CruKi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Kαλησπερα, Ενδιαφερομαι να παρω ειτε το Iphone 11 ειτε το xiomi mi 10.Αποτι ειδα το iphone εχει καλυτερη καμερα και καλυτερο επεξεργαστη, ενω το xiaomi καλυτερη μπαταρια και ισως αναλυση οθονης.Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα, και θα θελα να ακουσω γνωμες οσον αφορα την βολικοτητα στη χρηση τους, την ποιοτητα τους, αρνητικα και θετικα στην καθημερινη χρηση.Εχω αμφιβολιες για το iphone καθως δε γνωριζω κατα ποσο μπορω να βαζω τραγουδια και ταινιες χωρις να εχω πληρωσει καποια συνδρομη στην εφαρμογη της apple, αλλα και για την μπαταρια του.
koutsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, CruKi είπε Kαλησπερα, Ενδιαφερομαι να παρω ειτε το Iphone 11 ειτε το xiomi mi 10.Αποτι ειδα το iphone εχει καλυτερη καμερα και καλυτερο επεξεργαστη, ενω το xiaomi καλυτερη μπαταρια και ισως αναλυση οθονης.Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα, και θα θελα να ακουσω γνωμες οσον αφορα την βολικοτητα στη χρηση τους, την ποιοτητα τους, αρνητικα και θετικα στην καθημερινη χρηση.Εχω αμφιβολιες για το iphone καθως δε γνωριζω κατα ποσο μπορω να βαζω τραγουδια και ταινιες χωρις να εχω πληρωσει καποια συνδρομη στην εφαρμογη της apple, αλλα και για την μπαταρια του. Φίλε μου είναι εντελώς διαφορετικά τα κινητά με κυρία διαφορά φυσικά το λειτουργικό τους σύστημα. Είναι καθαρά τι σου αρέσει και τι σε βολεύει android ή ios. Σίγουρα βέβαια τα iphone υπερτερουν σε ποιότητα κατασκευής και υποστήριξη και κατά τη γνώμη μου τον ios είναι πολύ ανώτερο από τo miui, αλλά είναι καθαρά τι σε βολεύει στην τελικη. Αυτό το τελευταίο με τις ταινίες και τη μουσική δεν το κατάλαβα. Τώρα πως βλέπεις ταινίες δηλαδή;
HateMe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, CruKi είπε Kαλησπερα, Ενδιαφερομαι να παρω ειτε το Iphone 11 ειτε το xiomi mi 10.Αποτι ειδα το iphone εχει καλυτερη καμερα και καλυτερο επεξεργαστη, ενω το xiaomi καλυτερη μπαταρια και ισως αναλυση οθονης.Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα, και θα θελα να ακουσω γνωμες οσον αφορα την βολικοτητα στη χρηση τους, την ποιοτητα τους, αρνητικα και θετικα στην καθημερινη χρηση.Εχω αμφιβολιες για το iphone καθως δε γνωριζω κατα ποσο μπορω να βαζω τραγουδια και ταινιες χωρις να εχω πληρωσει καποια συνδρομη στην εφαρμογη της apple, αλλα και για την μπαταρια του. Προφανώς και το 11 αλλά πάρτο από bestprice με 580 ώστε να μην ανέβεις κ άλλο. Μπορείς να περνάς ότι θες στο κινητό σου με διάφορα προγράμματα και μπαίνουν άμεσα ώστε να μη μπλέξεις με itunes και αηδίες. Πχ το 3utools είναι ό,τι καλύτερο για αυτές τις δουλειές. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από HateMe 2
vargas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Σε ότι αφορά την κάμερα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα πάντως... Μάλλον το xiaomi έχει πάει καλύτερα αυτή τη φορά 1
CruKi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 @koutsisΕννοω οτι στο παλιο xiaomi που ειχα, ειχα καταβεασει το μtorrent και μεσω του pirate bay κατεβαζα ταινιες και τραγουδια κλπ, ή εβλεπα απο το popcorn time, στο ios ολα αυτα ειναι εφικτα?Δηλαδη μπορω να κατεβαζω ή να βαζω απο τον υπολογιστη στο κινητο ταινιες κλπ @HateMeγια την μπαταρια τι αποψη εχεις?
koutsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, CruKi είπε @koutsisΕννοω οτι στο παλιο xiaomi που ειχα, ειχα καταβεασει το μtorrent και μεσω του pirate bay κατεβαζα ταινιες και τραγουδια κλπ, ή εβλεπα απο το popcorn time, στο ios ολα αυτα ειναι εφικτα?Δηλαδη μπορω να κατεβαζω ή να βαζω απο τον υπολογιστη στο κινητο ταινιες κλπ @HateMeγια την μπαταρια τι αποψη εχεις? Όχι στο ios δεν μπορείς να βάλεις εφαρμογές που έχουν σχέση με παράνομες ενέργειες και πειρατεία. Ούτε mtorrent ούτε popcorn time υπάρχουν σαν εφαρμογές. Ότι κάνεις μέσω browser μόνο...
HateMe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, CruKi είπε @koutsisΕννοω οτι στο παλιο xiaomi που ειχα, ειχα καταβεασει το μtorrent και μεσω του pirate bay κατεβαζα ταινιες και τραγουδια κλπ, ή εβλεπα απο το popcorn time, στο ios ολα αυτα ειναι εφικτα?Δηλαδη μπορω να κατεβαζω ή να βαζω απο τον υπολογιστη στο κινητο ταινιες κλπ @HateMeγια την μπαταρια τι αποψη εχεις? Εγώ έχω το 11 pro max και μου κρατάει μιαμιση μέρα με φουλ χρήση. Το έχω και 7 μήνες περίπου. Αξίζει τα λεφτά του, μια ζωή με android ήμουν σκέψου και δεν το μετάνιωσα που το πήρα. Η μετάβαση ήταν μια χαρά και δεν το περίμενα να σου πω την αλήθεια, πίστευα πως θα το πουλήσω μετά από μια βδομάδα
CruKi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 @koutsisχμμμ, θα το ψαξω τοτε να δω αν τελικα αξιζει ή οχι γιατι μου ειναι απαραιτητα αυτα @HateMeεχεις καταφερει να βαλεις ταινιες? ή μηπως ζηταω πολλα🤣
HateMe Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, CruKi είπε @koutsisχμμμ, θα το ψαξω τοτε να δω αν τελικα αξιζει ή οχι γιατι μου ειναι απαραιτητα αυτα @HateMeεχεις καταφερει να βαλεις ταινιες? ή μηπως ζηταω πολλα🤣 Ταινίες δεν βάζω γιατί έχω netflix αλλά θα δοκιμάσω πιο αργά και θα σου πω. Μουσική πάντως βάζω κάθε μέρα. Απλά πετάς τα τραγούδια που θες μέσα σα να τα βάζεις σε φάκελο, ξέρεις και είναι μια χαρά. 1
CruKi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 @HateMeμια χαρα, περιμενω ενημερωση οποτε μπορεσεις 😁
koutsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, CruKi είπε @koutsisχμμμ, θα το ψαξω τοτε να δω αν τελικα αξιζει ή οχι γιατι μου ειναι απαραιτητα αυτα @HateMeεχεις καταφερει να βαλεις ταινιες? ή μηπως ζηταω πολλα🤣 Αν κατεβάζεις ταινίες από torrent στο κινητό ή χρησιμοποιείς popcorn time μην πας σε iphone. Ο μόνος τρόπος να δεις ταινίες στο iPhone είναι μέσω streaming sites όπως tainiomania ή gamato από τον browser. Από την άλλη αν κατεβάσεις μουσική και ταινίες στον υπολογιστή, μπορείς να τις περάσεις μετά στο iPhone και να τις δεις εκεί. Αλλά πρέπει να τις έχεις στον υπολογιστή πρώτα... Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από koutsis 1
CruKi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 @koutsisμε αυτα που λετε προς xiaomi εχω αρχισει να τεινω, θα το σκεφτω λιγο ακομα και θα παραγγειλω καποιο απ αυτα τα 2
koutsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, CruKi είπε @koutsisμε αυτα που λετε προς xiaomi εχω αρχισει να τεινω, θα το σκεφτω λιγο ακομα και θα παραγγειλω καποιο απ αυτα τα 2 Η Apple απαγορεύει τις παράνομες και πειρατικες εφαρμογές να μπουν στο store της . Τέλος. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από koutsis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα