Witcher1st Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Αποσύνδεσε το καλώδιο του ρεύματος από το τροφοδοτικό. Πάτα το κουμπί του κουτιού (αυτό που πατάμε για να ανοίξει) συνεχόμενα για 10 δεύτερα. Βγάλε τις μνήμες και την κάρτα γραφικών από του κουτί. Βγάλε την μπαταρία της μητρικής. Είναι μια στρόγγυλη. Πάτα πάλι το κουμπί του κουτιού συνεχόμενα για 10 δεύτερα. Περίμενε 5 λεπτά και ξανά βάλε την μπαταρία. Σύνδεσε το καλώδιο του τροφοδοτικού και πάτα το κουμπί να ανάψει το μηχάνημα. Ακούς τότε μπιπ-μπιπ? Θα το κανω αυριο. Τις μνημες και καρτα γραφικων δεν θα ξαναβαλω μεσα οταν πατησω το κουμπι;
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Για να διαπιστώσουμε αν είναι μαζί μας η μητρική ή αν μας άφησε. Κανονικά θα πρέπει να σας πάρει τα αυτιά από μπιπ (και τα fan να γυρίζουν σε φουλ στροφές).
Witcher1st Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αφησα μεσα μονο μητρικη και cpu και ανοιξε κανονικα και το λαμπακι της μητρικης και η ψυκτρα ηταν στο φουλ, παγωμενο αερα εβγαζε. Οταν λες να μου παρει τα αυτια απο μπιπ; Δεν ακουσα κατι τετοιο. 2 φορες στην αρχη κανει, πεφτουν οι στροφες για 1 δευτερολεπτο και μετα αλλες 2 φορες μπιπ και δινει φουλ ο ανεμιστηρας. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Lazostat
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Lazostat είπε Αφησα μεσα μονο μητρικη και cpu και ανοιξε κανονικα και το λαμπακι της μητρικης και η ψυκτρα ηταν στο φουλ, παγωμενο αερα εβγαζε. Και πόσα μπιπ έκανε;
Witcher1st Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 συνολο κανει οσες φορες δοκιμασα. Επισης, δε βλεπω καπου θυρα hdmi πανω στη μητρικη για να το συνδεσω με την οθονη. Θελω να το βαλω μια χωρις την καρτα γραφικων, αφου ο ι7 2600 εχει δικη του μεσα. Με ποιο καλωδιο θα το κανω; Αν και δε νομιζω να εχω στο σπιτι vga-dvi αυτη τη στιγμη. *** Μολις διαβασα οτι η συγκεκριμενη μητρικη δουλευει μονο με ανεξαρτητη καρτα γραφικων. Λογικο, αφου λειπουν οι απαραιτητες θυρες; Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Lazostat
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Lazostat είπε 4 συνολο κανει 4 δεν υπάρχει. Ή 2 μακρά και 2 σύντομα ή 1 μακρό και 3 σύντομα. Και τα δύο παραπέμπουν σε έλλειψη κάρτας γραφικών. Κουμπώστε τη κάρτα γραφικών, χωρίς μνήμες πάλι και δοκιμάστε. 10 λεπτά πριν, Lazostat είπε Μολις διαβασα οτι η συγκεκριμενη μητρικη δουλευει μονο με ανεξαρτητη καρτα γραφικων. Λογικο, αφου λειπουν οι απαραιτητες θυρες; Ναι.
Witcher1st Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Παλι τα ιδια κανει. Επισης παω να βαλω πληκτρολογιο και δεν ανοιγει, εχω δοκιμασει ολες τις usb θυρες. Εχει καποιο κουμπι η μητρικη για να με πεταει απευθειας bios; Κανει 4 στο συνολο, δυο στην αρχη και μετα απο λιγο καπακια αλλα δυο.
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Lazostat είπε Επισης παω να βαλω πληκτρολογιο και δεν ανοιγει, Αφού δεν έχει μνήμες λογικό είναι. Για βάλτε τη κάρτα γραφικών στη παρακάτω PCI-e μήπως είναι καμμένη αυτή που δοκιμάζετε.
Witcher1st Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Αφού δεν έχει μνήμες λογικό είναι. Για βάλτε τη κάρτα γραφικών στη παρακάτω PCI-e μήπως είναι καμμένη αυτή που δοκιμάζετε. Εχω βαλει τη μια μνημη. Ποια μου δειχνεις; Δε βλεπω κατι στη φωτο. Παιζει ρολο που στην καρτα γραφικων εχει μονο ενα καλωδιο συνδεδεμενο πανω της, που βγαινω εξω στο vga; Ή καμια σχεση;
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Αφού λοιπόν και με την κάρτα γραφικών κάνει μπιπ, βάλε και τις μνήμες τώρα. Σύνδεσε την κάρτα γραφικών με την οθόνη. Τι θύρες βγάζει η κάρτα γραφικών? Τι καλώδια έχεις διαθέσιμα?
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Lazostat είπε Ποια μου δειχνεις; Δε βλεπω κατι στη φωτο. Πρέπει να το επισημάνω;...
Witcher1st Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Πρέπει να το επισημάνω;... Έχει μπει και εκεί. Και όπως είπα έχει δοκιμαστεί και άλλη κάρτα γραφικών και άλλο τροφοδοτικό. 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Αφού λοιπόν και με την κάρτα γραφικών κάνει μπιπ, βάλε και τις μνήμες τώρα. Σύνδεσε την κάρτα γραφικών με την οθόνη. Τι θύρες βγάζει η κάρτα γραφικών? Τι καλώδια έχεις διαθέσιμα? Hdmi, vga, dvi. Έχω μόνο hdmi τώρα. Επειδή είμαι άσχετος. Μπορεί κάποιος να δει ξανά την φώτο με την κάρτα γραφικών και να μου πει γιατί έχει ένα καλώδιο που είναι ενωμενο με την θύρα vga; Στο παρακάτω αρχείο τα 4 μπιπ που ακούγονται. https://voca.ro/1jFDzfihMNCE Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Lazostat
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 40 λεπτά πριν, Lazostat είπε Έχει μπει και εκεί. Και όπως είπα έχει δοκιμαστεί και άλλη κάρτα γραφικών και άλλο τροφοδοτικό. Hdmi, vga, dvi. Έχω μόνο hdmi τώρα. Επειδή είμαι άσχετος. Μπορεί κάποιος να δει ξανά την φώτο με την κάρτα γραφικών και να μου πει γιατί έχει ένα καλώδιο που είναι ενωμενο με την θύρα vga; Στο παρακάτω αρχείο τα 4 μπιπ που ακούγονται. https://voca.ro/1jFDzfihMNCE Γιατί έτσι τροφοδοτείται η θύρα vga. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Πρέπει να ξανά βγάλεις την ψύκτρα του επεξεργαστή, να βγάλεις πολύ προσεκτικά τον επεξεργαστή και να δεις από κάτω στην μητρική αν υπάρχςει κάποιο στραβωμένο pin. 1
Witcher1st Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Τον ηχο τον ακουσατε παιδια; Υπαρχει καποια διαγνωση αναφορικα με τα μπιπ που κανει; Και επισης γιατι ανοιγει και κλεινει στιγμιαια και μετα ανοιγει ξανα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα