Προς το περιεχόμενο

[NAS SERVER]TerraMaster F2-210 2-bay NAS Quad Core Raid Enclosure Amazon.uk 142.83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07PWDTBJ6/

Καλησπέρα .Ο παραπάνω Nas σε πολύ καλή τιμή.Στο skroutz 2 φθηνούς έχει και αυτοί μη αξιόπιστοι.Αυτός έχει πολύ καλές κριτικές και απο ξένα τεχνολογικά σαιτ.Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να συγκριθεί με τον Western Digital My Cloud EX2 o οποίος έχει 140 skroutz.

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Βασιλης 123 είπε

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07PWDTBJ6/

Καλησπέρα .Ο παραπάνω Nas σε πολύ καλή τιμή.Στο skroutz 2 φθηνούς έχει και αυτοί μη αξιόπιστοι.Αυτός έχει πολύ καλές κριτικές και απο ξένα τεχνολογικά σαιτ.Δεν ξέρω βέβαια αν μπορεί να συγκριθεί με τον Western Digital My Cloud EX2 o οποίος έχει 140 skroutz.

ARM v8 quad-core 1.4GHz CPU with 1 GB RAM

Η τιμή πράγματι είναι πολύ καλή για τέτοια χαρακτηριστικά αλλά δεν ξέρουμε τι κάνει από software , πόσα services έχει , τι android/ios client έχει

Δημοσ.

Εχω το αναλογο μοντελο εδω και 3.5 χρονια. Ο μονος λογος που το αγορασα ειναι γιατι ηξερα οτι μπορεις να βαλεις το λειτουργικο της Synology.
Δεν ξερω αν μπορει να γινει το ιδιο σε αυτο το μοντελο. Αυτο που μπορω να πω με βεβαιοτητα ειναι οτι το λειτουργικο της Terra Master ειναι κατι μεταξυ κωμωδιας και τραγωδιας.
Το Hardware ειναι εξαιρετικο, ειδικα στην τιμη που προσφερεται, αλλα μονο αν μπορει να μπει Synology DSM, αλλιως καλυτερα κοιταξτε προς Synology μερια.

Δημοσ.

Καλημέρα.Από hardware όντως είναι τουμπάνο σε σχέση και με την τιμή.Αυτό που μου πρότειναν είναι αυτο ακριβώς synology το software δεν συγκρίνεται με κανένα αλλό,χαρακτηρίζεται από φοβερή απλότητα.

Δημοσ.

Έδώ και 3+ χρόνια έχω τον F2-F220 της ίδιας εταιρίας το είχα  πάρει 165€ από γαλλικό αμαζον.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Terra Master. Πολύ αξιόπιστο, πλήθος εφαρμογών που εμπλουτίζονται συνέχεια., και το software που αναβαθμίζουν τακτικά.

Μπορεί να μην είναι εφάμιλλα ενός Synology ή Qnap αλλά είναι τρομερό value for money, τα συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...