kjtzemis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια...ειμαι κατοχος ενως 5.0 συστηματος απο την Taga Harmony (οποιος θελησει λινκ μπορω να στειλω)...γουφερ δυστηχως δεν υπαρχει τουλαχιστον ακομα. Τα εχω συνδεμενα πανω σε εναν ενισχυτη της Σονυ παλιος αλλα καλος(Sony STR-DB940)..τωρα το θεμα μου ειναι το πως θα βγαλω σωστο ηχο στις συσκευες οπου εχω συνδεμες πανω. Συνδεμενα πανω εχω ps4 (με optical καλωδιο), cosmote tv (optical) και pc το οποιο το εχω με audio jack. τι ρυθμισεις χρειαζεται να κανω ακριβως?πχ στο ps4 εχω παει εχω επιλεξει εξοδος ηχου optical και απο κατω εχει αλλες 3 επιλογες γραμμικο,dolby,dts..οποια και απτις δυο τελευταιες επιλογες και αν βαλω κατευθειαν στον ενισχυτη δειχνει οτι εχει πιασει ολα τα ηχεια συν κατι αλλες ενδειξεις οπου τισ εμφανιζει αν μπω σε παιχνιδι..αντιστοιχα οταν μπαινω σε ταινια (αυθεντικο bluray δισκακι αφαιρουνται οι ενδειξεις και μενοουν μονο οι ενδειξεις των ηχειων). στο pc χθες καταφερα να βρω καποιες ρυθμισεις τις οποιες τις εκανα απο ενα προγραμμα sonic suite προφανως τησ μητρικης το οποιο πλεον δεν το βρισκω πουθενα..τεσπα καταφερα και εκανα καποιες αλλαγες μεσω του απλου προγραμματος ηχου που εμφανιζει κατω δεξια. το θεμα μου ειναι πως νιωθω οτι δεν λειτουργει σωστα ολο το συστημα, πως κατι ρυθμισεις χρειαζονται ακομα ετσι ωστε να παρω το μεγιστο. Τωρα τα γραφω λιγο περιλιπτικα, οποισδηποτε εχει την διαθεση να βοηθησει και γνωριζει καποια πραγματα απτο κομματι του ηχου θα χαρω παρα πολυ να δωσω οποιαδηποτε πληροφορια χρειαστει. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από kjtzemis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα