akalogiros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας, Μόλις παρέλαβα το παραπάνω μηχάνημα και θέλω να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αύξηση θερμοκρασία όταν το συνδέχει σε εξωτερική οθόνη. Πιο συγκεκριμένα χωρίς να το συνδέσω σε οθόνη έχω 35 βαθμους και 1730rpm αλλά αμα το συνδέσω εντός 10 λέπτου πάει 80c και 3500rpm To έψαξα λίγο και είναι γνωστό πρόβλημα το οποίο η apple δεν έχει λύσει. Από εβδομάδα θα το παώ isystem και θα ζητήσω αντικατάσταση με καινούργιο.
lostregr123 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, akalogiros είπε Καλησπέρα σας, Μόλις παρέλαβα το παραπάνω μηχάνημα και θέλω να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αύξηση θερμοκρασία όταν το συνδέχει σε εξωτερική οθόνη. Πιο συγκεκριμένα χωρίς να το συνδέσω σε οθόνη έχω 35 βαθμους και 1730rpm αλλά αμα το συνδέσω εντός 10 λέπτου πάει 80c και 3500rpm To έψαξα λίγο και είναι γνωστό πρόβλημα το οποίο η apple δεν έχει λύσει. Από εβδομάδα θα το παώ isystem και θα ζητήσω αντικατάσταση με καινούργιο. σωθηκες ... και εγω ειχα του 2019 15'4 και σε external monitor η γενικα ειχε ανεβασμενη CPU usage. δεν νομιζω οτι θα σε αναγνωρισουν κατι αλλα και σε replacement να πας πάλι τα ίδια χάλια. απελπίστηκα και γυρησα στου 2018 που τρέχει απροβληματιστα.
skiabox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, akalogiros είπε Καλησπέρα σας, Μόλις παρέλαβα το παραπάνω μηχάνημα και θέλω να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αύξηση θερμοκρασία όταν το συνδέχει σε εξωτερική οθόνη. Πιο συγκεκριμένα χωρίς να το συνδέσω σε οθόνη έχω 35 βαθμους και 1730rpm αλλά αμα το συνδέσω εντός 10 λέπτου πάει 80c και 3500rpm To έψαξα λίγο και είναι γνωστό πρόβλημα το οποίο η apple δεν έχει λύσει. Από εβδομάδα θα το παώ isystem και θα ζητήσω αντικατάσταση με καινούργιο. Σε σύνδεση με εξωτερική 32άρα 4K με καλώδιο usb-c κανένα πρόβλημα.
akalogiros Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, skiabox είπε Σε σύνδεση με εξωτερική 32άρα 4K με καλώδιο usb-c κανένα πρόβλημα. απο τη τηλεόραση hdmi και σε type c στο mac?
skiabox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, akalogiros είπε απο τη τηλεόραση hdmi και σε type c στο mac? Ξαναγράψε γιατί δεν σε πιάνω.
akalogiros Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 17 ώρες πριν, skiabox είπε Ξαναγράψε γιατί δεν σε πιάνω. εννοώ από τη τηλεόραση έχεις hdmi ή display port?
skiabox Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To macbook pro είναι συνδεδεμένο με οθόνη 32 inch Benq με καλώδιο usb-c. Δηλαδή από usb-c σε usb-c. Αυτός είναι και ο προτεινόμενος τρόπος σύνδεσης με εξωτερική οθόνη. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από skiabox
timos81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Στις 28/11/2020 στις 4:53 ΜΜ, skiabox είπε To macbook pro είναι συνδεδεμένο με οθόνη 32 inch Benq με καλώδιο usb-c. Δηλαδή από usb-c σε usb-c. Αυτός είναι και ο προτεινόμενος τρόπος σύνδεσης με εξωτερική οθόνη. Θα συμπλήρωνα off topic και προτεινόμενος συνδυασμός με BenQ, πολύ καλές οθόνες αρκετά μοντέλα Pre-Calibrated από το κουτί. Όπως και μερικά monitor Asus. Ο καλύτερος συνδυασμός Mac + Monitor.
skiabox Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, timos81 είπε Θα συμπλήρωνα off topic και προτεινόμενος συνδυασμός με BenQ, πολύ καλές οθόνες αρκετά μοντέλα Pre-Calibrated από το κουτί. Όπως και μερικά monitor Asus. Ο καλύτερος συνδυασμός Mac + Monitor. Φίλε δεν φτάνει ούτε στο δαχτυλάκι όμως την οθόνη του macbook pro.
timos81 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, skiabox είπε Φίλε δεν φτάνει ούτε στο δαχτυλάκι όμως την οθόνη του macbook pro. Καλά δεν συγκρίνουμε monitor με Mac, για επιλογή εξωτερικού καλού monitor μόνο το γράφω.
alexakos89 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ θα πω παντως για monitor για Mac ειτε LG ultrafine ειτε DELL - U series ή S . Και ανάλογα την χρήση που θες βέβαια. Άλλη για φωτογράφους , άλλη για γραφείου Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από alexakos89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα