Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το Mac mini M1 το 16αρι εδώ και κάνα δυο εβδομάδες. Μέχρι τώρα όλα κυλούν τέλεια και δεν έχω δει κανένα θέμα.Για τα 8κταρια εχω ακουσει θεματα.  Η μάλον έχω δει...δεν μου κρατάει τα wallpaper. 😀. Aν το κλεισω και το ξανα ανοιξω δεν εμφανιζονται. Με μπλε δόντι έχω συνδέσει το  magic keyboard 2 και ολα τελεια. Για ποντικο εχω το Logitech mx master 3 συνδεδεμενο με στικακι και ολα καλα εκει. Προβλημα με το scrolling εχω δει μονο καποιες φορες στο YouTube. Για hubακια εχω ενα tiling που βγαζει καποιες usb 3 θυρες, και εχω και ενα απο αυτα τα αλουμινενια τα dongle της Dlink (810) τοοποιο και αυτο λειτουργει αψογα. Με usb γενικοτερα εχω παρα πολλες συσκευες συνδεσει και επισης ολα καλα.

Επεξ/σία από vitalogy
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 28/1/2021 στις 7:42 ΜΜ, vitalogy είπε

Έχω το Mac mini M1 το 16αρι εδώ και κάνα δυο εβδομάδες. Μέχρι τώρα όλα κυλούν τέλεια και δεν έχω δει κανένα θέμα.Για τα 8κταρια εχω ακουσει θεματα.  Η μάλον έχω δει...δεν μου κρατάει τα wallpaper. 😀. Aν το κλεισω και το ξανα ανοιξω δεν εμφανιζονται. Με μπλε δόντι έχω συνδέσει το  magic keyboard 2 και ολα τελεια. Για ποντικο εχω το Logitech mx master 3 συνδεδεμενο με στικακι και ολα καλα εκει. Προβλημα με το scrolling εχω δει μονο καποιες φορες στο YouTube. Για hubακια εχω ενα tiling που βγαζει καποιες usb 3 θυρες, και εχω και ενα απο αυτα τα αλουμινενια τα dongle της Dlink (810) τοοποιο και αυτο λειτουργει αψογα. Με usb γενικοτερα εχω παρα πολλες συσκευες συνδεσει και επισης ολα καλα.

Το διάβασες κάπου? Γιατί εγώ είδα μόνο ένα βίντεο ενός τυπακου

Δημοσ.
Στις 28/1/2021 στις 7:42 ΜΜ, vitalogy είπε

Άσχετο αλλά από που το πήρες φίλε μου; Έχεις δοκιμάσει να το δουλέψεις με Adobe premiere?

Δημοσ.
12 ώρες πριν, ignome4 είπε

Το διάβασες κάπου? Γιατί εγώ είδα μόνο ένα βίντεο ενός τυπακου

Ποιο ακριβώς. Για τα θέματα στα 8αρια; Από διάφορους youtubers αλλά όχι από όλους.

1 ώρα πριν, taspo είπε

Άσχετο αλλά από που το πήρες φίλε μου; Έχεις δοκιμάσει να το δουλέψεις με Adobe premiere?

Όχι, δεν δουλεύω premiere. Lightroom και λιγο photoshop. Το πηρα απο το καταστημα της isystem .

Δημοσ.

Bluetooth θέματα δεν είχα ποτέ! Οπότε συνεχίζει να δουλεύει άψογα το bluetooth ποντίκι μου

Θέλω να μου πει κάποιος άμα με ανταπτορα συνδέεται με hdmi σε 4Κ monitor έχει θέματα?

Καμία φορά κάνει κάτι τρελά μόνο του αναβοσβινει η οθόνη και τρεμοπαιζε(satechi usb hub έχω όχι κανένα φθηνό/πλάκας) και πως μπορούμε να το διορθώσουμε? 

Έχουν και άλλοι τέτοιο θέμα δεν ξέρω άμα είναι hardware η software θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, Μπορεί κάποιος moderator να αλλάξει τον τίτλο σε:   Mac Μ1 προβλήματα συνδεσιμότητας και θέματα συμβατότητας, για να είμαστε μέσα στο θέμα? Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.

Όλος περίεργος με καλώδιο hdmi 2.1 λύθηκε πάντως το θέμα μου, πριν είχα 2.0 δεν είχε ποτέ θέμα σε 4Κ μέχρι 120 hz έπαιζε τέλεια οπότε δεν ξέρω γιατί έτρωγε τέτοιο σκάλωμα..

Δημοσ.
Στις 5/2/2021 στις 1:45 ΜΜ, 4four είπε

Bluetooth θέματα δεν είχα ποτέ! Οπότε συνεχίζει να δουλεύει άψογα το bluetooth ποντίκι μου

Θέλω να μου πει κάποιος άμα με ανταπτορα συνδέεται με hdmi σε 4Κ monitor έχει θέματα?

Καμία φορά κάνει κάτι τρελά μόνο του αναβοσβινει η οθόνη και τρεμοπαιζε(satechi usb hub έχω όχι κανένα φθηνό/πλάκας) και πως μπορούμε να το διορθώσουμε? 

Έχουν και άλλοι τέτοιο θέμα δεν ξέρω άμα είναι hardware η software θέμα

εννοείται οτι συνδέεις εξωτερική οθόνη με ανταπτορα αλλά να προσέξεις στα χαρακτηριστικά του ανταπτορα μέχρι ποσά hrz βγάζει. Μπορεί η οθόνη σου να βγάζει 60hz και ο ανταπτορας να βγαζει μεχρι 30.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλοι με Mac mini και MacBook Air μετά την 11.2  (πάντα σε m1)

Mac mini: Τα προβλήματα με signal σε hdmi, συνεχίζονται καθώς και κάποιες μαύρες γραμμές. Προβλήματα καθυστέρησης στην εμφανίσει χαρακτήρων κατά την πληκτρολόγηση με AMK και dropping out. 

MacBook Air : Μετα την ενημέρωση , κάποιες φορές ο υπολογιστής κολλάει ή στακαρει κατά την εκκίνηση 

——————————

Edit:  Μετά από αυτά εγώ δεν μπαίνω καν στην διαδικασία αγοράς όσο θα μείνω  Ελλάδα :(

Επεξ/σία από ignome4
Δημοσ.

όσοι έχετε θέματα με Bluetooth τσεκάρετε αυτό, μόνο με ποντίκι συνδεμένο δεν είχα ποτέ θέμα συνδέοντας και ακουστικά καμιά φορά είχα αισθητό Delay και στον ήχο και στον κέρσορα ,κάνοντας αυτό όποτε μου έχει εμφανίσει πρόβλημα διορθώθηκε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για όσους δεν το είδαν

Apple Investigating Issue With 'Pink Squares' Appearing on Displays Connected to M1 Mac Mini

In the meantime, Apple outlined the following troubleshooting steps:

• Put the Mac mini to sleep
  • Wait two minutes and wake the Mac mini
  • Unplug the display from the Mac mini, and then plug the display back in
  • Adjust the display's resolution in System Preferences > Displays

If the issue reoccurs after restarting the Mac mini, Apple says to repeat the steps above.

• Super Moderators
Δημοσ.

New update:

"macOS Big Sur 11.2.2 prevents MacBook Pro (2019 or later) and MacBook Air (2020 or later) models from incurring damage when they are connected to certain third-party, non-compliant powered USB-C hubs and docks".

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα , παρέλαβα και εγώ το Mac mini m1 προς παροπλισμό του ακόμη απίστευτου 27αριου iMac του 13 με 16 go memory και ssd 1 tb, που με πολύ λύπη και χαρά εγκατέστησα στο γραφείο του γιου μου. Συνέδεσα μέσω HDMI το Mac mini στην τηλεόραση και όλα κυλούν νεράκι με τα περιφερειακά που έχω όπως το Magic Mouse 2 , trackpad και keyboard της apple. Επίσης αγόρασα και έναν εξωτερικό ταχύτατο σκληρό 1 tb usb type c και πραγματικά η εμπειρία είναι μοναδική. Επίσης συνέδεσα και την κάμερα μια 1080 creative και όλα είναι τέλεια, όποτε μου έφυγε το άγχος της συνδεσιμότητας. Την Δευτέρα περιμένω το monitor ένα 32αρι 4K Samsung με ηχεία, που φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή με σύνδεση HDMI και USB type c. Τώρα η απορία.......κάπου διάβασα ότι αν συνδέσω το mini με το monitor με type c θα έχω και τα USB του monitor σαν hub , με προφανή σκοπό να βάλω την κάμερα εκεί , κατι που θα βοηθήσει παρά πολύ στο cable management project που έχω σκεφτεί. Και ενώ όλα πήγαιναν καλά , κάπου πήρε το μάτι μου ότι πρέπει να είναι thunderbolt 3 το καλώδιο και μάλιστα όχι το απλό της apple αλλά ένα πιο εξελιγμένο (Για να έχω 60hz και όλα όσα αναφέρω). Έχει κάποιος συνφορουμιτης να πει κατι  με διαφωτίσει? αρκεί απλό usb type c , 3.2 , generation 2 η χρειάζομαι κάποιο πιο εξελιγμένο καλώδιο και αν ναι ποιο ? Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...