poulinos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 On 08/12/2020 at 01:47, markos9 said: @poulinos θα ήθελα την γνώμη σου σχετικά με αυτά τα αποτέλεσμα. Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων. δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν νομιζω οτι δικαιουσαι καν βλαβη για αυτο.δες καλωδιωση και ζητα 6 margin μηπως κερδισεις λιγο σε ταχυτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν νομιζω οτι δικαιουσαι καν βλαβη για αυτο.δες καλωδιωση και ζητα 6 margin μηπως κερδισεις λιγο σε ταχυτητα ισα ισα να ανεβάσω λιγο την ταχύτητα θέλω. Αυριο τοτε με το καλο, θα τους παρω και θα τους πω. Υπάρχει περίπτωση αποσύνδεσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ με τη σειρά μου έβαλα πριν μια εβδομάδα VDSL που μου υποσχέθηκαν 35 minimum στο τηλεφώνημα πώλησης, και τελικά συγχρονίζω στα 22-23. Ήρθε τεχνικός της Cosmote 2 φορές, μετρησε 22 MBPS down, μεγιστη λόγω απόστασης, και μου είπε οτι δεν μπορει να γινει τπτ καλυτερο αν δεν φερει εδω ο ΟΤΕ οπτικές ίνες (ποτέ δηλαδή, μιας και στο απο κάτω στενό έχουν φέρει εδώ και 1 χρόνο, και οι γείτονες συγχρονίζουν 50/100). Εγώ τώρα μπορώ να ζητήσω έκπτωση στο πάγιο ή θα μου πουν την καραμέλα, που ακούω 1.5 εβδομάδα τώρα, "δωρεάν υποβάθμιση σε ADSL", που δεν θέλω γιατί θα πιάνω 10-13MBPS? Θα είναι καλλυμένοι νομικά με την υποβάθμιση, ή μπορώ να απαιτήσω έκπτωση στο πάγιο του VDSL και όχι υποβάθμιση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 On 20/12/2020 at 21:29, markos9 said: ισα ισα να ανεβάσω λιγο την ταχύτητα θέλω. Αυριο τοτε με το καλο, θα τους παρω και θα τους πω. Υπάρχει περίπτωση αποσύνδεσης; παντα.το βλεπεις πως παιζει και αν εχεις θεμα τοτε ξαναζητας παλι 8αρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, poulinos είπε παντα.το βλεπεις πως παιζει και αν εχεις θεμα τοτε ξαναζητας παλι 8αρι. Το εκανα και ειχα πολλες αποσυνδεσης, ανα μια με δυο ωρες περιπου κι ετσι γυρισα στο 8. Απ' ο,τι ειδα το κουτακι της πολυκατοικίας που ειναι στην εισοδο ειναι στα μαυρα του τα χαλια. Αρα, να λεω και ευχαριστω που εχω ιντερνετ. Το κουτακι ποιος πρεπει να το φτιαξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 On 23/12/2020 at 15:32, markos9 said: Το εκανα και ειχα πολλες αποσυνδεσης, ανα μια με δυο ωρες περιπου κι ετσι γυρισα στο 8. Απ' ο,τι ειδα το κουτακι της πολυκατοικίας που ειναι στην εισοδο ειναι στα μαυρα του τα χαλια. Αρα, να λεω και ευχαριστω που εχω ιντερνετ. Το κουτακι ποιος πρεπει να το φτιαξει; αναλογως ποιο κουτακι εννοεις. μερικα ανηκουν στον οτε μερικα ανηκουν στην πολυκατοικια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, poulinos είπε αναλογως ποιο κουτακι εννοεις. μερικα ανηκουν στον οτε μερικα ανηκουν στην πολυκατοικια. Πως το αναγνωρίζουμε αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, markos9 said: Πως το αναγνωρίζουμε αυτό; πρεπει να δεις που ειναι το κουτακι και πρεπει να ξερεις.αν ειναι τρυπα πανω στον τοιχο του σπιτιου σου τοτε ανηκει σε σενα.αν ειναι τετραγωνο μεταλλικο και γραφει κατι Rivometal ειναι του οτε. σε οσο χαλια κατασταση και να ειναι βεβαια παντα μπορεις τα δικα σου καλωδια να τα ενωσεις με scotchlok ωστε να μην εχεις θεματα με υγρασια αρκει να μιλαμε για χωνευτη. δηλαδη το σημειο που ενωνεται το ζευγαρι καλωδιων του οτε με το δικο σου. μια φωτο βοηθαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
renaultgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 #cosmote 50αρα και εχουμε 13 και 1 upload Link Status Up Modulation Type VDSL2 Actual Rate(Up/Down) 1025/13133 kbps Attainable Rate(Up/Down) 1025/12278 kbps Noise Margin(Up/Down) 9.1/7.9 dB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα