Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

Εχω ενα θεμα με τη συνδεση του σπιτιου.

Κανω αιτηση για 50αρι σε νεοδμητο σπιτι(utp καλωδιο στις πριζες) κανουν τη συνδεση με τα πολλα κ δεν ειχα ποτε 50...ειχα 13..

Μιλαω στο τηλ με ΟΤΕ μου λενε οτι δεν υποστηριζει 50 πρεπει να πατε σε 24αρι. οκ παμε εκει..

Μετα απο ενα μηνα ερχεται τηλ οτι για ποιο λογο εχω 24 αφου μπορω να εχω 50..εχει γινει αναβαθμιση στο δυκτιο στις καμπινες κ ενα σωρο αλλα.. αμα μπορω παμε τους λεω ..

Παλι 14 με 13... ξανα μανα τηλ και παλι τα ιδια...αα δεν μπορειτε να εχετε 50 ... οκ παμε παλι 24

Πριν μια βδομαδα ξανα τηλ οτι εχει μπει οπτικη ινα στην περιοχη σας (Γερακα) κ βλεπω οτι απο καμπινα μεχρι σπιτι σας 50 ...

Ναι απανταω αλλα την εχουμε ξανακανει αυτη την κουβεντα κ δεν εγινε τιποτα... Εχει αλλαξει το δυκτιο γιατι ολα τωρα γινονται μεσω ιντερνετ κ καραντινες κ τηλεεργασια κ παλι ενα σωρο ..

Την ρωταω αν μου εγγυαται οτι θα εχω 50 μου λεει ναι...οκ παμε αφου εγινε upgrade στο δυκτιο..

Παλι 14... Τι σκατα κανω??? τους χαιρεταω ??? η περιμενω??

Δημοσ.

Επεσες σε κακη περιοδο με καραντινες και τετοια , παντως ολες οι εταιριες δινουβ εγγυηση μεχρι να υπογραψεισ. Μετα κανουν την παπια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...