DimTzio Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, έχω το εξής πρόβλημα Όταν πάω να μιλήσω σε κλήσεις με φίλους είτε σε παιχνίδια είτε γενικά από τον υπολογιστή οι υπόλοιποι ακούνε χιονάκια και χρουτσου χρουτσου. Είχα δύο μικρόφωνα. Ένα φτηνιάρικο και το μικρόφωνο των ακουστικών. Έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν αλλάζει τίποτα. Και σκέτο το μικρόφωνο (και το ένα και το άλλο ξεχωροιστά φυσικά) και τα ακουστικά μαζί πάντα στις σωστές θύρες και τίποτα. Έχω ρωτήσει και αλλού και μου είπαν πρόβλημα στην κάρτα ήχου (ηλεκτροστατικός θόρυβος..)... Δεν έχω ξεχωριστή, της μητρικής. Και ρωτάω εγώ τώρα... Θέλω αλλαγές σε μητρική και τροφοδοτικό; Πρέπει να πάρω κάρτα ήχου ξεχωριστή; Και αν ναι εσωτερική; Σας παρακαλώ αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει γιατι έχω απελπιστεί...εαν σηκώνει πολύ κουβέντα η όλη κατάσταση και σε facebook η κάτι άλλο μπορώ... Παραθέτω όλο το build μπας και φταίει τπτ άλλο... Κουτί: Thermaltake View 21 Mobo: MSI X370 Gaming Pro Carbon CPU: Ryzen 5 2600 Graphics Card: Gigabyte GTX 1080 PSU: Seasonic Focus 650 W 80+ Gold RAM: G.Skill 16 GB 3200 mhz HDD: WD 1 TB caviar blue SSD: Samsung Evo 860 250 GB Ακουστικά: Razen Kraken 3.5 mm audio jack Έχω και μια ηχομπάρα. Την Creative Stage 2.1 με γουφεράκι αλλά την έβγαλα σε περίπτωση που φταίει αυτή και συνέχιζε τον θόρυβο..αλλά την αναφέρω μπας και συμβαίνει τίποτα άλλο που να μην το ξέρω
olidajin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχετε δοκιμάσει να ρωτήσετε τους επισκευαστές; hier Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από olidajin
xsterg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 1.προβλημα τροφοδοτικου. 2.προβλημα με την γειωση του τροφοδοτικού και της εγκαταστασης γενικοτερα.
DimTzio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Πρέπει να το δει άμεσα τεχνικός έτσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα