georgeps21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Ο πατέρας μου (56~) σταματάει τη δουλειά του μετά από 26 χρόνια στην ιδια εταιρεία. Του απομένουν 5 χρόνια ενσημα που καποια θα τα αγοράσει αν δεν βρει κάτι καλύτερο. Λατρέυει το ποδήλατο του οπου κάνει 2ωρες 3 ωρες βόλτες στα πέριξ της Αθήνας. Θέλω σαν ενα ευχαριστώ και μια επιβράβευση για όσα εχει κάνει για μένα να του πάρω ένα καλό δώρο. Ρολόι του είχα πάρει πριν 5 χρόνια και είναι καλυμένος. Εχει εδώ και 8 χρόνια ενα Ipad και του έχω φτιάξει και εναν υπολογιστή και νομίζω είναι εντάξει με αυτά. Αναζητώ λοιπόν ένα δώρο, σκεφτόμουν για κάτι τυπου σε Garmin- καταγραφικο tracker να βλέπει τις διαδρομές του κλπ. Σκεφτόμουν ακόμη και αν έχει νόημα να του πάρω ενα νέο ποδήλατο που οκ είχε δώσει ~500ε πριν 3 4 χρονια. Οπότε δεν ειμαι σιγουρος αν έχει νόημα. Καφετιέρα μετά πίνει ελληνικούς συνήθως οπότε φαντάζομαι η μηχανη δεν εχει νόημα, Τηλεόραση πήρε πέρυσι. Με μπάτζετ τραβηγμένο στα 300ε αλλά ισως πάει και μέχρι 500, τί έχετε να προτείνετε; Δώστε καμιά καλή συμβουλή 1
Stergios74 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Πολύ προσωπικό θέμα τα δώρα, αλλά εγώ θα έλεγα να μην του πάρεις τρακερ. Ενα χόμπι που το κάνει ελεύθερα κι ωραία να μην μπει σε λογική να μετράει και να κυνηγάει στοχους. 2
lostregr123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 πάρτου καλυτερα parts για το ποδήλατο: σέλες, αναρτήσεις, ρόδες κλπ. 1
georgeps21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Πολύ προσωπικό θέμα τα δώρα, αλλά εγώ θα έλεγα να μην του πάρεις τρακερ. Ενα χόμπι που το κάνει ελεύθερα κι ωραία να μην μπει σε λογική να μετράει και να κυνηγάει στοχους. το τρακερ θα ειναι απλα για να βλέπει τις βολτες που κάνει αλλα ναι... Τωρα @lostregr123 δεν ξέρω καθόλου αναβαθμίσεις για το ποδήλατό του αλλα η σέλα μου ακούστηκε καλή ιδέα!
lostregr123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, georgeps21 είπε το τρακερ θα ειναι απλα για να βλέπει τις βολτες που κάνει αλλα ναι... Τωρα @lostregr123 δεν ξέρω καθόλου αναβαθμίσεις για το ποδήλατό του αλλα η σέλα μου ακούστηκε καλή ιδέα! τιμόνια λαιμοί, groupset. αν ψαχτσεις θα τα βρεις ολα καπως 1
ctasis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, georgeps21 είπε το τρακερ θα ειναι απλα για να βλέπει τις βολτες που κάνει αλλα ναι... Τωρα @lostregr123 δεν ξέρω καθόλου αναβαθμίσεις για το ποδήλατό του αλλα η σέλα μου ακούστηκε καλή ιδέα! Αντί για tracker κατέβασε ένα app για το smartphone, την ίδια δουλειά κάνει απο την στιγμή που είναι μόνο για να βλέπει βόλτες (και με την ευκαιρία αν δεν έχει smartphone μπορείς να του πάρεις ένα). 1
georgeps21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, ctasis είπε Αντί για tracker κατέβασε ένα app για το smartphone, την ίδια δουλειά κάνει απο την στιγμή που είναι μόνο για να βλέπει βόλτες (και με την ευκαιρία αν δεν έχει smartphone μπορείς να του πάρεις ένα). Ειναι το επόμενο που σκεφτόμουν αλλά πήρε στην αρχή του χρόνου
Skerzos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Πάρτου ένα GoPro να τραβάει βίντεο τις βόλτες του. 1
xrhstosiak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 ενα καλο ποιοτικο και ακριβο κρανος ... δειχνεις και οτι σε ενδιαφερει να ειναι καλα αν εχει τοτε δωρο παππουτσια + πεταλια που κουμπονουν τα παππουτσια πανω τους θελουν προσοχη 1-2 βδομαδες στην αρχη για να μην φας καμια χαζη τουμπα μετα δεν υπαρχει επιστροφη, δεν μπορεις να κανεις ποδηλατο χωρις αυτα και ειναι και ασφαλεια, πιο αποδοτικο πεταλαρισμα και προστατευεις και τα γονατα του ή ενα καλο ποιοτικο αντιανεμικο ειδικο για ποδηλατο με ανακλαστηρες και τσεπες ή γαντια 1
georgeps21 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, xrhstosiak είπε ενα καλο ποιοτικο και ακριβο κρανος ... δειχνεις και οτι σε ενδιαφερει να ειναι καλα αν εχει τοτε δωρο παππουτσια + πεταλια που κουμπονουν τα παππουτσια πανω τους θελουν προσοχη 1-2 βδομαδες στην αρχη για να μην φας καμια χαζη τουμπα μετα δεν υπαρχει επιστροφη, δεν μπορεις να κανεις ποδηλατο χωρις αυτα και ειναι και ασφαλεια, πιο αποδοτικο πεταλαρισμα και προστατευεις και τα γονατα του ή ενα καλο ποιοτικο αντιανεμικο ειδικο για ποδηλατο με ανακλαστηρες και τσεπες ή γαντια νομίζω κάποιο από τα παραπάνω θα του αρέσουν, αν και κράνος έχει, πετάλια δεν τον βολευαν συνηθως- ισως πρεπει να ξαναδοκιμάσει αλλά κανα μπουφανάκι- καλα γαντια είναι μια καλή σκέψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα