Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!! 

Θα ήθελα να φτιάξω μια σύνθεση μέχρι 300€

Για ελαφρύ gaming τύπου LOL.

Τροφοδοτικό, ssd, hdd, κάρτα γραφικών, πληκτρολόγιο κλπ υπάρχουν ήδη. Θα ήθελα:

Κουτί, μητρική, επεξεργαστή, μνήμες.

(Αξίζει amd; Θα προτιμούσα εάν αξίζει.)

Το foxstore έχω δει ότι έχει καλές τιμές αλλά δεν ξέρω να ενώσω κομμάτια μήπως υπάρξει θέμα συμβατότητας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, γράψε αναλυτικά τι ακριβώς έχεις τώρα (κυρίως για τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών) και ποια οθόνη έχεις.

Επεξ/σία από LaMereda
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, LaMereda είπε

Καλησπέρα, γράψε αναλυτικά τι ακριβώς έχεις τώρα (κυρίως για τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών) και ποια οθόνη έχεις.

Κάρτα: asus rx560 4gb

Τροφοδοτικό:  deer 550 5ετιας 

Οθόνη: felix 1080p 

Μελλοντικά θέλω να τα αναβαθμίσω και αυτά απλά δύσκολο λόγο χρημάτων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Vasilis1818 είπε

deer 550 5ετιας 

Αφαιρείται λόγο ανακύκλωσης ♻

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vasilis1818 είπε

Δεν διαφωνω καθολου! Το χρημα διαφωνει με εμενα :D

κράτα το , δεν είναι βιαστικό

στο budget σου ταιριάζει ο Ι3 10100F να ξέρεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

κράτα το , δεν είναι βιαστικό

στο budget σου ταιριάζει ο Ι3 10100F να ξέρεις

Με τι μητρικη και μνημες θα μπορουσα να το συνδιασω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, LaMereda είπε

πολύ ωραία σύνθεση αλλά εγώ θα έδινα 20ευρώ παραπάνω για τροφοδοτικό ώστε στο μέλλον να βάλει μια καλή gpu αν θελήσει. (τουλάχιστον 550w/80+)

πολύ λίγα τα watt , αν είναι τόσο λίγο ας κρατήσει το παλιό που βγάζει τόσα 450w πραγματικά

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Ευχαριστω που εβαλες και τροφοδοτικο μεσα!!

Εφοσον συμφωνει και το παλικαρι πιο κατω, μαλλον σε αυτο θα παω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Vasilis1818 είπε

Ευχαριστω που εβαλες και τροφοδοτικο μεσα!!

Εφοσον συμφωνει και το παλικαρι πιο κατω, μαλλον σε αυτο θα παω!

13 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

πολύ ωραία σύνθεση αλλά εγώ θα έδινα 20ευρώ παραπάνω για τροφοδοτικό ώστε στο μέλλον να βάλει μια καλή gpu αν θελήσει. (τουλάχιστον 550w/80+)

πολύ λίγα τα watt , αν είναι τόσο λίγο ας κρατήσει το παλιό που βγάζει τόσα 450w πραγματικά

https://www.skroutz.gr/s/24658559/Gigabyte-P550B-550W-Semi-Modular-80-Plus-Bronze.html

ώστε να σηκώσει μια πιθανή μελλοντική αναβάθμιση στην GPU

ΥΓ

Ξεχάσαμε SSD , βγάλε το τροφοδοτικό τελείως και βάλε με 50ευρώ κάποιο SATA 480/500GB SSD σε προσφορά

τροφοδοτικό να αλλάξεις όταν αναβαθμίσεις gpu στο μέλλον , έτσι και αλλιώς θα δουλεύει "ρελαντί" με αυτή την προτεινόμενη σύνθεση

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

https://www.skroutz.gr/s/24658559/Gigabyte-P550B-550W-Semi-Modular-80-Plus-Bronze.html

ώστε να σηκώσει μια πιθανή μελλοντική αναβάθμιση στην GPU

ΥΓ

Ξεχάσαμε SSD , βγάλε το τροφοδοτικό τελείως και βάλε με 50ευρώ κάποιο SATA 480/500GB SSD σε προσφορά

τροφοδοτικό να αλλάξεις όταν αναβαθμίσεις gpu στο μέλλον , έτσι και αλλιώς θα δουλεύει "ρελαντί"

Εχω εναν SSD 120GB (patriot) 2 xronon και HDD σαν αποθηκευτικο. Πρεπει να προχωρισω σε καινουριο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Vasilis1818 είπε

Εχω εναν SSD 120GB (patriot) 2 xronon και HDD σαν αποθηκευτικο. Πρεπει να προχωρισω σε καινουριο?

οχι - τα κρατάς

τότε βάλε ένα ποιο ισχυρό 550W τροφοδοτικό να μην αναγκαστείς να το αλλάξεις σύντομα

16 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

οχι - τα κρατάς

τότε βάλε ένα ποιο ισχυρό 550W τροφοδοτικό να μην αναγκαστείς να το αλλάξεις σύντομα

Εγινε, ευχαριστω πολυ παιδια! Μια ερωτησουλα τελευταια μονο, ο I3 10100f, απο multitasking πως ειναι? π.χ lol,youtube,fb ταυτοχρονα ας πουμε. Απλα πραγματα απλα ρωταω τυπικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...