Προς το περιεχόμενο

[NVMe SSD] Samsung 970 EVO Plus 500GB 79.4€ & WD Black SN750 500GB 67€ amazon.de

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Ο Samsung 970 EVO Plus 500gb τελικη 79,40€ (με μεταφορικα)

https://www.amazon.de/-/en/Samsung-MZ-V7S500BW-500GB-Internal-3-500/dp/B07MFBLN7K/

Skroutz απο 96+ (στο eshop φαινεται εξαντλημενο)

2) Ο WD Black SN750 500gb τελικη 67,14 (με μεταφορικα)

https://www.amazon.de/Black-Performance-Internal-Gaming-WDS500G3X0C-00SJG0/dp/B07MH2P5ZD/

Skroutz απο 80+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγαίνει (Σχεδόν - 1+ κάτι ψηλά€) ίδια τιμή με τον Adata S11Pro 500αρη (eshop gr) ο WN SN750 500αρης για όποιον δεν προλάβει κ ψάχνει εναλλακτική. Δεν γνωρίζω περισσότερα αν στα χαρτιά ποιος είναι καλύτερος βέβαια.

Αρκιν @Arkin, σορρυ για το πρήξιμο :P τα φώτα σου 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

Στα 500GB πηγαινετε στον 970 evo plus. Ο 500αρης S11 Pro εχει αρκετα χαμηλοτερα IOPS και ταχυτητες εγγραφης/αναγνωσης απο τον μεγαλυτερο 1TB. Στα 1TB ο S11 pro/sx8200 pro ειναι μονοδρομος για καθημερινη χρηση. Μεταξυ του WD ομως και το ADATA σε 500gb θα πηγαινα στον δευτερο.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και ο WD ειναι καλος για τα λεφτα του, ισως και καλυτερο VFM με τις τιμες του τιτλου. ;)

Αν δεν ειχα παρει πριν 2-3 ωρες τον 970 evo 500 απο usa στην μοναδικη αγορα μου φετος απο BF (δεν μετραω του Mango γιατι ειναι ρουχα), θα χτυπουσα τον WD απο την προσφορα του Μαεστρου!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kirileman είπε

7 ευρώ είναι 7 ευρώ.

Δεν ειναι για το ποσο
αλλά ειναι για την ατυχία της "μιας μέρας"

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Και ο WD ειναι καλος για τα λεφτα του, ισως και καλυτερο VFM με τις τιμες του τιτλου. ;)

Αν δεν ειχα παρει πριν 2-3 ωρες τον 970 evo 500 απο usa στην μοναδικη αγορα μου φετος απο BF (δεν μετραω του Mango γιατι ειναι ρουχα), θα χτυπουσα τον WD απο την προσφορα του Μαεστρου!

Μπορείς να ακυρώσεις αν πέρασαν 2-3 ώρες, πιο φθηνος βγαίνει από Ελλαδα

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, vins είπε

Μπορείς να ακυρώσεις αν πέρασαν 2-3 ώρες, πιο φθηνος βγαίνει από Ελλαδα

Spoiler

Τι να ακυρωσω; :) Μου βγηκε πανω απο 30% φτηνοτερα απο οσο εχει Ελλαδα και πολυ φτηνοτερα απο 67ευρω. Δεν τον αγορασα μονο του, αλλα μαζι με κατι αλλο που τελειωσε λιγο μετα την αγορα μου. Οποτε δεν εχει και νοημα να πουμε τιμες.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, @ngelos είπε

Θα δω διαφορά αν πάρω NVMe καλύτερα να μείνω όπως είμαι;

Έχω μητρική αυτή: MSI Global

Και τώρα είμαι με τον Sandisk Ultra 3D 500GB

Όπως είσαι 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...