Προς το περιεχόμενο

[NVMe SSD] Samsung 970 EVO Plus 500GB 79.4€ & WD Black SN750 500GB 67€ amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε επιλεγμένους λογαριασμούς τρέχει και promotion με κουπόνι 6€, αγοράζοντας μια δωροκάρτα των 50€ (την οποία μπορούμε να στείλουμε στο e-mail μας και έπειτα να την χρησιμοποιήσουμε στον ίδιο λογαριασμό για να επωφεληθούμε).

https://www.amazon.de/-/en/Gift-Card-Promotion/b?ie=UTF8&node=5076250031

Επεξ/σία από LaMereda
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, P_M είπε

Έχει τον Samsung evo plus  2tb στα 271 με ελληνικό ΦΠΑ και μεταφορικά. Αξίζει;

320€ με μεταφορικα και παραδωση εως 30 ημερες(μαλλον ποτε) και 416 για ετοιμοπαραδοτο με μεταφορικα ,επομενος ναι

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LaMereda είπε

Σε επιλεγμένους λογαριασμούς τρέχει και promotion με κουπόνι 6€, αγοράζοντας μια δωροκάρτα των 50€ (την οποία μπορούμε να στείλουμε στο e-mail μας και έπειτα να την χρησιμοποιήσουμε στον ίδιο λογαριασμό για να επωφεληθούμε).

https://www.amazon.de/-/en/Gift-Card-Promotion/b?ie=UTF8&node=5076250031

• Only customers who never purchased an Amazon gift card before and have an Amazon account that has been existing for at least 24 months are eligible for this promotion

Πως ξερει καποιος πριν αγορασει gift card οτι ειναι "επιλεγμενος";

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, matrixxx είπε
  • Only customers who never purchased an Amazon gift card before and have an Amazon account that has been existing for at least 24 months are eligible for this promotion

Πως ξερει καποιος πριν αγορασει gift card οτι ειναι "επιλεγμενος";

Από την σελίδα του promotion πατάς στο apply code to your account πριν αγοράσεις δωροκάρτα και σου βγάζει σχετικό μήνυμα αν δικαιούσαι ή όχι.

Πρέπει αναγκαστικά να κάνεις αυτό το βήμα διαφορετικά και να δικαιούσαι δεν θα σου πιστώσει τα 6€.

Επεξ/σία από LaMereda
  • Moderators
Δημοσ.

Registered λεει. Δεν λεει δικαιουσαι ή οχι.  Νομιζω, για να μην πω ειμαι σιγουρος, ομως οτι εχουμε ξαναπαρει gift card παλιοτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Registered λεει. Δεν λεει δικαιουσαι ή οχι.  Νομιζω, για να μην πω ειμαι σιγουρος, ομως οτι εχουμε ξαναπαρει gift card παλιοτερα.

Μάλλον για αυτό. Εγώ που δεν είχα πάρει ξανά gift card μου έβγαλε ένα πράσινο μήνυμα ότι δικαιούμαι.

Βρήκα ένα ακόμα active promotion, ρίξε μια ματιά μήπως το δικαιούσαι με account top up (είναι διαφορετικό):

https://www.amazon.de/-/en/b?ie=UTF8&node=15569986031 δίνει 8€ για 80€ top up.

Επεξ/σία από LaMereda
  • Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Μάλλον για αυτό. Εγώ που δεν είχα πάρει ξανά gift card μου έβγαλε ένα πράσινο μήνυμα ότι δικαιούμαι.

Βρήκα ένα ακόμα active promotion, ρίξε μια ματιά μήπως το δικαιούσαι με account top up (είναι διαφορετικό):

https://www.amazon.de/-/en/b?ie=UTF8&node=15569986031 δίνει 8€ για 80€ top up.

Με πρασινο μου το εβγαλε, δεν καταλαβες τι ειπα. Δεν εγραψε οτι ειμαι ηδη reg, αλλα οτι εγινε ενεργη και καλα η προσφορα. Δεν αναφερει την λεξη δικαιουσαι, αλλα οτι εγγραφηκες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

115 ευρώ δεν είχε ο 1 TB πριν 2 ημέρες ?

Όχι ότι τα 80 ευρώ μέσω amazon για τα 500 GB δεν ειναι προσφορά, απλά το αναφέρω.

Επεξ/σία από nikos032
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nikos032 είπε

115 ευρώ δεν είχε ο 1 TB πριν 2 ημέρες ?

Όχι ότι τα 80 ευρώ μέσω amazon για τα 500 GB δεν ειναι προσφορά, απλά το αναφέρω.

Αυτος ειναι ο απλος.
Στο amazon.de ειναι ο evo plus.
και νωριτερα είχε και τον 1tb στα 113e.

Επεξ/σία από G@rg@oun
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2020 στις 11:09 ΜΜ, Arkin είπε

Στα 500GB πηγαινετε στον 970 evo plus. Ο 500αρης S11 Pro εχει αρκετα χαμηλοτερα IOPS και ταχυτητες εγγραφης/αναγνωσης απο τον μεγαλυτερο 1TB. Στα 1TB ο S11 pro/sx8200 pro ειναι μονοδρομος για καθημερινη χρηση. Μεταξυ του WD ομως και το ADATA σε 500gb θα πηγαινα στον δευτερο.

Αρα ποιο προτεινεις adata? Στειλε λινκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...