petalotis2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 φυσικα εφοσον εχει αποδεχθει την κληρονομια αποτελει περιουσιακο της στοιχειο...επισης εχουν πληρωθει τα προστιμα...εχει 100% κυριοτητα απλα λογω covid δεν μπορουσαμε να παμε στο συγκοινωνιων, εχουν κοπει και τα παραβολα εδω και 2 μηνες 26 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε σωστα ενω αν δεν εχει δηλωθει ο κυριος οδηγος στην ασφαλιση τοτε...στανταρ θα σας βαλει τρικλοποδια η ασφαλιστικη να μην ασχοληθει ετσι κ αλλιως δεν ασχολειτε η ασφαλιστικη μου επειδη δεν ειχα ασφαλεια κλοπης ή φωτιας...
Salvation81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, petalotis2014 είπε φυσικα εφοσον εχει αποδεχθει την κληρονομια αποτελει περιουσιακο της στοιχειο...επισης εχουν πληρωθει τα προστιμα...εχει 100% κυριοτητα απλα λογω covid δεν μπορουσαμε να παμε στο συγκοινωνιων, εχουν κοπει και τα παραβολα εδω και 2 μηνες ετσι κ αλλιως δεν ασχολειτε η ασφαλιστικη μου επειδη δεν ειχα ασφαλεια κλοπης ή φωτιας... Δεν ειναι θεμα Covid, ο ιδιος το ειπες. Επισης το Υπουργειο λειτουργει κατοπην ραντεβου οποτε και ετσι να ηταν δεν υπαρχει δικαιολογια. Τωρα τι εννοες με προστιμα δεν μπορω να καταλαβω, αν η ασφαλεια ειναι στο ονομα το πεθαμενου εισαστε παρανομοι, ξεκαθαρα πραγματα. Φαντασου ολοι να οδηγουσαν αυτοκινητα που η ασφαλεια θα ηταν σε ατομα που δεν ζουν πια, πιο αυτονοητο δεν νομιζω πως γινεται. Επισης ασφαλεια δεν μπορει να βγει σε καποιον αν δεν εχει το οχημα στο ονομα του (οχι νομιμα εστω). 1
petalotis2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 ρε μεγαλε??? τι δεν καταλαβαινεις δλδ???? ειναι περιουσιακο στοιχειο της μητερας μου εδω και 2 μηνες, επρε να γινει νωριτερα η αποδοχη κληρονομιας με τον θανατο του θειου αλλα δεν εγινε και ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ προστιμο γ αυτο, η μεταβιβαση δεν εγινε λογω αδυναμιας μια φορα του συστηματος ενω ειχαν κοπει τα παραβολα κανονικα,εχω να τα δειξω οτι ειναι κομμενα την ιδια ημερα με την αποδοχη κληρονομιας και δευτερη λογω του οτι δεν προλαβαμε λογω covid και αναμεναμε στην γραμμη προτεραιότητας.....δεν ειπα οτι ειναι νομιμο αλλα ουτε τρακαρα κανεναν ουτε σκοτωσα ουτε τπτ.....μου το εκλεψαν, τι θες να μ πεις δλδ ???? που το πας?? ολοκληρη αστυνομια το μαθε και δεν μ ειπε τπτ λογω των απραιτητων εγγραφων που εδειξα και συ επιμενεις για την δικη μου παρανομια....αμα θες να κανεις τον ξερολλα καντον αλλου....εγω αλλο ρωτησα εδω μεσα
Salvation81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, petalotis2014 είπε ρε μεγαλε??? τι δεν καταλαβαινεις δλδ???? ειναι περιουσιακο στοιχειο της μητερας μου εδω και 2 μηνες, επρε να γινει νωριτερα η αποδοχη κληρονομιας με τον θανατο του θειου αλλα δεν εγινε και ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ προστιμο γ αυτο, η μεταβιβαση δεν εγινε λογω αδυναμιας μια φορα του συστηματος ενω ειχαν κοπει τα παραβολα κανονικα,εχω να τα δειξω οτι ειναι κομμενα την ιδια ημερα με την αποδοχη κληρονομιας και δευτερη λογω του οτι δεν προλαβαμε λογω covid και αναμεναμε στην γραμμη προτεραιότητας.....