georgemp2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα, θα ήθελα να εκφράσω και εγώ το ερώτημά μου σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την σύνδεση που έχω. Εδώ και ένα μήνα έχω πρόβλημα με την ταχύτητα μου και αρκετές αποσυνδέσεις. Μιλώντας με το τμήμα ήρθε τεχνικός για να τσεκάρει την γραμμή και μου ανέφερε πώς όλα είναι οκ στην αρχή, αλλά μετά σε δεύτερο έλεγχο που έκανε διαπίστωσε πώς το upload είναι χαμηλό και πώς φταίει το καλώδιο της δικαίας μου εγκατάστασης. Άσχετα που μου φάνηκε περίεργο διότι το download είναι σε φυσιολογικές τιμές έφερα δικό μου ηλεκτρολόγο και μου ανέφερε πώς δεν έχει κανένα θέμα το καλώδιο. Να σημειώσω πώς μετά την επίσκεψη μου βγήκε και πρόβλημα στο τηλεφώνο με έναν ενοχλητικό ήχο. Κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θέλεις βάλε τά στατιστικά του ρούτερ νά δούμε τι παίζει.Το ότι σου βγήκε πρόβλημα μετά την επίσκεψη του τεχνικού της φορθνετ κάτι βρωμάει, επίσης όταν έρχεται ένας τεχνικός για έλεγχο και ειδικά τής φορθνετ αν δεν βρεθεί θέμα με την γραμμή εξωτερικά θά προσπαθήσει να το χρεώσει στην δικιά σου καλωδιοση έτσι ώστε να πληρώσεις στο λογαριασμό παραπάνω, διότι αν τό πρόβλημα είναι στην δικιά σου καλωδιοση χρεώνεσαι άσκοπη επίσκεψη τεχνικού.Προφανως θά τούς αναφέρεις πώς ο τεχνικός που κάλεσες δεν βρήκε θέμα με το καλώδιο. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από bill27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemp2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Τι ακριβώς θέλετε από το ρούτερ να ανεβάσω; Μα μου φάνηκε εξαρχής περίεργο να έχει πρόβλημα το καλώδιο διότι το download είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, θεωρητικά αν είχε θέμα το καλώδιο δεν θα έπρεπε και τα δύο να έχουνε θέμα (download, upload; Υ.γ παρόλο που είπε για δικό μου πρόβλημα δεν μ χρέωσε την επίσκεψη όπως σωστά ανέφερες. Και αυτό περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Attenuation,SNR, uptime,crc errors κτλ ανέβασε τά όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemp2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Λογικά αυτά αν κατάλαβα καλά. ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Όντως το upload είναι πολύ χαμηλό, αυτό δείχνει προβλήματα στην γραμμή.Επισης εγώ με σχεδόν ίδιο Attenuation και 6αρι snr συγχρονιζω περίπου στα 15 mbps.Οταν μέτρησε ό τεχνικός στο κουτί σου έξω από το σπίτι τι upload βρήκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemp2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1024 νομίζω και σ εμένα τότε έβρισκε 700 κάτι. Τώρα χωρίς να κάνω τίποτα έχει πέσει στο 0,20. Στην γραμμή του σπιτιού ή στην γραμμή της εταιρίας; ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill27 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Συνδεσε το ρούτερ στην πρώτη πρίζα του σπιτιού που έρχεται από εξω, αποσύνδεσε όλες τις άλλες συσκευές καί δες τά στατιστικά,αν τό upload παραμένει στα 200 τότε έχεις θέμα με την καλωδιοση σου καί θά πρέπει νά φωνάξεις κάποιον ηλεκτρολόγο που είναι σχετικός με το θέμα για να το δει...Δλδ από το 1000 νά πέσει στα 200 είναι θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemp2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Έτσι το έχω, στο καλώδιο π έρχεται μόνο του χωρίς τηλέφωνο. Ππφφφφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 10 hours ago, georgemp2 said: Τι ακριβώς θέλετε από το ρούτερ να ανεβάσω; Μα μου φάνηκε εξαρχής περίεργο να έχει πρόβλημα το καλώδιο διότι το download είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, θεωρητικά αν είχε θέμα το καλώδιο δεν θα έπρεπε και τα δύο να έχουνε θέμα (download, upload; Υ.γ παρόλο που είπε για δικό μου πρόβλημα δεν μ χρέωσε την επίσκεψη όπως σωστά ανέφερες. Και αυτό περίεργο. a.οχι.β.για τους ηλεκτρολογους κραταω μικρο καλαθι διοτι οι περισσοτεροι δεν ξερουν απο adsl vdsl και μετρανε το καλωδιο ως φυσικη συνεχεια.οτι να ναι δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα