Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 To κουμπί που πατάτε, ανεμιστήρες, τον σκληρό δίσκο και ένα DVD drive ακούω.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Lazostat είπε Τον ηχο τον ακουσατε παιδια; Υπαρχει καποια διαγνωση αναφορικα με τα μπιπ που κανει; Και επισης γιατι ανοιγει και κλεινει στιγμιαια και μετα ανοιγει ξανα; Τον άκουσα. Για θέμα επεξεργαστή μου κάνει. Σιγουρέψου ότι όλα τα καλώδια πάνω στην μητρική κουμπώνουν καλά. ή θέμα επεξεργαστή ή τις περισσότερες φορές ότι δεν έχει κουμπώσει καλά η ψύκτρα. Ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία ο επεξεργαστής και κλείνει για ασφάλεια έτσι ώστε να μη καεί. Βγάλε την ψύκτρα και ξανά βάλτην. Σιγουρέψου ότι έχει κουμπώσει σωστά. Αν σου βρίσκεται κάποια απλή ψύκτρα από socket 775 την απλή την κλασική βάλε αυτή. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από BlueBlood7
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εδω φαινεται σαν να εχει καει το σημειο που δειχνω. Φαινεται ζημια,σαν να εχει λειωσει το πλαστικο. (Μετα το κλικ στην φωτο, ctrl+ροδελα του mouse για περισσοτερη μεγενθυνση.) Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από benign
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Πέρσι ασχολήθηκα με ένα σύστημα 20αιτίας και είχα και εγώ το ίδιο θέμα με την εικόνα. Τελικά μετά από δοκιμές κατέληξα στο ότι είχε πρόβλημα η μία ram (3 rams είχα αλλά δεν έχει σημασία). Πριν μπλέξεις με τα βάλε βγάλε στα του επεξεργαστή, κάνε και μια δοκιμή μια φορά με την μια ραμ, και μια με την άλλη. Δηλαδή θα βγάλεις την ram από το Β2 (δες φώτο) και θα κάνεις εκκίνηση τον υπολογιστή. Αν σου κάνει το ίδιο βγάλε από το Α2 την άλλη ram και βάλε ξανά στο Α2 την πρώτη που έβγαλες και ξανά εκκίνηση. Στο βελάκι σου δείχνω σε ποιο dim πρέπει να κάνεις τις δοκιμές. Βεβαια οι rams δύσκολα χαλάνε αλλά δεν είναι κάτι να κάνεις μια δοκιμή. Τις προηγούμενες ραμ που είχε, είναι ddr3?
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Πέρσι ασχολήθηκα με ένα σύστημα 20αιτίας και είχα και εγώ το ίδιο θέμα με την εικόνα. Τελικά μετά από δοκιμές κατέληξα στο ότι είχε πρόβλημα η μία ram (3 rams είχα αλλά δεν έχει σημασία). Πριν μπλέξεις με τα βάλε βγάλε στα του επεξεργαστή, κάνε και μια δοκιμή μια φορά με την μια ραμ, και μια με την άλλη. Δηλαδή θα βγάλεις την ram από το Β2 (δες φώτο) και θα κάνεις εκκίνηση τον υπολογιστή. Αν σου κάνει το ίδιο βγάλε από το Α2 την άλλη ram και βάλε ξανά στο Α2 την πρώτη που έβγαλες και ξανά εκκίνηση. Στο βελάκι σου δείχνω σε ποιο dim πρέπει να κάνεις τις δοκιμές. Βεβαια οι rams δύσκολα χαλάνε αλλά δεν είναι κάτι να κάνεις μια δοκιμή. Τις προηγούμενες ραμ που είχε, είναι ddr3? Spoiler Του το είπα πιο πάνω και το έκανε. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Εξάλλου έκανε δοκιμή και με άλλη/ες μνήμες. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από BlueBlood7 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε Του το είπα πιο πάνω και το έκανε. Έτσι πιστεύω τουλάχιστον. Εξάλλου έκανε δοκιμή και με άλλη/ες μνήμες. Τότε αν υπάρχει η δυνατότητα, να δοκιμάσει τις ram που είχε ο φίλος του που του έδωσε την μητρική. Αν γινόταν και την κάρτα γραφικών (κατανοώ πως ζητάω πολλά). --- Δεν κατάλαβα πως το ανέφερες πιο πάνω, ωστόσο καλό θα ήταν να δοκιμάσει με ένα dimm (που αν το έκανε, το σωστό θα ήταν να μπει μόνο στο Α2 νομίζω), το λέω για την περίπτωση που το B2 έχει θέμα. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700
Witcher1st Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 42 λεπτά πριν, benign είπε Εδω φαινεται σαν να εχει καει το σημειο που δειχνω. Φαινεται ζημια,σαν να εχει λειωσει το πλαστικο. (Μετα το κλικ στην φωτο, ctrl+ροδελα του mouse για περισσοτερη μεγενθυνση.) Δοκιμασε και αλλο τροφοτικο 8πινο και παλι δεν εδινε σημα. Καλα βεβαια μπορει να ειναι το οτιδηποτε, ακομα και χαλασμενο καποιο καλωδιο, οπως το hdmi. Γενικα, το οτι ανοιγει και κλεινει στροφες στιγμιαια και μετα ανοιγει ξανα, τι σημαινει; Ειναι φυσιολογικο; Αυριο θα δοκιμασω αυτο με τις ραμ, αν και το ιδιο εκανε και με τις αλλες ραμ που ειχε το παιδι. Αυτες οι ραμ ειναι δικες μου τωρα και λειτουργουν μια χαρα. Δε βλεπω να βγαζω ακρη.
benign Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Lazostat είπε Δοκιμασε και αλλο τροφοτικο 8πινο και παλι δεν εδινε σημα. Καλα βεβαια μπορει να ειναι το οτιδηποτε, ακομα και χαλασμενο καποιο καλωδιο, οπως το hdmi. Γενικα, το οτι ανοιγει και κλεινει στροφες στιγμιαια και μετα ανοιγει ξανα, τι σημαινει; Ειναι φυσιολογικο; Αυριο θα δοκιμασω αυτο με τις ραμ, αν και το ιδιο εκανε και με τις αλλες ραμ που ειχε το παιδι. Αυτες οι ραμ ειναι δικες μου τωρα και λειτουργουν μια χαρα. Δε βλεπω να βγαζω ακρη. Το πλαστικο της μητρικης φαινεται καμμενο και λειωμενο,οχι του τροφοδοτικου. Εκει που κουμπωνει το καλωδιο του τροφοδοτικου, διπλα,στις υπολοιπες εγκοπες. Εχει παθει ζημια η μητρικη. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από benign 1
Witcher1st Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Και εγω αυτο καταλαβαινω με τοσες δοκιμες που εγιναν! Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια!
snbblp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Αν δεν έχουν βραχυκυκλώσει τα VRMs, ίσως με ένα φρεσκάρισμα στις κολλήσεις της παροχής για την CPU παίξει. https://www.asus.com/gr/Motherboards/P8P67/
korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Άσχετο αλλά κανένα μπιπ δεν ακούγεται απο τη μητρική στο αρχείο ήχου, απλά το dvd πάει να ξεκινήσει . Εννοείται πρώτα τα ξεκουμπώνουμε όλα πριν τις δοκιμές 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, korakios είπε Άσχετο αλλά κανένα μπιπ δεν ακούγεται απο τη μητρική στο αρχείο ήχου, απλά το dvd πάει να ξεκινήσει . Εννοείται πρώτα τα ξεκουμπώνουμε όλα πριν τις δοκιμές Ακούγονται 2 μπιπ, μετά κλείνει και ξανα ανοίγει και κάνει ξανά 2 μπιπ. Τα μπιπ αν τα βάλεις να τα ακούσεις από ηχεία δεν ξέρω αν θα ακουστεί, από τα ηχεία της οθόνης μου δεν τα άκουσα, από το headset μου όμως το άκουσα κανονικά (τα ηχεία της οθόνης τα είχα στο 100%)
korakios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πλην του dvd δεν άκουσα κάτι. Αυτός είναι ο ήχος του dvd (το έκοψα/έραψα σε λούπα) https://voca.ro/1i26STjpM6C1 Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από korakios
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, korakios είπε Πλην του dvd δεν άκουσα κάτι. Αυτός είναι ο ήχος του dvd (το έκοψα/έραψα σε λούπα) https://voca.ro/1i26STjpM6C1 μήπως κατάλαβα εγώ λάθος? Όταν λες ότι ακούς το dvd εννοείς που ξεκινά τις στροφές ή και το γρήγορο μπιπ μπιπ που κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα