korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, GeorgeR1_700 είπε μήπως κατάλαβα εγώ λάθος? Όταν λες ότι ακούς το dvd εννοείς που ξεκινά τις στροφές ή και το γρήγορο μπιπ μπιπ που κάνει? ΤΟ ΜΠΙΠ-ΜΠΙΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ DVD . (άσχετο οι στροφές απο τα ανεμιστήρια του pc) 2
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Lazostat είπε Και εγω αυτο καταλαβαινω με τοσες δοκιμες που εγιναν! Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια! Στο 1ο σου ποστ έγραψες ότι δεν δίνει σήμα. Αλλά άνοιγε το μηχάνημα. Σωστά? Τελευταία γράφεις ότι δεν ποστάρει καν. Αυτό συνέβει όταν σου είπα να βγάλεις τον επεξεργαστή για να δεις τα pins αν έχουν στραβώσει ή κοπεί. Σωστά?
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε ΤΟ ΜΠΙΠ-ΜΠΙΠ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ DVD . (άσχετο οι στροφές απο τα ανεμιστήρια του pc) ναι έχεις δίκιο, λάθος μου Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700
Witcher1st Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Οποτε αυτα τα μπιπ τελικα ειναι απο το DVD; Δεν κανει καποιο αλλο θορυβο. 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Στο 1ο σου ποστ έγραψες ότι δεν δίνει σήμα. Αλλά άνοιγε το μηχάνημα. Σωστά? Τελευταία γράφεις ότι δεν ποστάρει καν. Αυτό συνέβει όταν σου είπα να βγάλεις τον επεξεργαστή για να δεις τα pins αν έχουν στραβώσει ή κοπεί. Σωστά? Εβγαλα και τον επεξεργαστη, δεν προσεξα κατι. Πως καταλαβαινω εαν ποσταρει; Ανοιγουν κανονικα οι ανεμιστηρες απο cpu και gpu και επιπλεον οτι ακουγεται στο ηχητικο. Το ποντικι ανοιγει στιγμιαια και κλεινει ξανα. Το πληκτρολογιο και η οθονη δεν δειχνουν κατι. Το ιδιο μου κανει ειτε εχω μονο cpu,mobo,psu, ειτε κουμπωσω και ram-gpu. Δεν αλλαζει κατι στους ηχους. Απο την μητρικη αναβει το πρασινο λαμπακι μονιμα, και ενα κοκκινο κατω αναβοσβηνει. Επειδη δεν εχω χρονο και εχω και μωρο στο σπιτι, ειναι αδυνατο να το κοιταξω παραπανω. Θα το δωσω στο φιλο μου και θα το παει σε καποιον τεχνικο για περαιτερω εξεταση.
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εδώ προσομοίωσα τον ήχο που πρέπει να κάνει όταν δεν έχει κάρτα γραφικών και εδώ όταν δεν έχει ραμ. Γι' αυτό ανέφερα: Στις 1/12/2020 στις 3:13 ΠΜ, Τέρης Α. είπε Κανονικά θα πρέπει να σας πάρει τα αυτιά από μπιπ (και τα fan να γυρίζουν σε φουλ στροφές). Απ' ότι φαίνεται, μάλλον ισχύει αυτό που ανέφερε ο: 16 ώρες πριν, benign είπε Το πλαστικο της μητρικης φαινεται καμμενο και λειωμενο,οχι του τροφοδοτικου. Εκει που κουμπωνει το καλωδιο του τροφοδοτικου, διπλα,στις υπολοιπες εγκοπες. Εχει παθει ζημια η μητρικη. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1
Witcher1st Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Εδώ προσομοίωσα τον ήχο που πρέπει να κάνει όταν δεν έχει κάρτα γραφικών και εδώ όταν δεν έχει ραμ. Γι' αυτό ανέφερα: Απ' ότι φαίνεται, μάλλον ισχύει αυτό που ανέφερε ο: Κατι ασχετο. Αν ο υπολογιστης δουλευει κομπλε, ολες οι μητρικες κανουν μπιπ, ακομα και οι πιο καινουριες; Ή μπιπ κανει μονο οταν υπαρχει καποιο θεμα; Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Lazostat
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό είναι το δυσιολογικό (από το '96-'08 που έχου εμπειρία). Οι έτοιμοι HP, DELL και LENOVO δεν κάνουν.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αυτό είναι το δυσιολογικό (από το '96-'08 που έχου εμπειρία). Οι έτοιμοι HP, DELL και LENOVO δεν κάνουν. Νομίζω πως δεν έχει σημασία τι σύστημα είναι, σημασία έχει αν έχει speaker (ακόμα και αν οι έτοιμοι δεν έχουν, του βάζεις ένα). Σε όποιο και αν βάλεις speaker λογικά θα ακούς τα bip, εγώ που έχω την asus z170p, δεν έχει bip επειδή δεν της έβαλα speaker. Βέβαια κάποιες μητρικές έχουν ενσωματωμένο speaker. ------- Τώρα βέβαια από την άλλη βρήκα και αυτό που λέει πως δεν κάνει μπιπ 😜 https://service.msicomputer.com/msi_user/support/techfaqdetail.aspx?formid=3065 Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Νομίζω πως δεν έχει σημασία τι σύστημα είναι, σημασία έχει αν έχει speaker Έχω εμπειρία από Dell Optiplex 745 και Optiplex GX620, HP Compaq DX2000, DX2200, DX2400 και DC7900. Όλα έχουν ενσωματωμένο μεγάφωνο 0,5W από το οποίο ακούγονται ήχοι από το BIOS και το λειτουργικό π.χ. Youtube. Στο Post δεν κάνει ήχο, όταν υπάρξει όμως δυσλειτουργία σε ξεκουφαίνει! Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Όλα έχουν ενσωματωμένο μεγάφωνο 0,5W από το οποίο ακούγονται ήχοι από το BIOS και το λειτουργικό π.χ. Youtube Το πχ ισχύει? Δηλαδή κάνει μπιπ όταν μπαίνει στο youtube? Πρώτη φορά το ακούω. Σε παλιό pc με speaker στην mobo δεν μου έκανε κάτι τέτοιο...
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εννοούσα ότι το ηχείο του υπολογιστή χρησιμοποιείται και από το λειτουργικό. Μια ιδέα από το Dell μου!
GeorgeR1_700 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Εννοούσα ότι το ηχείο του υπολογιστή χρησιμοποιείται και από το λειτουργικό. Μια ιδέα από το Dell μου! Ακούγεται με την μορφή μπιπ? Εγώ ακούω εκκίνηση ίδια με του υπολογιστή μου. (Ποια ειναι η εκπομπή που έβαλες? θα ήθελα να την ακούσω 😉)
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Ακούγεται με την μορφή μπιπ? Εγώ ακούω εκκίνηση ίδια με του υπολογιστή μου. Το είπα και πάνω, τέτοιοι έτοιμοι υπολογιστές δεν κάνουν μπιπ στην εκκίνηση τουλάχιστον από το 2005. Τέτοιους έχει το Ι.Κ.Α., νοσοκομεία, Δ.Ο.Υ., γρμματείες πανεπιστημίων... 2 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε (Ποια ειναι η εκπομπή που έβαλες? θα ήθελα να την ακούσω 😉) Η εβδομαδιαία που κάνει ο δημιουργός του Insomnia (Κώστας Σκιαδάς ή Hal9000). Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα