JcD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Vaiosss είπε Προφανώς και θα το πλήρωνες πιο ακριβά. Εγώ να διαβάσω; Αυτό είναι το λογικό. Πόσο έχει το Mi10 Pro στην info quest και πόσο αν το φέρεις από Κίνα; Εντωμεταξύ πήγαινε μια βόλτα στο skroutz, δες την εξέλιξη τιμής του f2 Pro πριν από έξι μήνες, για να δεις ποιος είναι ο ψεύτης Φυσικά να πάρεις ότι θέλεις. Δε σου είπε κανείς που να σκάσεις τα λεφτά σου. Δεν χαλιέμαι καθόλου. Ίσα ίσα που διασκεδάζω εδώ μαζί σας 😛 Μωρέ θα μας τρελάνεις? Στο skroutz έχει 600 ευρώ τώρα? Να σου κάνω παράθεση τι έγραψες στην πρώτη ανάρτηση σου μήπως? Και κατόπιν τι μου λες, να προτιμήσω να πάρω από την infoquest σε διπλή τιμή μια συσκευή που μπορώ να την πάρω φθηνή αλλά με ένα χρόνο εγγύηση? Αυτό μου λες? Τίποτα τα σχόλια σου γράφονται απλά στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, να δω την τιμή του στο skroutz, να δω ότι βγήκε πρώτη τιμή 600 και μετά έπεσε και το πήρε ο κόσμος φθηνά, δλδ ότι κάνουμε με τα σαμυ και ακόμα και με τα iphone όπου κανείς λογικός άνθρωπος δεν αγοράζει day one, Εσύ δες τώρα τις αξιολογήσεις του που είναι στο 4.8 και βγάλε τους όλους χαζούς 😉 1
Vaiosss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, JcD είπε Μωρέ θα μας τρελάνεις? Στο skroutz έχει 600 ευρώ τώρα? Να σου κάνω παράθεση τι έγραψες στην πρώτη ανάρτηση σου μήπως? Και κατόπιν τι μου λες, να προτιμήσω να πάρω από την infoquest σε διπλή τιμή μια συσκευή που μπορώ να την πάρω φθηνή αλλά με ένα χρόνο εγγύηση? Αυτό μου λες? Τίποτα τα σχόλια σου γράφονται απλά στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, να δω την τιμή του στο skroutz, να δω ότι βγήκε πρώτη τιμή 600 και μετά έπεσε και το πήρε ο κόσμος φθηνά, δλδ ότι κάνουμε με τα σαμυ και ακόμα και με τα iphone όπου κανείς λογικός άνθρωπος δεν αγοράζει day one, Εσύ δες τώρα τις αξιολογήσεις του που είναι στο 4.8 και βγάλε τους όλους χαζούς 😉 Συγγνώμη κιόλας που προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι το φυσιολογικό είναι όταν αγοράζεις κάτι, να θες να έχει και σωστή υποστήριξη. Τι έγραψα στην πρώτη μου παράθεση για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπομαι δηλαδή; Όχι. Δεν σου λέω τι να κάνεις εσύ προσωπικά και πως θα αγοράσεις ένα smartphone. Επιλογή σου είναι να αγοράσεις ότι θες και όπως θες. Αλλά όταν έρχεται η στιγμή να συγκρίνεις κάποια προϊόντα και να γράψεις διθύραμβους για το vfm τους, η αντικειμενικότητα πάει περίπατο γιατί πολύ απλά συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις. Τελικά ήταν ψέμα ότι η αρχική του τιμή δεν ήταν στα 350 ευρώ και ότι δεν ήταν ίδιο vfm με το πρώτο Psofo; 1 1
MikeKata Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, koutsis είπε Ναι μιας και το poco ειναι στο ίδιο επίπεδο με το 12 pro max και πέτυχες ευκαιρία μιας και έχεις την ίδια εμπειρία χρήσης! Χα χα! Καλύτερη θα έλεγα μιας και μπορεί να έχει συμβατότητα με οποιαδήποτε συσκευή και software, όχι μόνο με ό,τι αποφασίζει να του ξεκλειδώσει η μαμά Apple. Α, και να έχει τη συσκευή του παραμετροποιημένη όπως θέλει. 52 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Συγγνώμη κιόλας που προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι το φυσιολογικό είναι όταν αγοράζεις κάτι, να θες να έχει και σωστή υποστήριξη. Ο καθένας με τις γνώσεις του. Προτιμώ να πάρω ένα τηλέφωνο που μου δίνει τα πάντα στα 350, άντε και 500€ και να έχω ένα χρόνο λιγότερο εγγύηση ή να μπορώ να το φτιάξω μόνος μου, ή στην ανάγκη να πάρω καινούριο, πάλι λιγότερα θα μου έρθει, από το να βάλω 1000€ σε ένα τηλέφωνο που είναι στα βίτσια της μαμάς Apple αν χαλάσει να σου το φτιάξει. Τι εννοώ με το "βίτσια"; Εσένα μπορεί να σου μπρίκαρε το τηλέφωνο μετά από update π.χ, αλλά η Apple μόλις το ανοίξει και δει τους δείκτες νερού σε αλλαγμένο χρώμα (αλλάζουν με το παραμικρό και έξω στη βροχή π.χ να μιλάς στο τηλέφωνο) και να σου πει "το έριξες σε νερό, δεν καλύπτεται από εγγύηση". Παράδειγμα είπα, έχουμε ακούσει χίλιες δυο δικαιολογίες για απλά προβλήματα στα Apple products. Μέχρι και το CBC τους είχε ξεβρακώσει. Να μη μιλήσω για το να έχεις πάρει το αγαπημένο σου τηλεφωνάκι των 1000€ και να στο κλέψουν/σπάσει κλπ... 1 1
koutsis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, MikeKata είπε Καλύτερη θα έλεγα μιας και μπορεί να έχει συμβατότητα με οποιαδήποτε συσκευή και software, όχι μόνο με ό,τι αποφασίζει να του ξεκλειδώσει η μαμά Apple. Α, και να έχει τη συσκευή του παραμετροποιημένη όπως θέλει. Ο καθένας με τις γνώσεις του. Προτιμώ να πάρω ένα τηλέφωνο που μου δίνει τα πάντα στα 350, άντε και 500€ και να έχω ένα χρόνο λιγότερο εγγύηση ή να μπορώ να το φτιάξω μόνος μου, ή στην ανάγκη να πάρω καινούριο, πάλι λιγότερα θα μου έρθει, από το να βάλω 1000€ σε ένα τηλέφωνο που είναι στα βίτσια της μαμάς Apple αν χαλάσει να σου το φτιάξει. Τι εννοώ με το "βίτσια"; Εσένα μπορεί να σου μπρίκαρε το τηλέφωνο μετά από update π.χ, αλλά η Apple μόλις το ανοίξει και δει τους δείκτες νερού σε αλλαγμένο χρώμα (αλλάζουν με το παραμικρό και έξω στη βροχή π.χ να μιλάς στο τηλέφωνο) και να σου πει "το έριξες σε νερό, δεν καλύπτεται από εγγύηση". Παράδειγμα είπα, έχουμε ακούσει χίλιες δυο δικαιολογίες για απλά προβλήματα στα Apple products. Μέχρι και το CBC τους είχε ξεβρακώσει. Να μη μιλήσω για το να έχεις πάρει το αγαπημένο σου τηλεφωνάκι των 1000€ και να στο κλέψουν/σπάσει κλπ... Φίλε μου αυτό που κάνετε, που δεν έχετε λεφτά να ξοξεψετε για κινητό και παίρνετε το pocophone, και μετά πάτε να μας αποδειξετε ότι κάνατε την τέλεια επιλογή και το poco σας είναι καλύτερο από το iPhone 12 pro max ή το Samsung note 20 plus έχει καταντήσει γελοίο πια. Οκ κάνατε την κινεζο επιλογή σας και μπράβο σας άμα σας αρέσει, αλλά μην κάνετε και συγκρίσεις.... Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από koutsis 2
MikeKata Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, koutsis είπε Φίλε μου αυτό που κάνετε, που δεν έχετε λεφτά να ξοξεψετε για κινητό και παίρνετε το pocophone, και μετά πάτε να μας αποδειξετε ότι κάνατε την τέλεια επογη και το poco σας είναι καλύτερο από το iPhone 12 pro max ή το Samsung note 20 plus έχει καταντήσει γελοίο πια. Οκ κάνατε την κινεζο επιλογή σας και μπράβο σας άμα σας αρέσει, αλλά μην κάνετε και συγκρίσεις.... Το ότι κάποιος γνωρίζει ακριβώς τι ζητάει από την τεχνολογία που χρησιμοποιεί δε σημαίνει ότι δεν έχει λεφτά να πάρει κάτι άλλο. Απλά μερικοί ξέρουμε πέντε πράγματα από λειτουργικά συστήματα και hardware και δεν καταπίνουμε αμάσητο ό,τι μας πει η Apple. Όπως μια χαρά έστησα ξεχωριστά ένα πολύ δυνατό PC με dual boot Windows-Manjaro για ολες τις ανάγκες μου και πήρα ένα πολύ φθηνό laptop για απλό browsing και έγγραφα αντί να πάρω ένα Macbook Pro χωρίς λόγο και αιτία, έτσι έκρινα και το τι χρειάζομαι σε ένα τηλέφωνο. Το ότι εσύ θεωρείς πως το γυαλί της πλάτης του iPhone (και κάθε άλλου τηλεφώνου των 1000€) θα σου ανεβάσει την εμπειρία χρήσης, δε σημαίνει ότι θα το κάνει κιόλας. Απλά τρως το παραμυθάκι του "Premium" της Apple. Υπάρχουν 2 κατηγορίες "premium" προϊόντων. Αυτά που με τις επιδόσεις τους και τα χαρακτηριστικά τους σου ικανοποιούν κάποιες λειτουργικές ανάγκες (όπως π.χ το full screen display, το stylus του Note, τα περισσότερα Hz οθόνης, fast charge, τεράστια μπαταρία, ένα foldable και χίλια δυο άλλα ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός) και η άλλη κατηγορία είναι για αυτούς που θέλουν να δείχνονται σκάζοντας 1000€ για "premium" υλικά που δε θα τους προσφέρουν καμία παραπάνω δυνατότητα χρήσης, χωρίς να γνωρίζουν καν την τεχνολογία που χρησιμοποιούν. Το γεγονός ότι προσπαθείς να "την πεις" σε κάποιον για τα λεφτά που επιλέγει να ξοδέψει αντί να μιλήσεις τεχνικά, αποδεικνύει σε ποια κατηγορία βρίσκεσαι. 3 1
Vaiosss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, MikeKata είπε Καλύτερη θα έλεγα μιας και μπορεί να έχει συμβατότητα με οποιαδήποτε συσκευή και software, όχι μόνο με ό,τι αποφασίζει να του ξεκλειδώσει η μαμά Apple. Α, και να έχει τη συσκευή του παραμετροποιημένη όπως θέλει. Ο καθένας με τις γνώσεις του. Προτιμώ να πάρω ένα τηλέφωνο που μου δίνει τα πάντα στα 350, άντε και 500€ και να έχω ένα χρόνο λιγότερο εγγύηση ή να μπορώ να το φτιάξω μόνος μου, ή στην ανάγκη να πάρω καινούριο, πάλι λιγότερα θα μου έρθει, από το να βάλω 1000€ σε ένα τηλέφωνο που είναι στα βίτσια της μαμάς Apple αν χαλάσει να σου το φτιάξει. Τι εννοώ με το "βίτσια"; Εσένα μπορεί να σου μπρίκαρε το τηλέφωνο μετά από update π.χ, αλλά η Apple μόλις το ανοίξει και δει τους δείκτες νερού σε αλλαγμένο χρώμα (αλλάζουν με το παραμικρό και έξω στη βροχή π.χ να μιλάς στο τηλέφωνο) και να σου πει "το έριξες σε νερό, δεν καλύπτεται από εγγύηση". Παράδειγμα είπα, έχουμε ακούσει χίλιες δυο δικαιολογίες για απλά προβλήματα στα Apple products. Μέχρι και το CBC τους είχε ξεβρακώσει. Να μη μιλήσω για το να έχεις πάρει το αγαπημένο σου τηλεφωνάκι των 1000€ και να στο κλέψουν/σπάσει κλπ... Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει η Apple να είναι πάντα το παράδειγμα ενώ εκεί έξω υπάρχουν δεκάδες εταιρείες. Στο κάτω κάτω ποτέ δεν είχα iPhone και δεν ξέρω αν θα κάνω ποτέ και το βήμα. Το πρόβλημα στην συζήτηση όμως δεν είναι πως προτιμάει ο καθένας να αγοράζει και σε τι τιμές το αγοράζει. Αυτό που θίγω από την αρχή, είναι πως κάποιος (η κάποιοι) αγοράζει ένα προϊόν από Κίνα, που δεν έχει επίσημη υποστήριξη, έρχεται με πλάγιους τρόπους, το αγοράζει εννοείται στην μισή τιμή και έρχεται να το συγκρίνει με προϊον άλλων εταιρειών, που ναι είναι πιο ακριβά, αλλά έχουν τα service τους στην χώρα μας και την οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστείς, αν την χρειαστείς και ταυτόχρονα τα προϊόντα αυτά έρχονται εδώ όχι με πλάγιους τρόπους, αλλά με νόμιμους, με τον φόρο τους και το όποιο καπέλο. Οι καθόλου αντικειμενικές συγκρίσεις αυτές φυσικά, γίνονται για να το παίξουν τάχα έξυπνάκηδες όλοι αυτοί. Αυτό γράφω και πιο πάνω. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Mi10 Pro που πήρες από το skroutz η έφερες από την Κίνα, με κάποιον που το πήρε από την infoquest επειδή θέλει για ότι πάθει η συσκευή του, να νοιωθει πως είναι καλυμμένος. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από Vaiosss
JcD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Vaiosss είπε Τι έγραψα στην πρώτη μου παράθεση για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπομαι δηλαδή Ψεύτικη τιμή, ήθελες να δώσεις εντύπωση ότι το κινητό κάνει 600, παρακάτω... 1 ώρα πριν, Vaiosss είπε Αλλά όταν έρχεται η στιγμή να συγκρίνεις κάποια προϊόντα και να γράψεις διθύραμβους για το vfm τους, η αντικειμενικότητα πάει περίπατο γιατί πολύ απλά συγκρίνεις ανόμοιες καταστάσεις. Τελικά ήταν ψέμα ότι η αρχική του τιμή δεν ήταν στα 350 ευρώ και ότι δεν ήταν ίδιο vfm με το πρώτο Psofo; Και με την πρώτη τη του τιμή, την 600 που κράτησε μια βδομάδα, και τότε vfm ήταν εν σχέση με οτι είχε κυκλοφορήσει φέτος. 13 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου αυτό που κάνετε, που δεν έχετε λεφτά να ξοξεψετε για κινητό και παίρνετε το pocophone, και μετά πάτε να μας αποδειξετε ότι κάνατε την τέλεια επιλογή και το poco σας είναι καλύτερο από το iPhone 12 pro max ή το Samsung note 20 plus έχει καταντήσει γελοίο πια. Οκ κάνατε την κινεζο επιλογή σας και μπράβο σας άμα σας αρέσει, αλλά μην κάνετε και συγκρίσεις.... Θα σε στεναχωρήσω διότι το συνδιασμενο εισόδημα εμού και της γυναικός μου ξεπερνά τα 70χιλ το χρονο, κι αυτό γιατί πρέπει να πληρώνω δάνειο 30χιλ για την τελευταία μου επένδυση, ειδάλλως θα περνάγαμε τα 100, εν ολίγοις της γυναικός μου που της αρέσουν τα iphone -δυστυχώς-της παίρνω το τελευταίο κάθε φορά που βγαίνει, κάνα δυο μήνες μετά την κυκλοφορία του, οπότε δεν είναι οικονομικό το θέμα.
MikeKata Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει η Apple να είναι πάντα το παράδειγμα ενώ εκεί έξω υπάρχουν δεκάδες εταιρείες. Στο κάτω κάτω ποτέ δεν είχα iPhone και δεν ξέρω αν θα κάνω ποτέ και το βήμα. Το πρόβλημα στην συζήτηση όμως δεν είναι πως προτιμάει ο καθένας να αγοράζει και σε τι τιμές το αγοράζει. Αυτό που θίγω από την αρχή, είναι πως κάποιος (η κάποιοι) αγοράζει ένα προϊόν από Κίνα, που δεν έχει επίσημη υποστήριξη, έρχεατι με πλάγιους τρόπους, το αγοράζει εννοείται στην μισή τιμή και έρχεται να το συγκρίνει με προϊον άλλων εταιρειών, που ναι είναι πιο ακριβά, αλλά έχουν τα service τους στην χώρα μας και την οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστείς, αν την χρειαστείς και ταυτόχρονα τα προϊόντα αυτά έρχονται εδώ όχι με πλάγιους τρόπους, αλλά με νόμιμους, με τον φόρο τους και το όποιο καπέλο. Οι καθόλου αντικειμενικές συγκρίσεις αυτές φυσικά, γίνονται για να το παίξουν τάχα έξυπνάκηδες όλοι αυτοί. Αυτό γράφω και πιο πάνω. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Mi10 Pro που πήρες από το skroutz η έφερες από την Κίνα, με κάποιον που το πήρε από την infoquest επειδή θέλει για ότι πάθει η συσκευή του, να νοιωθει πως είναι καλυμμένος. Αναφέρω την Apple επειδή πρώτον αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω και σε αυτόν απάντησα αρχικά και δεύτερον είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα εταιρίας με αντικαταναλωτικές πρακτικές. Το Mi 10 Pro επίσης δε με αγγίζει. Για τον ίδιο λόγο που δε με αγγίζει το iPhone. Εφ'όσον μπορώ να βρω τηλέφωνο για τις λειτουργικές μου ανάγκες στα 350-500€ (να μην κολλάει πουθενά για 2-3 χρόνια, να έχει ποιοτική οθόνη χωρίς περισπασμούς και να έχει συμβατοτητα με τα πάντα-άντε και 650€ να βάλω μέσα το Galaxy FE), δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάω στα 1100 του Mi 10 Pro από την Infoquest. Ούτε στο Galaxy S20 (την κανονική έκδοση), ούτε σε κανένα "premium" χωρίς αιτία, τηλέφωνο. 2 1
JcD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Αυτό γράφω και πιο πάνω. Δεν μπορείς να συγκρίνεις το Mi10 Pro που πήρες από το skroutz η έφερες από την Κίνα, με κάποιον που το πήρε από την infoquest επειδή θέλει για ότι πάθει η συσκευή του, να νοιωθει πως είναι καλυμμένος. Επεξ/σία πριν από 3 λεπτά από Vaiosss Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. Το μόνο που προσπαθείς να κάνεις είναι να κράξεις την συγκεκριμένη εταιρία, δεν βγαίνει όμως γιατί γράφεις μπαρουφες, κανείς δεν πρόκειται να δώσει 200-300 ευρώ παραπάνω για λόγους εγγύησης ενώ θα μπορούσε να πάρει την ιδια συσκευή φθηνότερη με ένα χρόνο εγγύηση.
Vaiosss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, MikeKata είπε Αναφέρω την Apple επειδή πρώτον αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω και σε αυτόν απάντησα αρχικά και δεύτερον είναι το χαρακτηριστικό παράδειγμα εταιρίας με αντικαταναλωτικές πρακτικές. Το Mi 10 Pro επίσης δε με αγγίζει. Για τον ίδιο λόγο που δε με αγγίζει το iPhone. Εφ'όσον μπορώ να βρω τηλέφωνο για τις λειτουργικές μου ανάγκες στα 350-500€ (να μην κολλάει πουθενά για 2-3 χρόνια, να έχει ποιοτική οθόνη χωρίς περισπασμούς και να έχει συμβατοτητα με τα πάντα-άντε και 650€ να βάλω μέσα το Galaxy FE), δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να πάω στα 1100 του Mi 10 Pro από την Infoquest. Ούτε στο Galaxy S20 (την κανονική έκδοση), ούτε σε κανένα "premium" χωρίς αιτία, τηλέφωνο. Σε αυτό συμφωνώ. Δεν μπορώ εγώ να επέμβω στο τι θα αγοράσεις και στο τι σε καλύπτει εσένα. 10 λεπτά πριν, JcD είπε Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω. Το μόνο που προσπαθείς να κάνεις είναι να κράξεις την συγκεκριμένη εταιρία, δεν βγαίνει όμως γιατί γράφεις μπαρουφες, κανείς δεν πρόκειται να δώσει 200-300 ευρώ παραπάνω για λόγους εγγύησης ενώ θα μπορούσε να πάρει την ιδια συσκευή φθηνότερη με ένα χρόνο εγγύηση. Προφανώς έχεις εκνευριστεί και δεν μπορείς να κάνεις ψύχραιμο διάλογο. Ναι την Τσαόμι την κράζω γιατί πέρασα από τις συσκευές της, όταν εσύ αγόραζες ακόμα iPhone και Samsung, έκανα αγορές smartphones από Κινα, όταν εσύ έκραζες τις αγορές από Κίνα επειδή ένιωθες ανώτερος τεχνολογικά με τα ακριβά σου smartphones και φυσικά όταν κάποιοι φέρναμε τότε Τσαόμι, ήσουν στο 99% του κοινού, που όχι την Τσαόμι δεν ήξερες, αλλά ούτε τι σημαίνει θύρα USB type C. Πες μου τότε λοιπόν, πως γίνεται να αγοράζεις Samsung η Sony, Huawei από το skroutz, πιο φθηνά από τις μεγάλες αλυσίδες, με 2ετή εγγύηση; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από Vaiosss 1
JcD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vaiosss είπε Ναι την Τσαόμι την κράζω I rest my case. Φίλε μου εκνευρίζομαι σε θέματα που αφορούν στις δουλειές μου, όχι εδω μέσα, και ειδικά με τόσο εύκολο αντίλογο. Από χθες μαζεύεις γκαζοζες από δύο τρεις χρήστες και στο τέλος παραδέχεσαι ότι απλά έχεις άχτι σε αυτήν την εταιρία. Τα υπόλοιπα είναι απλά μαντεψιες με μια δόση μεγαλομανίας, "εγώ έκανα αυτά, εσύ δεν τα έκανες", λες και ξέρεις ποιος είμαι και τι είμαι. Στα σαράντα μου χρόνια δόξα το θεό είχα την εμπειρία να αλλάζω τηλέφωνα και να ασχολούμαι με την τεχνολογία αρκετά οπότε δεν μπορείς να ξέρεις ποιος από τους δύο μας έχει μεγαλύτερη εμπειρία επί του θέματος. Όσων αφορά στο Σκρουτζ, κανένας δεν πρόκειται να δόσει παραπάνω χρήματα σε Κωτσόβολους και λοιπά καταστήματα όταν μπορεί να.παρει.απο εκεί φθηνότερα, και φθηνότερα μπορεί διότι τα ιντερνετικά καταστήματα δεν έχουν έξοδα συντήρησης-ενοικίου-εργαζομένων και πάει λέγοντας, δεν είναι επειδή τα προϊόντα της Samsung δεν έχουν εγγύηση, κανονική εγγύηση εχει. Μόλις τώρα, JcD είπε Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2020 από JcD
Vaiosss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, JcD είπε Ψεύτικη τιμή, ήθελες να δώσεις εντύπωση ότι το κινητό κάνει 600, παρακάτω... Και με την πρώτη τη του τιμή, την 600 που κράτησε μια βδομάδα, και τότε vfm ήταν εν σχέση με οτι είχε κυκλοφορήσει φέτος. Σε δύο μόλις γραμμές τα έχεις κάνει μαντάρα 😛 Πρώτα γράφεις ότι είναι ψεύτικες οι τιμές που αναφέρω που αποδεδειγμένα αυτές ήταν και θα συνέχιζαν να είναι αν έρχονταν επίσημα από την Info. Μετά παραδέχεσαι ότι οι αρχικές τιμές ήταν στα 600+ ευρώ, αλλά παίζεις την γνωστή κασέττα, αν άξιζε η όχι ακόμα και έτσι. Και αφού τόσες ώρες που γράφουμε δεν ήθελες να παραδεχτείς την αλήθεια επειδή δεν σε συνέφερε και προφανώς στα 600 δεν ήταν το vfm, γράφεις πως ακόμα και στα 600 ήταν το καλύτερο. Κατά τ' άλλα εγώ είμαι ο Ρίζος που όπως θέλω τα γυρίζω Δεν πειράζει όμως. Έχει τόσο γέλιο και είναι τόσο διασκεδαστικό να προσπαθείς να επικοινωνήσεις με άσχετους και fangirls που νομίζουν ότι ανακάλυψαν την Αμερική.
JcD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Στις 28/11/2020 στις 2:35 ΜΜ, Vaiosss είπε Αν περίμενε να πουλήσει από τα Mιάου 10 Pro των 1100 ευρώ και τα Psofo F2 των 600 ευρώ Έλα αυτά έγραφες, δεν κάνει 600 το ποκο, μην συνεχίζεις τον εξευτελισμό σου.
Vaiosss Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, JcD είπε I rest my case. Φίλε μου εκνευρίζομαι σε θέματα που αφορούν στις δουλειές μου, όχι εδω μέσα, και ειδικά με τόσο εύκολο αντίλογο. Από χθες μαζεύεις γκαζοζες από δύο τρεις χρήστες και στο τέλος παραδέχεσαι ότι απλά έχεις άχτι σε αυτήν την εταιρία. Τα υπόλοιπα είναι απλά μαντεψιες με μια δόση μεγαλομανίας, "εγώ έκανα αυτά, εσύ δεν τα έκανες", λες και ξέρεις ποιος είμαι και τι είμαι. Στα σαράντα μου χρόνια δόξα το θεό είχα την εμπειρία να αλλάζω τηλέφωνα και να ασχολούμαι με την τεχνολογία αρκετά οπότε δεν μπορείς να ξέρεις ποιος από τους δύο μας έχει μεγαλύτερη εμπειρία επί του θέματος. Όσων αφορά στο Σκρουτζ, κανένας δεν πρόκειται να δόσει παραπάνω χρήματα σε Κωτσόβολους και λοιπά καταστήματα όταν μπορεί να.παρει.απο εκεί φθηνότερα, και φθηνότερα μπορεί διότι τα ιντερνετικά καταστήματα δεν έχουν έξοδα συντήρησης-ενοικίου-εργαζομένων και πάει λέγοντας, δεν είναι επειδή τα προϊόντα της Samsung δεν έχουν εγγύηση, κανονική εγγύηση εχει Ακόμα περιμένω τις γκαζόζες. Μάλλον δεν είναι τόσο vfm oι γκαζόζες σου τελικά, οπότε πίνω καφεδάκι. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι και ουτε τι κάνεις. Σου περιέγραψα μία κατάσταση που αν θες την παραδέχεσαι η αν θες συνεχίζεις να την υπεκφεύγεις. 2 λεπτά πριν, JcD είπε Έλα αυτά έγραφες, δεν κάνει 600 το ποκο, μην συνεχίζεις τον εξευτελισμό σου. Δεν κάνει 600 ευρώ το Πόκο επειδή δεν ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ 😛 Ούτε σε ντουβάρι να τα έγραφα ρε άνθρωπε
JcD Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Vaiosss είπε Ακόμα περιμένω τις γκαζόζες. Μάλλον δεν είναι τόσο vfm oι γκαζόζες σου τελικά, οπότε πίνω καφεδάκι. Δεν με ενδιαφέρει ποιος είσαι και ουτε τι κάνεις. Σου περιέγραψα μία κατάσταση που αν θες την παραδέχεσαι η αν θες συνεχίζεις να την υπεκφεύγεις. Είπαμε, I rest my case, ψεύτικες αναρτήσεις με σκοπό να δημιουργηθεί συγκεκριμένη εντύπωση θα έπρεπε να σβήνονται άμεσα, το μόνο που έγινε είναι ότι καταστράφηκε ένα ακόμα νήμα για να βγάλεις εσύ το άχτι σου στην σιαομι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα