kjtzemis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια...εχω ενα θεμα με την εικονα μου...το pcμου αναγραφεται στην υπογραφη μου κατω απτο ποστ. το εχω συνδεμενο πανω σε μια 55' 4Κ FU τηλεοραση με hdmi το οποιο φευγει απο την καρτα γραφικων και οχι απο την υποδοχη της μητρικης..το θεμα ειναι οτι εκει που ειναι ολα κομπλε αναβοσβηνει η οθονη...δεν το κανει για ωρα ουτε καν για δευτερολεπτο απλα δεν ξερω τι φταιει..βλεπω black screen και στα καπακια επανερχεται κανονικα...δοκιμασα δυο διαφορετικα καλωδια μηπως ηταν αυτο το προβλημα αλλα οχι..δοκιμασα και ολες τισ θυρες hdmi της tv και πχ στην 3η θυρα που το εχω τωρα το κανει μεν αλλα 2-3 φορες μεσα στην ημερα..στις αλλες δυο θυρες της tv το εκανε συνεχως...αλλα..οτι αλλη συσκευη και να εχω δοκιμασει ειτε ps4 ειτε xboxone σε οποιαδηποτε θυρα της tv δεν ειχα ποτε προβλημα. υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα ασυμβατοτητας της καρτας με την συγκεκριμενη tv?δεν εχω ξανα παθει κατι τετοιο..επισης μεχρι και πριν αγορασω την 55αρα τον ειχα μονιμα συνδεμενο σε μια 40αρα samsung με την ιδια καρτα γραφικων και το ιδιο καλωδιο hdmi και δεν ειχα ποτε καποιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα