tzitzikas2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Ανά σπάνια διαστήματα τα windows 10 στην έναρξη μου εμφανίζουν την παρακάτω εικόνα. Και καλά για καλύτερη εμπειρία των windows. Δεν θέλω να κάνω αυτές τις ρυθμίσεις. Μέχρι στιγμής πατούσα την κάτω αριστερά επιλογή που έγραφε υπενθύμιση αργότερα. Σήμερα μου έβγαλε υπενθύμιση σε 3 ημέρες. Σε 3 ημέρες θα με υποχρεώσει να κάν τις ρυθμίσεις? Δεν θέλω να βάλω λογαριασμό microsoft, τηλέφωνο κτλ. Μπορω να κάν κάτι για να απαλλαγώ? Να μην εμφανίζεται ξανά καθόλου. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Μπορω να κάν κάτι για να απαλλαγώ? Να μην εμφανίζεται ξανά καθόλου. Ναι, να πατήσετε ''Continue'' και να συνεχίσετε με τον τοπικό σας λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δεν θέλω λογαριασμό microsoft. Δεν επιθυμώ να κάνω αυτή την διαδικασία και θέλω να μην βγαίνει αυτό το μύνημα. Δεν μπορώ κάπως να απαλλαγώ? Αυτό ρώτησα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Αυτά από εμένα.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Και αν δεν έχει cancel και φάμε φόλα? Αυτό είχα κάνει σε μια εγκατάσταση, δεν ξέρω αν έτσι απάλλασσε πάλι για πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Για μεγαλύτερη σιγουριά, αποσυνδέσου από το Ίντερνετ και προχώρα με το Continue. Αν θυμάμαι καλά, κι εγώ Cancel είχα πατήσει και δεν με ξαναενόχλησε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Αποσυνδέσουν από το ίντερνετ και πάτα Continue. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Άρα κλείνω το ρούτερ η αποσύνδεω το usb wi-fi adapter, μόλις βγει αυτή η μπλε οθόνη, και μετά πατάω continue και στην επόμενη οθόνη που ζητάει να κάνω λογαριασμό microsoft πατάω cancel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Ριξε μια ματια και σε αυτο https://winaero.com/disable-privacy-experience-windows-10/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα