Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

θα χρειαστώ την βοήθειά σας.

Έχω μία οθονούλα LG 2253v που δεν χρησιμοποιώ και ήθελα να την μετατρέψω σε τηλεόραση.

Η οθόνη έχει υποδοχές DVI-D, HDMI, VGA. Επίσης βλέπω και μία που μοιάζει με jack με σύμβολο τα ακουστικά (headphones). Υπ΄όψιν δεν έχει speakers.  Επίσης έχω και κάτι ηχεία Logitech S-220  που κάθονται.

Υπάρχει τρόπος να τα συνδυάσω ώστε να φτιάξω μία τηλεορασούλα? Προφανώς θα χρειαστώ κάποιον αποκωδικοποιητή που θα τον συνδέσω στην πρίζα της κεραίας να φανταστώ και μετά στο monitor.

Αλλά δεν ξέρω τι τύπο πρέπει να πάρω. Επίσης εάν ο αποκωδικοποιητής συνδεόταν και στο ιντερνετ ώστε να χρησιμοποιώ και καμία εφαρμογούλα όπως youtube θα ήταν plus. Επίσης για ήχο τι πρέπει να κάνω?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

επειδή το ίδιο έκανα στο παλιό Monitor

έναν αποκωδικοποιητή που τον συνδέεις κανονικά με το hdmi. Τα ηχεία τα συνδέεις είτε στο monitor είτε στον αποκωδικοποιητή ανάλογα που έχει έξοδο.  Για ίντερνετ με αποκωδικοποιητή δεν το έχω ψάξει

Δημοσ.

Μπορείς να συνδέσεις usb wifi dongle σε αποκωδικοποιητή, αλλά θέλει ψαξιμο γιατί κάποιοι δεν τα αναγνωρίζουν. Τα ηχεία στην έξοδο ακουστικών του μόνιτορ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε υπόψιν κάποιον αποκωδικοποιητή?

Επίσης τα ηχεία έχουν ένα καρφάκι μαύρο που συνδέεται στο subwooferακι και δύο καρφάκια,  ροζ και πράσινο που κανονικά τα συνέδεα στο tower. Στο Monitor πως θα συνδεθούν? Ή στον αποκωδικοποιητή?

IMG_20201127_215408.jpg

IMG_20201127_215500.jpg

Επεξ/σία από Kate10S
Δημοσ.

¨Εχει κανείς να προτείνει κάποιον αποκωδικοποιητή που να συνδέεται και στο ιντερνετ? Στο σκρουτζ βλέπω αποκωδικοποιητές και δορυφορικούς δέκτες. Τι διαφορά έχουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...