαφημίσεις και κλασικά μετά από λίγο καιρό πρέπει να αλλάξεις το flex cable του power button. Σε όλες τις συσκευές της ανεξαιρέτως. Έχεις/είχες ποτέ σου κινητό xiaomi και τα λες αυτά; 3
LabisRag Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 ελεος με αυτην την καραμελα. Και στο Χ3 υπαρχει λειτουργια να τις απενεργοποιησεις 3 ώρες πριν, imvrios είπε Τα Note 8 Pro και Note 9 Pro πωλούνται στην ίδια τιμή; Με το δεύτερο μόνο να είναι 5G; Κατά τα λοιπά το νέο Note 9 Pro το κάνανε ευθέως ανταγωνιστικό στο 10Τ. Υπολογίζω ότι εμείς θα το δούμε στο BG γύρω στα 250€. Μπαίνει πάλι στα συγκριτικά για mid-range για το παλιό 9 Pro το είχαν πετάξει το X3 και το 10Τ αλλά και η Realme. εννοεις το Mi 10T lite που ειναι στην ιδια τιμη
grgz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, panagiotis1988 είπε Έχεις/είχες ποτέ σου κινητό xiaomi και τα λες αυτά; Τέσσερα
LabisRag Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Απορω πως δεν ενοιαξε κανεναν η 108 mpx καμερα. Αν ειναι με αυτα τα λευτα να παιρνουμε X3 με 64mpx, -2gb ram, χειροτερο cpu-gpu ΚΑΙ διαφημισεις, 1000 φορες banggood απο κινα!
panagiotis1988 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, grgz είπε Τέσσερα 3 χρόνια είχα το ίδιο κινητο δεν μου έβγαλε ποτέ ούτε πρόβλημα ούτε διαφημίσεις...τώρα έχω το 9pro και δεν έχω δει διαφημισεις... 6
vargas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Αυτό με τις διαφημίσεις ρε παιδιά θα μας πείτε πού το έχετε δει ,;;;γιατί μου φαίνεται ότι κάνετε λίγο διαπιστώσεις καφενειακού επιπέδου μου είπε ο τάδε που είχε ο ξάδερφος του ένα φίλο που είχε xiaomi...😂😂😂 5 1
Macosj Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, vargas είπε Αυτό με τις διαφημίσεις ρε παιδιά θα μας πείτε πού το έχετε δει ,;;;γιατί μου φαίνεται ότι κάνετε λίγο διαπιστώσεις καφενειακού επιπέδου μου είπε ο τάδε που είχε ο ξάδερφος του ένα φίλο που είχε xiaomi...😂😂😂 Μάλλον αγοράζουν την κινεζική έκδοση, σε global εκδόσεις δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Πάντως πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της 6
vargas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Macosj είπε Μάλλον αγοράζουν την κινεζική έκδοση, σε global εκδόσεις δεν υπάρχουν διαφημίσεις. Πάντως πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά της παρόλα αυτά το αναπαράγουν ενώ δεν έχουν καν συσκευή xiaomi ..Δεν τους ενδιαφέρει η εταιρεία αλλά να πουν απλά κάτι .. 1
Macosj Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, vargas είπε παρόλα αυτά το αναπαράγουν ενώ δεν έχουν καν συσκευή xiaomi ..Δεν τους ενδιαφέρει η εταιρεία αλλά να πουν απλά κάτι .. Εγώ τελευταίο xiaomi που είχα(και ακόμα λειτουργεί) είναι το redmi note 4, έχει miui(ή πως το λένε αυτό) 11, πότε δεν έχω δει διαφημίσεις 3
vargas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, CaptainChris είπε Καλα €205 έχει στην Κίνα, εδω με μεταφορικά και ΦΠΑ 24 θα φτάνει τα €300 για το 8/128. πάλι φθηνό είναι, αλλά με διαφημίσεις στο λογισμικό και τα προβλήματα μετά από κάθε ενημέρωση. Και θέλεις και GCam για καλές φωτογραφίες. Καλύτερα Realme, Oneplus, TCL και ας έχουν λίγο παραπάνω. Δες τι πουλάει ηOnePlus που δίνεις παράδειγμα στα 200 ευρώ να βάλεις τα γέλια. .https://www.skroutz.gr/s/25670954/OnePlus-Nord-N100-64GB-Midnight-Frost.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
Macosj Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Vaiosss είπε Λογικό είναι. Αυτή η κατηγορία της Τσαόμι πουλάει. Στους πίνακες παγκόσμιων πωλήσεων, η Τσαόμι πουλάει Redmi/Redmi Note και η Samsung την σειρά Α. Αν περίμενε να πουλήσει από τα Mιάου 10 Pro των 1100 ευρώ και τα Psofo F2 των 600 ευρώ, θα ήταν ανύπαρκτη. Ειδικά στην Κίνα που οι ανταγωνιστές της έχουν 5 σκάλες ανώτερες flagship συσκεύες. Το f2 έχει 350 ευρώ, όσο για το mi 10 συμφωνώ ότι με αυτά τα λεφτά αγοράζεις κάτι καλύτερο 2 λεπτά πριν, vargas είπε Δες τι πουλάει ηOnePlus που δίνεις παράδειγμα στα 200 ευρώ να βάλεις τα γέλια. .https://www.skroutz.gr/s/25670954/OnePlus-Nord-N100-64GB-Midnight-Frost.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Κάνεις δεν αγοράζει oneplus του 200ευρου. Σε τέτοια πόσα μόνο xiaomi και για τους πιο τολμηρούς xuawei. Σε αυτή τη κατηγορία, νομίζω, αυτή τη στιγμή, το Huawei nova 5t δεν έχει αντίπαλο 1
MikeKata Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, grgz είπε Δεν αρκούν μόνο τα καλά χαρακτηριστικά όταν το λογισμικό σου προβάλλει διαφημίσεις και κλασικά μετά από λίγο καιρό πρέπει να αλλάξεις το flex cable του power button. Σε όλες τις συσκευές της ανεξαιρέτως. 3.5 χρόνια μου κράτησε το Redmi Note 4x χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, μέχρι (από δική μου χαζομάρα) να σπάσω τη θύρα φόρτισης. Μόλις την αλλάξω (ελλείψει κατσαβιδιού 1.5 μέσα στην καραντίνα), θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα. So much for quality... 5 λεπτά πριν, Macosj είπε Το f2 έχει 350 ευρώ, όσο για το mi 10 συμφωνώ ότι με αυτά τα λεφτά αγοράζεις κάτι καλύτερο Με πατάς στον κάλο φίλε. Το είχα σταμπάρει για Black Friday και το πήγαν 100€ πάνω (450). Θα περιμένουμε κανά 10ήμερο να πέσει πάλι Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από MikeKata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα