kkatzos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Γιατι κρινεις εξ ιδιων; Πρωτα απο ολα μιλας για 25 Νοεμβρη, λογικο να εχουν φυγει. Δεν κρίνω εξ ιδίων. Πρώτος είπα ότι η περίπτωση μου δεν αντιπροσωπεύει και άλλους. 25 είναι οι δύο όταν ήταν ΗΔΗ Black Friday week. Ήδη είχαν αρχίσει οι προσφορές του Amazon. 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Πιο μετα εγινε ο χαμος, μιλαμε για 27 28 29 30. Οποτε δεν λεει και πολλα η δικη σου περιπτωση νομιζω. Η τρίτη παραγγελία έγινε στις 27 Νοε και έγινε dispatch 3 Δεκεμβρίου.
geornirv Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Γιατι κρινεις εξ ιδιων; Πρωτα απο ολα μιλας για 25 Νοεμβρη, λογικο να εχουν φυγει. Πιο μετα εγινε ο χαμος, μιλαμε για 27 28 29 30. Οποτε δεν λεει και πολλα η δικη σου περιπτωση νομιζω. Και εγώ το παρήγγειλα 4 Δεκ και μου έρχεται με ups στις 16. Είναι στο δρόμο έφυγε χθες.
thedrpapa Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Update: Σήμερα ανανεώθηκε και λέει ότι στάλθηκε. Άλλαξε και η ημερομηνία από 16 Δεκέμβρη σε 22. Είδωμεν.
gorillas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα κανονικά μέσα στο χρονοδιάγραμμα θα έρθει:
talos_2002 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Θα με κάνετε να το αγοράσω, παρότι δεν είναι πια σε προσφορά. Θέλω κάτι σχετικά μικρό σε διαστάσεις και -κυρίως- γρήγορο. Αν κάποιος το έχει, μπορεί να πάρει 2ο Google account και να έχω σε αυτό 2η φορά κάποια εφαρμογή; Π.χ. 1 Skype από το δικό μου account και 1 από το εταιρικό.
zer_raiden Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, thedrpapa είπε Update: Σήμερα ανανεώθηκε και λέει ότι στάλθηκε. Άλλαξε και η ημερομηνία από 16 Δεκέμβρη σε 22. Είδωμεν. ακριβως το ιδιο και σε μενα. αντε να δουμε, μακαρι να πεσει μεσα.
geornirv Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, thedrpapa είπε Update: Σήμερα ανανεώθηκε και λέει ότι στάλθηκε. Άλλαξε και η ημερομηνία από 16 Δεκέμβρη σε 22. Είδωμεν. 58 λεπτά πριν, zer_raiden είπε ακριβως το ιδιο και σε μενα. αντε να δουμε, μακαρι να πεσει μεσα. Ρε παιδιά για να δείτε πότε θα σας έρθει και να μην κάνετε εικασίες...μπείτε μέσα στο see all updates κάντε αντιγραφή το ups tracking που έχει εκεί και μετά επικόλληση στην σελίδα της ups και θα δείτε πότε έρχεται ακριβώς.
zer_raiden Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, geornirv είπε Ρε παιδιά για να δείτε πότε θα σας έρθει και να μην κάνετε εικασίες...μπείτε μέσα στο see all updates κάντε αντιγραφή το ups tracking που έχει εκεί και μετά επικόλληση στην σελίδα της ups και θα δείτε πότε έρχεται ακριβώς. εχω κανει αρκετες παραγγελιες απο amazon.de και παντα ερχοντουσαν ειτε στο estimate time που δινει το αμαζον ειτε και νωριτερα. τωρα κανουμε "εικασιες" λογω της καταστασης που επικρατει. 10-15 δεκεμβριου με εδωσε τη πρωτη ειδοποιηση και τωρα εγινε επιτελους dispatched σημερα. οποτε τα ακριβως δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν τη περιοδο που περναμε.
SeNNinhA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Υπολογιστε και +10 ημερες εντος Ελλαδος κατ'ελαχιστον μιας και που εδω και 2 χρονια οι courier παρα την ραγδαια αυξηση της δουλειας τους εμειναν με προσωπικο και συστηματα που καλυπταν αναγκες πριν απο 10 χρονια. Και για να προλαβω, μπορει να καταλαβαινω το προβλημα για ημερες Χριστουγεννων/Black Friday αλλα ειχαν προβλημα παραδοσης ακομη και το καλοκαιρι. Η παραλαβη την επομενη ημερα εχει καταργηθει εδω και ενα τουλαχιστον χρονο στην πραξη και ειχαμε παει ακομη και το καλοκαιρι εκτος lockdown σε 3 ημερες παραδοσης κατα μεσο ορο. 1
geornirv Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, zer_raiden είπε εχω κανει αρκετες παραγγελιες απο amazon.de και παντα ερχοντουσαν ειτε στο estimate time που δινει το αμαζον ειτε και νωριτερα. τωρα κανουμε "εικασιες" λογω της καταστασης που επικρατει. 10-15 δεκεμβριου με εδωσε τη πρωτη ειδοποιηση και τωρα εγινε επιτελους dispatched σημερα. οποτε τα ακριβως δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν τη περιοδο που περναμε. Καταλαβαίνω τι λες απλά...δεν χρειάζεται να βλέπεις καθόλου το estimate του amazon γιατί σχεδόν πάντα είναι λάθος...δείχνει μεταγενέστερη ημερομηνία. Πάντα βλέπω από την σελ ups. Σίγουρα θα φτάσει την ημερομηνία που λέει στην Ελλάδα. Απο κει και πέρα έχει να κάνει με το αν βρίσκεσαι Αθήνα ή περιφέρεια. Εγώ που είμαι περιφέρεια και επειδή κάνω συνέχεια αγορές, και γενικότερα αλλά και την συγκεκριμένη περίοδο που διανύουμε, πότε μέχρι σήμερα δεν μου άργησε καμία παραγγελια, εκτός από τα ΕΛΤΑ.
gorillas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα σήμερα. Πολύ ωραίο το κινητό, super vfm! Ευχαριστώ και πάλι iaiwannis2005 . Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από gorillas
zer_raiden Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Ελαβα σημερα. Ολα καλα, ολα ωραια. Το λογισμικο που φοραει ομως γιατι ειναι το 9.1 ενω υποτιθεται εχει παρει αναβαθμιση 10.1?
Neural_handshake Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, zer_raiden είπε Ελαβα σημερα. Ολα καλα, ολα ωραια. Το λογισμικο που φοραει ομως γιατι ειναι το 9.1 ενω υποτιθεται εχει παρει αναβαθμιση 10.1? βαλε sim μεσα κ ψαξε για αναβαθμιση ξανα 1
xsadgp Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Για την ιστορία, όταν έγινε η παραγγελία το κινητό θα γινόταν διαθέσιμο για αποστολή στις 8 Δεκεμβρίου. Τελικά έφυγε από Γερμανία την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, πήγε Ιταλία στις 14 και έφυγε για Ελλάδα στις 15. Σήμερα 17 Δεκεμβρίου παρελήφθη στην Αθήνα Το Amazon το είχε για παράδοση σήμερα, η UPS έγραφε πως θα το παραδώσει σήμερα, ήρθε σήμερα. 1
gorillas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, xsadgp είπε Για την ιστορία, όταν έγινε η παραγγελία το κινητό θα γινόταν διαθέσιμο για αποστολή στις 8 Δεκεμβρίου. Τελικά έφυγε από Γερμανία την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, πήγε Ιταλία στις 14 και έφυγε για Ελλάδα στις 15. Σήμερα 17 Δεκεμβρίου παρελήφθη στην Αθήνα Το Amazon το είχε για παράδοση σήμερα, η UPS έγραφε πως θα το παραδώσει σήμερα, ήρθε σήμερα. Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης 15/12 από το Amazon, παράδοση 12/12. Από άλλο πλανήτη η εξυπηρέτηση. Επίσης, μέχρι της 15/12 δεν είχε γίνει ενημέρωση στοιχείων στις παραγγελίες του Amazon με αποτέλεσμα να μου έρθει ειδοποίηση ότι αν δεν παραδοθεί το κινητό μέσα στις επόμενες μέρες από τις 15/12 (δεν θυμάμαι πόσες), θα γίνει refund το ποσό!!!! Ένας ssd και μια μνήμη ram από το e-shop ακόμα έρχονται από τις 25/11.
Προτεινόμενες αναρτήσεις