δεν ειπα οτι ειναι νομιμο αλλα ουτε τρακαρα κανεναν ουτε σκοτωσα ουτε τπτ.....μου το εκλεψαν, τι θες να μ πεις δλδ ???? που το πας?? ολοκληρη αστυνομια το μαθε και δεν μ ειπε τπτ λογω των απραιτητων εγγραφων που εδειξα και συ επιμενεις για την δικη μου παρανομια....αμα θες να κανεις τον ξερολλα καντον αλλου....εγω αλλο ρωτησα εδω μεσα Ωρε ανθρωπε τα πραγματα ειναι ΑΠΛΑ, η ΑΔΕΙΑ σε ποιαννου το ονομα ειναι; Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ σε ποιαννου το ονομα ειναι; Και τα 2 θεωρητικα ειναι στο ονομα ΠΕΘΑΜΕΝΟΥ ανθρωπου. Το οτι η ΕΛΑΣ ειναι κουκουρουκου δεν σημαινει οτι δεν εισαστε παρανομοι. Και οχι δεν εχει να κανει με αυτο που επαθες αλλα το να οδηγας αυτοκινητο στο ονομα πεθαμενου προ 2ετιας θα επρεπε να εχει σοβαρες κυρωσεις (και σε οποιαδηποτε χωρα περα απο την μπανανια που ζουμε θεωρητικα θα ειχε - οχι θεωρητικα, σιγουρα). Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Salvation81
fragsp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Αφου είχατε κόψει τα παράβολα γιατι δεν τα πηγαινατε σε διεκπαιρεωτή και με ενα μικροποσο θα ειχατε ξεμπερδεψει. Επειδη δεν ειχες ασφαλεια κλοπης και η κλοπη εγινε σε ιδιωτικο χωρο με τα κλειδια πανω μονο με δικηγορο μπορεις να πετυχεις κατι. Για να γινει η μεταβιβαση θα πρεπει να ειχε περασει ΚΤΕΟ. Στο συνεργείο το είχες για επισκευες για να το περάσεις μετα;
Salvation81 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 22 minutes ago, fragsp said: Αφου είχατε κόψει τα παράβολα γιατι δεν τα πηγαινατε σε διεκπαιρεωτή και με ενα μικροποσο θα ειχατε ξεμπερδεψει. Επειδη δεν ειχες ασφαλεια κλοπης και η κλοπη εγινε σε ιδιωτικο χωρο με τα κλειδια πανω μονο με δικηγορο μπορεις να πετυχεις κατι. Για να γινει η μεταβιβαση θα πρεπει να ειχε περασει ΚΤΕΟ. Στο συνεργείο το είχες για επισκευες για να το περάσεις μετα; Η ιστορια μυριζει 10 χιλιομετρα μακρια, δεχτηκαν το αυτοκινητο σαν κληρονομια αλλα το αφησαν στο ονομα του πεθαμενου εδω και 2 χρονια (Αδεια και Ασφαλεια)....Ποιος λεει οτι δεν το βουτηξε καποιος συγγενης η δεν το χρωσταγε ο Θειος και το πηρε αυτος στον οποιο χρωσταγε; Πολλα παιζουν.
fragsp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξερω αν βοηθάει καθόλου βρήκα δυο αναρτησεις μεσα από το forum φετινες -"Και που το πρόβλημα αν οδηγάς αυτοκίνητο πεθαμένου? Σε περίπτωση ατυχήματος το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν θα μπορέσεις να αποζημιωθείς για υλικές ζημιές, μια και η αποζημίωση εισπράττεται μόνο από τον ιδιοκτήτη." -"Θα φας πρόστιμο και ούτε σε καλύπτει η ασφάλεια. Έτσι μου είχαν πει στην ΔΟΥ που είχα ρωτήσει. Εφόσον δεν έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς , το αυτοκίνητο ανήκει στο Κράτος. "
Προτεινόμενες αναρτήσεις