Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικα το Amazon αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είναι ίσως το χειρότερο σε αποστολές και απο το Banggood και από το Aliexpress.

Παραγγελία Mini PC, μνήμες και SSD από 21/2 ακόμη δεν έχει φτάσει και μου λένε να περιμένω μέχρι τις 24/12 από Amazon.uk. Την έστειλαν εντωμεταξύ χωρίς Tracking!!!

Παραγγελίες από 8/12 δεν έχουν ααποσταλεί καν από την αποθήκη τους μέχρι σήμερα και δεν δέχονται να μου πουν ποτέ θα αποσταλούν. Εννοείται ότι το status ήταν in stock. Και η προηγούμενη ππαραγγελία που δεν έχει παραληφθεί έκανε να φύγει 10 ημέρες αν θυμάμαι καλά.

Την ίδια στιγμή ότι έχω παραγγείλει από τους Κινεζους έφυγε on time και το tracking τους είναι μια χαρά ακόμη και σε ψιλό ππράγματα με free shipping.

Εντωμεταξύ το Aliexpress δίνει άμεσο Refund εάν δεν παραλάβεις το δεμα σου μέχρι την ημερομηνία που δηλώνου ή εάν δεν στείλει εντός 3 ημερών ο πωλητής. Το Amazon δεν ξέρει καν να σου πει την ηημερομηνία που θα φύγει αλλά κυρίως από την οποία μπορείς να ζητήσεις Refund και σου λένε μια αυθαιρετη και κάτι μμισόλογα ότι εξαρτάται από την χώρα και από το είδος. Ότι να ναι.

Μιλάω πάντα για αποστολές προϊόντων και όχι για after sales εξυπηρέτηση.

Απαράδεκτο το Amazon αυτές τις ημέρες. Τα ψιλό πράγματα τα έχω παραλάβει και εγώ ontime. Αλλά αυτά έφυγαν από τρίτους προμηθευτές γι αυτό. Ότι έφυγε από αποθήκη Amazon έχει μεγάλη καθυστέρηση.

Το επέλεξα για καλύτερα και την πάτησα.

Εντω μεταξύ αανακάλυψα με τον άσχημο τρόπο ότι πουλάνε εκεί μέσα και αντικείμενα τα οποία έχουν αποστολή εκτός Ε.Ε τα οποία έρχονται από Κίνα και για τα οποία παίζει να περάσουν και από τελωνείο όπου σε αυτή την περίπτωση εκτός της καθυστέρησης πρέπει να πληρώσεις και τους δασμούς πρώτα και μετά να στους επιστρέψει το Amazon. Άλλο μπάχαλο δηλαδή... Και δεν αναφέρουν πουθενά τον τόπο αποστολής των προϊόντων όπως ξεκάθαρα γίνεται στο ebay πολύ σωστά.

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Προσωπικα το Amazon αυτή την στιγμή θεωρώ ότι είναι ίσως το χειρότερο σε αποστολές και απο το Banggood και από το Aliexpress.

Παραγγελία Mini PC, μνήμες και SSD από 21/2 ακόμη δεν έχει φτάσει και μου λένε να περιμένω μέχρι τις 24/12 από Amazon.uk. Την έστειλαν εντωμεταξύ χωρίς Tracking!!!

Παραγγελίες από 8/12 δεν έχουν ααποσταλεί καν από την αποθήκη τους μέχρι σήμερα και δεν δέχονται να μου πουν ποτέ θα αποσταλούν. Εννοείται ότι το status ήταν in stock. Και η προηγούμενη ππαραγγελία που δεν έχει παραληφθεί έκανε να φύγει 10 ημέρες αν θυμάμαι καλά.

Την ίδια στιγμή ότι έχω παραγγείλει από τους Κινεζους έφυγε on time και το tracking τους είναι μια χαρά ακόμη και σε ψιλό ππράγματα με free shipping.

Εντωμεταξύ το Aliexpress δίνει άμεσο Refund εάν δεν παραλάβεις το δεμα σου μέχρι την ημερομηνία που δηλώνου ή εάν δεν στείλει εντός 3 ημερών ο πωλητής. Το Amazon δεν ξέρει καν να σου πει την ηημερομηνία που θα φύγει αλλά κυρίως από την οποία μπορείς να ζητήσεις Refund και σου λένε μια αυθαιρετη και κάτι μμισόλογα ότι εξαρτάται από την χώρα και από το είδος. Ότι να ναι.

Μιλάω πάντα για αποστολές προϊόντων και όχι για after sales εξυπηρέτηση.

Απαράδεκτο το Amazon αυτές τις ημέρες. Τα ψιλό πράγματα τα έχω παραλάβει και εγώ ontime. Αλλά αυτά έφυγαν από τρίτους προμηθευτές γι αυτό. Ότι έφυγε από αποθήκη Amazon έχει μεγάλη καθυστέρηση.

Το επέλεξα για καλύτερα και την πάτησα.

Εντω μεταξύ αανακάλυψα με τον άσχημο τρόπο ότι πουλάνε εκεί μέσα και αντικείμενα τα οποία έχουν αποστολή εκτός Ε.Ε τα οποία έρχονται από Κίνα και για τα οποία παίζει να περάσουν και από τελωνείο όπου σε αυτή την περίπτωση εκτός της καθυστέρησης πρέπει να πληρώσεις και τους δασμούς πρώτα και μετά να στους επιστρέψει το Amazon. Άλλο μπάχαλο δηλαδή... Και δεν αναφέρουν πουθενά τον τόπο αποστολής των προϊόντων όπως ξεκάθαρα γίνεται στο ebay πολύ σωστά.

Μάλλον είναι που θα πέσεις.
Amazon.it, παραγγελία 26 Νοεμβρίου, εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 11 Δεκεμβρίου.
Χωρίς tracking # (Contact Royal Mail, κλπ). Χθες μίλησα στο chat και χωρίς μεγάλη προσπάθεια μου έκαναν refund λόγω καθυστέρησης. Το ποσό δεν ήταν μεγάλο, 25 ευρώ. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο κι αυτό. Εντωμεταξύ παίζει και να έρθει τελικά το δέμα (έστω το 2021).

Αναφορά σε κείμενο

Από 21/2, όντως...., η τυπογραφικό ;!

Δημοσ.

Παίδες γίνεται χαμός με τις παραδόσεις λόγω των παραγγελιών του Black Friday και της κατάστασης με Covid. Σε 2 αγορές που έκανα, η μία έλεγε ημερομηνία παράδοσης 29/12 και έχει έρθει ήδη και άλλο που έλεγε παράδοση 15/12 ακόμα τίποτα. Ακόμα και τεράστιες επιχειρήσεις όπως το Amazon δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, stark είπε

Μάλλον είναι που θα πέσεις.
Amazon.it, παραγγελία 26 Νοεμβρίου, εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 11 Δεκεμβρίου.
Χωρίς tracking # (Contact Royal Mail, κλπ). Χθες μίλησα στο chat και χωρίς μεγάλη προσπάθεια μου έκαναν refund λόγω καθυστέρησης. Το ποσό δεν ήταν μεγάλο, 25 ευρώ. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο κι αυτό. Εντωμεταξύ παίζει και να έρθει τελικά το δέμα (έστω το 2021).

Από 21/2, όντως...., η τυπογραφικό ;!

21/11 τυπογραφικο ηταν

Εμενα μου εχουν βγαλει την ψυχη και εχω και προβλημα γιατι πρεπει να στησω το σετακι για την οικογενεια στην αδεια μου (δουλευω Αρμενια!!!). Και λενε να περιμενω μεχρι τις 24. Εντωμεταξυ το εσπασαν σε 2 πακετα με αλλη αποστολη και αγνοουνται και τα δυο!!!! Ελεος.

Επειδη μου την εχουν σπασει θα τους την κανω με ελαφρα πηδηματακια εαν τυχον μου ερθει το δεμα. Θα κρατησω το δεμα και αφου ειναι χωρις tracking θα ζητησω refund. Δεν κανω πουστιες και ειμαι τιμιος αλλα με εχουν πηδηξει και κανουν τον αδιαφορο.

Πραγματικα το AliExpress ειναι καλυτερο αυτη την στιγμη. Δεν το πιστευω οτι το λεω αλλα ειναι η αληθεια. Μεχρι και το Banggood εχει καλυτερη εξυπηρετηση αυτες τις μερες. Μου ηρθαν δεματα απο Κινα και οχι απο UK αγορασμενα και πιο νωρις. ΕΛΕΟΣ.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό είναι πολύ καλό και όμορφο. Τόσο που με έβαλε σε σκέψεις για το τι χάνω (σε κάποια πράγματα όπως bezels/πολλαπλές κάμερες) που έχω μείνει με κινητό του 2016 (OnePlus 3T) και δε μετακομίζω σε κάτι πιο σύχρονο.

Το κινητό του θέματος έρχεται από το γερμανικό Amazon. Μου ήρθε αρκετά νωρίτερα όπως και άλλες 2 παραγγελίες από αυτό. Εκτιμώμενη παραλαβή 16/12, ήρθε στις 10/12.

Ιεροσυλία (πέρα από εκτός θέματος) σύγκριση Amazon με AlliExpress.

Επεξ/σία από Diinekis21
  • Moderators
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Το κινητό του θέματος έρχεται από το γερμανικό Amazon. Μου ήρθε αρκετά νωρίτερα όπως και άλλες 2 παραγγελίες από αυτό. Εκτιμώμενη παραλαβή 16/12, ήρθε στις 10/12.

Απο amazon.de παραγγελια 30-11 με estimate 10-17/12/2020 ακομα στο περιμενε. Η μια αποστολη ηταν να ερθει 21-12 με ups, σημερα εκανε update και πηγε για 23-12!

Η δευτερη αποστολη εφυγε χθες και θα ερθει 5-1-2021 με iparcel! 37ημερες! :mad:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε

Απο amazon.de παραγγελια 30-11 με estimate 10-17/12/2020 ακομα στο περιμενε. Η μια αποστολη ηταν να ερθει 21-12 με ups, σημερα εκανε update και πηγε για 23-12!

Η δευτερη αποστολη εφυγε χθες και θα ερθει 5-1-2021 με iparcel! 37ημερες! :mad:

Και ενδιάμεσα έχω κάνει σχεδόν όλες τις παραλαβές από Κίνα!!! ΤΟ Amazon φέτος είναι πιο μπάχαλο από και από τα ελληνικά μαγαζιά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...