koystado Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε Εστω οτι απο αμερικη (apple.com) το iphone 12 στοιχιζει 693 ευρω. με αυτη την υπηρεσια δηλαδη συμφερει να το παρεις απο εκει και να σου ερθει εδω? όχι
Donmitsos10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, koystado είπε όχι το καταλαβαινεις οτι ειχα μια ερωτηση και με αυτη την απλη απαντηση μου δημιουργηθηκε κι αλλη ετσι? θελεις να μου εξηγησεις το γιατι? μαλλον κατι χανω με το τελωνειο...
smyrali Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 είμαι έτοιμος να πάρω ενα echo show 5 από το γερμανικό αμαζον και να το στειλω στο mailboxde. Πόσο θα μου στοιχίσει πανω κατω; δεν το βιαζομαι κιόλας....
koystado Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Donmitsos10 είπε το καταλαβαινεις οτι ειχα μια ερωτηση και με αυτη την απλη απαντηση μου δημιουργηθηκε κι αλλη ετσι? θελεις να μου εξηγησεις το γιατι? μαλλον κατι χανω με το τελωνειο... ακριβώς θα πληρώσεις πολλά στο τελωνείο 1
gidi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, smyrali είπε είμαι έτοιμος να πάρω ενα echo show 5 από το γερμανικό αμαζον και να το στειλω στο mailboxde. Πόσο θα μου στοιχίσει πανω κατω; δεν το βιαζομαι κιόλας.... Κι εγώ μια από τα ίδια! Υπάρχει εκτίμηση κόστους mailboxde;
imvrios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, smyrali είπε είμαι έτοιμος να πάρω ενα echo show 5 από το γερμανικό αμαζον και να το στειλω στο mailboxde. Πόσο θα μου στοιχίσει πανω κατω; δεν το βιαζομαι κιόλας.... Γύρω στο εικοσάρικο είναι ταρίφα. Στα στέλνουν με courier και είναι και το δικό τους κέρδος. Σε όλες τις αγορές μου, ~18€ DHL, ~22€ UPS. Μόλις τώρα, gidi είπε Κι εγώ μια από τα ίδια! Υπάρχει εκτίμηση κόστους mailboxde; Τόσο να περιμένεις κι εσύ. 18€-22€ θα παίξεις.
smyrali Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 καλα αν ειναι να δωσω 20 ευρω για μεταφορικά ενώ κάνει 45 αυτό που θελω να παρω δεν έχει νόημα...σε 2 μήνες θα κανει τόσο χωρις black friday και θα στέλνει και Ελλάδα...
imvrios Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, smyrali είπε καλα αν ειναι να δωσω 20 ευρω για μεταφορικά ενώ κάνει 45 αυτό που θελω να παρω δεν έχει νόημα...σε 2 μήνες θα κανει τόσο χωρις black friday και θα στέλνει και Ελλάδα... Η Amazon; Μακάρι να δικαιωθείς αλλά βασικά μας έχει παραπεταμένους. Ενα μοντέλο echo dot της προηγούμενης γενιάς και ένα μοντέλο kindle στέλνει και Prime Video χωρίς ελληνικούς υποτίτλους αν όχι πουθενά, σχεδόν πουθενά. Ελληνική γλώσσα στην Alexa εννοείται όχι. Αυτό είμαστε για την Amazon. edit: και αναφέρθηκαν και πιο φτηνές υπηρεσίες από την mailboxde προηγουμένως. Μπορείς να δοκιμάσεις αυτές. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από imvrios 1
k33theod Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Παραγγελνεις στην Ελληνική διεύθυνση και πληρώνεις 10€ μεταφορικά και τέλος. Το πρόβλημα είναι με τις επιστροφές 1
giopa62 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, imvrios είπε βασικά μας έχει παραπεταμένους. Ενα μοντέλο echo dot της προηγούμενης γενιάς και ένα μοντέλο kindle στέλνει και Prime Video χωρίς ελληνικούς υποτίτλους αν όχι πουθενά, σχεδόν πουθενά. Ελληνική γλώσσα στην Alexa εννοείται όχι. Αυτό είμαστε για την Amazon. Σνιφ κλάψ λυγμ
gidi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, k33theod είπε Παραγγελνεις στην Ελληνική διεύθυνση και πληρώνεις 10€ μεταφορικά και τέλος. Το πρόβλημα είναι με τις επιστροφές Δε στέλνει σε ελληνική διεύθυνση.
acidsonicer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, k33theod είπε Παραγγελνεις στην Ελληνική διεύθυνση και πληρώνεις 10€ μεταφορικά και τέλος. Το πρόβλημα είναι με τις επιστροφές Μιλάμε για προϊοντα που δεν ερχονται Ελλάδα βλ. Amazon dot.
pcbill Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Εκτός θέματος, αλλά για εμένα πιο διακριτικό (και πιο φθηνό με απευθείας αποστολή σε Ελλάδα) είναι το echo 3 σε σχέση με την μπάλα του 4.
k33theod Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, acidsonicer είπε Μιλάμε για προϊοντα που δεν ερχονται Ελλάδα βλ. Amazon dot. ναι το είδα. Εγώ παρήγγειλα για δώρο την μεγάλη μπάλα η οποία έχει πολύ καλύτερο ήχο από τη μικρή έχει ενσωματωμένο ,hub και κοστίζει φυσικά περισσότερα. Είναι στα 68€ με μια philips hue δώρο.
gidi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Θέλω το echo show 5, αλλά στα 45+20 παύει να είναι πολύ καλό deal. Για ακριβότερα πράγματα σίγουρα αξίζει η λύση του μεσάζοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις