Προς το περιεχόμενο

Ενοχλητική ειδοποιήση από windows 10 στην εκκίνηση

tzitzikas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Ανά σπάνια διαστήματα τα windows 10 στην έναρξη μου εμφανίζουν την παρακάτω εικόνα. Και καλά για καλύτερη εμπειρία των windows. Δεν θέλω να κάνω αυτές τις ρυθμίσεις. Μέχρι στιγμής πατούσα την κάτω αριστερά επιλογή που έγραφε υπενθύμιση αργότερα. Σήμερα μου έβγαλε υπενθύμιση σε 3 ημέρες. Σε 3 ημέρες θα με υποχρεώσει να κάν τις ρυθμίσεις? Δεν θέλω να βάλω λογαριασμό microsoft, τηλέφωνο κτλ. Μπορω να κάν κάτι για να απαλλαγώ? Να μην εμφανίζεται ξανά καθόλου. Ευχαριστώ!

windows-update-2.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

Μπορω να κάν κάτι για να απαλλαγώ? Να μην εμφανίζεται ξανά καθόλου.

Ναι, να πατήσετε ''Continue'' και να συνεχίσετε με τον τοπικό σας λογαριασμό.

Δεν θέλω λογαριασμό microsoft. Δεν επιθυμώ να κάνω αυτή την διαδικασία και θέλω να μην βγαίνει αυτό το μύνημα. Δεν μπορώ κάπως να απαλλαγώ? Αυτό ρώτησα. Ευχαριστώ

Και αν δεν έχει cancel και φάμε φόλα? Αυτό είχα κάνει σε μια εγκατάσταση, δεν ξέρω αν έτσι απάλλασσε πάλι για πάντα.

Για μεγαλύτερη σιγουριά, αποσυνδέσου από το Ίντερνετ και προχώρα με το Continue. Αν θυμάμαι καλά, κι εγώ Cancel είχα πατήσει και δεν με ξαναενόχλησε.

• Thanks 1

Άρα κλείνω το ρούτερ η αποσύνδεω το usb wi-fi adapter, μόλις βγει αυτή η μπλε οθόνη, και μετά πατάω continue και στην επόμενη οθόνη που ζητάει να κάνω λογαριασμό microsoft πατάω cancel?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...