StamTheMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, svartevarg είπε Αν είναι συσκευές και παρόμοια αντικείμενα και όντως στο παραδίδουν σε 10 μέρες, άντε κάνεις υπομονή και περιμένεις... Αν είναι όμως φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, που κινδυνεύουν να χαλάσουν από τυχόν κακομεταχείριση, τότε κάνεις υπομονή να περιμένεις; Δεν επιτρεπεται αποστολη φαρμακων ετσι. In other news,στην Καλαματα η ΓΤ νοικιασε αποθηκες για να βαλει προσωρινα τα δεματα,επειδη δε χωρουσαν φυσικα πουθενα. Μιλαμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ογκο αποστολων. Δε μπορω να σας τονισω το μεγεθος του προβληματος. Σημερα που πηγα να στειλω ενα δεμα τα παιδια στη ρεσεψιον μου ειπαν οτι το πραμα χειροτερευει. Σταματηστε να παραγγελνετε παιδια,δεν εχει νοημα. 1
Alexde Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, kallair είπε πιστεψε με αν ηξερα οτι πλεον αυτή ειναι η πρακτική της, σαφως και δεν θα παρεγγελνα απο αυτη. αλλα 3 δεματα που ειχα βαλει παραγγελια, ευτυχως δεν ειχαν φυγει και ζητησα να αλλαξουν μεταφορική που θα τα στειλουν. Τελος, πολυ ευκολο το εχεις εσυ να φευγεις απο το σπιτι σου, να τρεχεις πειραια κεντρο, να ψαχνεις 1 ωρα να παρκαρεις και αλλες 2 ωρες να περιμενεις μαζι με 50 ατομα στην ουρα μες στο κρυο επειδη δεν κανουν σωστα την δουλεια τους καποιοι. απο ολα που εγραψες, μονο σουπερ μαρκετ παω που ειναι κατω απο το σπιτι μου κ δεν εχει και κοσμο τις ωρες που παω. δεν μεταναστευω και περιμενω στην ουρα με αλλα 50 ατομα για να παραλαβω κατι για το οποιο εχω πληρωσει μεταφορικα να μου το φερουν στο χωρο εργασιας μου ο οποιος ειναι 13 ωρες συνεχομενα ανοιχτος, και στο τελος το φερνουν (; ) κυριακη. οταν πληρωνεις για παραδοση στο χωρο σου, πληρωνεις για αυτο. οχι για να στηθεις στην ουρα. και ο χαρακτηρισμος "ηλιθιος" μαλλον περιγραφει την δικη σου συμπεριφορα που ανεχεσαι και να δικαιολογεις την acs να σε κοροιδευει και να μην προσλαμβανει ατομα, και να κανει τετοιες απαραδεκτες πρακτικες. Απο ολες τις εταιριες που εχω δεχθει δεμα (και μου ερχονται 2-3 την εβδομαδα περιπου) η μοναδικη που εχω τοσο συχνα προβλημα ειναι ΜΟΝΟ η ACS. δεν νομιζω να ειναι τυχαιο. Συμφωνώ σε όλα. Όχι που βγήκε ο άλλος υπερασπιστής της acs.. Η χειρότερη με διάφορα. Και το τηλεφωνικό τους κέντρο της υπομονής. Μπορεί να φας κ μισή μέρα αναμονή. Ποτε ξανά acs
apos2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Alexde είπε Συμφωνώ σε όλα. Όχι που βγήκε ο άλλος υπερασπιστής της acs.. Η χειρότερη με διάφορα. Και το τηλεφωνικό τους κέντρο της υπομονής. Μπορεί να φας κ μισή μέρα αναμονή. Ποτε ξανά acs Δεν εχω κανενα λογω να υπερασπιστω την ACS .Απλα με αυτη τη λογικη λειτουργουν ολες οι εταιρειες ACS και μη . Και πρεπει να το χωνεψουμε αυτο. τα εχουμε πει 100 φορες τα προβληματα δε θα λυθουν ποτε οσο υπαρχει ελλειψη προσωπικου και υπερκαταναλωτισμος . Οσο Γενικα ειναι ολα χαλια σε αυτο το κρατος. Ακομα και μαζικες καταγγελιες να κανετε στην ΕΕΤΤ δε θα βγαλετε καποια ιδιαιτερη ακρη. Αν ηταν η ΕΕΤΤ εδω απο καιρο θα ειχε δρασει για να "φτιαξει" ολο το χαμο με τις εταιρειες κουριερ.Δε περιμενει εμενα εσενα η τον οποιονδηποτε που παραγγειλε παπουτσια κλπ. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από apos2008
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα παραγγελία με ACS μου την έφερε ταξιτζής. Χτύπησε κουδούνι και δεν πρόλαβα να απαντήσω, την είχε κάνει. Κατευθείαν κατέβηκα κάτω και τον προλαβαίνω την ώρα που ξεκινάει με το ταξί, του φωνάζω, με βλέπει κανονικά, και μου απαντάει κιόλας. "εγώ την δουλειά μου την έκανα, γεια χαρά". Εμεινα αγαλμα με το θράσος, μαρμάρωσα. Κατευθείαν φεύγω με την μηχανή και πάω στο κατάστημα ACS που περιέργως ήταν ανοιχτό Κυριακή. Βρίσκω έναν υπεύθυνο, του περιγράφω τι έγινε, μου απαντάει ότι πληρώνονται χωρίς να παραδίδουν (αυτό που υποψιάστηκα δηλαδή) και του αφήνω κινητό να με καλέσει όταν ο ταρίφας γυρίσει στο κατάστημα (κατα τις 4 το απόγευμα μου είπε) γιατί πολύ θα ήθελα να τον δω από κοντά. Φυσικά και δεν με πήρε κανείς και την επομένη μου ήρθε μήνυμα ότι το δέμα με περιμένει να πάω να το παραλάβω στο κατάστημα μετά από αποτυχημένη παράδοση. Στο κατάστημα, μιλάμε για 100 ατομα απέξω να περιμένουν το black friday μίξερ τους, φυσικά και δεν πήγα. Για μία ακόμα φορά (εχω χάσει το μέτρημα, το χαρτάκι χωρίς κανείς να μου χτυπήσει το έχω ζήσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές με την ACS, σε φάση που είχα αρχίσει να πιστεύω ότι το κουδούνι μου δεν δουλεύει όντως κάποιες φορές) έχω θέμα ΜΟΝΟ με την συγκεκριμένη εταιρία. Προσωπικά αν κατάστημα στέλνει με ACS, δεν ψωνίζω πλέον, είναι για εμένα από εδώ και στο εξής βασική προϋπόθεση.
Jason13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Αν αρχισει ο κοσμος να γυριζει τα δεματα στην καθε εταιρια που δικαιουται 7-14-50 μερες δωρεαν επιστροφη, να δουμε πως θα τρεχουν οι ACS για νεους b2b πελατες 1
Aurumnus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 28/11/2020 στις 11:37 ΠΜ, aris1986 είπε Επιασα στην καμερα τον ντελιβερα να κολλαει χαρτί, σφαιράτος και να φευγει, ωστε να το παραλαβω εγω με χρεωση αλλη μερα. Πηρα τηλεφωνο και με εβγαλε τρελο μια γυναικα εκει. Επρεπε να είχες καταφέρει να τον καταγράψεις και σε βίντεο... ύστερα ανέβασμα Youtube (με λίγο επεξεργασία να μην φαίνεται το πρόσωπο)... και μετά η όλη ιστορία θα έπαιρνε τον (viral) δρόμο της... Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Aurumnus
StamTheMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, tegonikos είπε Στο κατάστημα, μιλάμε για 100 ατομα απέξω να περιμένουν το black friday μίξερ τους, Aπο εκει ξεκινανε ολα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Aπο εκει ξεκινανε ολα. οχι δεν ξεκινάνε από εκεί. Ξεκινάνε από το κολπάκι αστους να έρθουν. Αλλο χρόνο θέλεις να κολλήσεις 100 χαρτάκια , και αλλον να παραδώσεις με αντικαταβολή 100 δέματα. Η ACS εχει πλέον ως σύστημα να κολλάει χαρτάκια και να αναγκάζει τους ανθρώπους να πηγαίνουν να παραλάβουν από το κατάστημα. Δεν προλαβαίνεις? παρέδωσε το σε 2 μήνες, το να στέλνεις ταρίφες και μηχανάκια να κολλάνε χαρτάκια, είναι άτιμο.
StamTheMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, tegonikos είπε οχι δεν ξεκινάνε από εκεί. Ξεκινάνε από το κολπάκι αστους να έρθουν. Αλλο χρόνο θέλεις να κολλήσεις 100 χαρτάκια , και αλλον να παραδώσεις με αντικαταβολή 100 δέματα. Η ACS εχει πλέον ως σύστημα να κολλάει χαρτάκια και να αναγκάζει τους ανθρώπους να πηγαίνουν να παραλάβουν από το κατάστημα. Δεν προλαβαίνεις? παρέδωσε το σε 2 μήνες, το να στέλνεις ταρίφες και μηχανάκια να κολλάνε χαρτάκια, είναι άτιμο. Μη λεμε τα ιδια. Δε θα συζητησω παλι για το γνωστο κολπο. Το προβλημα το εχετε δημιουργησει οι ιδιοι,και ζητατε απο τις εταιριες να καλυψουν ενα τιτανομεγιστο ογκο δεματων,απλα επειδη εσεις παραγγελνετε οτιδηποτε βρειτε,και μετα λετε την καραμελα "πληρωσαμε μεταφορικα" και ειναι υποχρεωμενοι "να κοψουν το λαιμο τους" . Δεν δουλευει ετσι παιδια,δε γινεται να ζητατε απο τις εταιριες να νοικιαζουν αποθηκες,να μισθωνουν οχηματα ,να προσλαμβανουν προσωπικο και να το εκπαιδευουν κιολας,επειδη εσεις ψωνιζετε πραματα που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ,σε καιρο πανδημιας. Δε με νοιαζει τι παραγγελνετε,απλα μην περιμενετε με τα 3 ευρω μεταφορικα που χρεωνει η εταιρια στο eshop,να παρετε στην ωρα σας εκατονταδες χιλιαδες δεματα. Μονο οι παραγγελιες zaras την black friday ηταν 28.000,σε αντιθεση με περυσι που ηταν 7.000 την ιδια μερα.Φανταστειτε ποσα ειναι και τα υπολοιπα δεματα απο τη black friday,και υπολογιστε και τα δεματα απο απλες παραγγελιες που κανετε.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, StamTheMan είπε Μη λεμε τα ιδια. Δε θα συζητησω παλι για το γνωστο κολπο. Το προβλημα το εχετε δημιουργησει οι ιδιοι,και ζητατε απο τις εταιριες να καλυψουν ενα τιτανομεγιστο ογκο δεματων,απλα επειδη εσεις παραγγελνετε οτιδηποτε βρειτε,και μετα λετε την καραμελα "πληρωσαμε μεταφορικα" και ειναι υποχρεωμενοι "να κοψουν το λαιμο τους" . Δεν δουλευει ετσι παιδια,δε γινεται να ζητατε απο τις εταιριες να νοικιαζουν αποθηκες,να μισθωνουν οχηματα ,να προσλαμβανουν προσωπικο και να το εκπαιδευουν κιολας,επειδη εσεις ψωνιζετε πραματα που ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ,σε καιρο πανδημιας. Δε με νοιαζει τι παραγγελνετε,απλα μην περιμενετε με τα 3 ευρω μεταφορικα που χρεωνει η εταιρια στο eshop,να παρετε στην ωρα σας εκατονταδες χιλιαδες δεματα. Μονο οι παραγγελιες zaras την black friday ηταν 28.000,σε αντιθεση με περυσι που ηταν 7.000 την ιδια μερα.Φανταστειτε ποσα ειναι και τα υπολοιπα δεματα απο τη black friday,και υπολογιστε και τα δεματα απο απλες παραγγελιες που κανετε. Φίλε μου πάμε πάλι από την αρχή. Δεν φταίμε εμείς. Ας μην το παραδώσει ΠΟΤΕ το δέμα αν δεν μπορεί. Ας το παραδώσει σε 6 μήνες αν δεν προλαβαίνει. Το να πληρώνει υπάλληλους να κολλάνε χαρτάκια είναι άτιμο, απάτη, πως το λένε. Οπότε μην τα ρίχνεις στον κόσμο που κάνει τις παραγγελίες του ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δικαιωμα εχει να παραγγειλει οτι θελει,αλλα ας καταλαβετε επιτελους οτι εσεις οι ιδιοι χειροτερευετε την κατασταση. Κακη πολιτικη αυτη με τα χαρτακια,το λεμε και το ξαναλεμε,δεν αλλαζει,οποτε καλο ειναι να αρχισετε να σκεφτεστε ΕΣΕΙΣ τι πρεπει να παραγγειλετε και τι οχι. Αυτος ο πανικος οφειλεται στον ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ του ελληνα. Ανεκαθεν ειχαν προβλημα οι εταιριες,δε μου κανει εντυπωση που δε μπορουν να το χειριστουν τωρα,εντυπωση μου κανει που ενω βλεπετε τον πανικο που εχει δημιουργηθει,εσεις συνεχιζετε ακαθεκτοι να παραγγελνετε οτι σας καπνισει. Και δε λεω εσενα συγκεκριμενα,λεω τον καθε καταναλωτη που παιρνει οτιδηποτε του ερθει. Και μην πας να μου πεις κατι παραπανω,μπαινω στις αποθηκες και βλεπω πολυ καλα τα "απαραιτητα" που παραγγελνετε. Είναι λογική τώρα αυτή?Θα βάλεις πλαφόν στο τι επιτρέπετε να ψωνίσει ο καθένας και τι όχι για να μην κάνει απάτη η κάθε ACS?Τώρα σοβαρολογείς?
kallair Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δικαιωμα εχει να παραγγειλει οτι θελει,αλλα ας καταλαβετε επιτελους οτι εσεις οι ιδιοι χειροτερευετε την κατασταση. Κακη πολιτικη αυτη με τα χαρτακια,το λεμε και το ξαναλεμε,δεν αλλαζει,οποτε καλο ειναι να αρχισετε να σκεφτεστε ΕΣΕΙΣ τι πρεπει να παραγγειλετε και τι οχι. Αυτος ο πανικος οφειλεται στον ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ του ελληνα. Ανεκαθεν ειχαν προβλημα οι εταιριες,δε μου κανει εντυπωση που δε μπορουν να το χειριστουν τωρα,εντυπωση μου κανει που ενω βλεπετε τον πανικο που εχει δημιουργηθει,εσεις συνεχιζετε ακαθεκτοι να παραγγελνετε οτι σας καπνισει. Και δε λεω εσενα συγκεκριμενα,λεω τον καθε καταναλωτη που παιρνει οτιδηποτε του ερθει. Και μην πας να μου πεις κατι παραπανω,μπαινω στις αποθηκες και βλεπω πολυ καλα τα "απαραιτητα" που παραγγελνετε. Ποιον καταναλωτισμο του ελληνα ρε ανθρωπε του θεου;;;; LOCKDOWN ΕΧΟΥΜΕ. ολα τα μαγαζια κλειστα, επιλογη για take away στο χωρο των καταστηματων ΔΕΝ υπαρχει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ολος ο ογκος και φορτος εργασιας θα πολλαπλασιαστει. ο καταναλωτης φταιει που κανει τα ψωνια που θα εκανε και πριν αλλα ηλεκτρονικα ή οι εταιρειες που δεν προσαρμοζονται στις αναγκες τις εποχης και να παρουν εποχικο προσωπικο, και προτιμουν να βγαζουν στη γυρα "ντελιβεραδες ειδοποιησεων", για να παμε να τα παραλαβουμε απο τις "φορτωμενες" αποθηκες, που αυτοι φροντισαν να ειναι τιγκαρισμενες επειδη ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ να εχουν αμεση παραδοση στα δεματα; 4
StamTheMan Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, kallair είπε Ποιον καταναλωτισμο του ελληνα ρε ανθρωπε του θεου;;;; LOCKDOWN ΕΧΟΥΜΕ. ολα τα μαγαζια κλειστα, επιλογη για take away στο χωρο των καταστηματων ΔΕΝ υπαρχει. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ολος ο ογκος και φορτος εργασιας θα πολλαπλασιαστει. ο καταναλωτης φταιει που κανει τα ψωνια που θα εκανε και πριν αλλα ηλεκτρονικα ή οι εταιρειες που δεν προσαρμοζονται στις αναγκες τις εποχης και να παρουν εποχικο προσωπικο, και προτιμουν να βγαζουν στη γυρα "ντελιβεραδες ειδοποιησεων", για να παμε να τα παραλαβουμε απο τις "φορτωμενες" αποθηκες, που αυτοι φροντισαν να ειναι τιγκαρισμενες επειδη ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ να εχουν αμεση παραδοση στα δεματα; Εχεις ιδεα για ποσα δεματα μιλαμε; Καμια εταιρια δε θα μπορουσε να προετοιμαστει για κατι τετοιο.
SabotazNic Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Dennis077 είπε Γειά σας στα ΕΛΤΑ μπορείς να πληρώσεις με κάρτα όταν πας να πάρεις ένα δέμα με αντικαταβολή; σε ολα τα κουριερ/μεταφορικες
Προτεινόμενες αναρτήσεις