Ionlab Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Για όσους δεν πρόλαβαν την singles day προσφορά, τώρα και 1Ε πιο κάτω για 3 άδειες χρήσης. https://www.ashampoo.com/el/eur/pin/0474/logismika-grafeioy/pdf-pro-2 4 2
biovaggoulas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Ψήνομαι να το πάρω. Αξίζει για επεξεργασία pdf ως πρόγραμμα?
Ola150 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, Ionlab είπε Για όσους δεν πρόλαβαν την singles day προσφορά, τώρα και 1Ε πιο κάτω για 3 άδειες χρήσης. https://www.ashampoo.com/el/eur/pin/0474/logismika-grafeioy/pdf-pro-2 vs foxit & adobe; Έχουμε ιδέα;
panoulix Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Mixed τα reviews γενικά... https://www.amazon.com/PDF-Pro-convert-Compatible-Acrobat/product-reviews/B07YSRXL9L/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews Υποθέτω ότι το License είναι lifetime και όχι annual subscription έτσι?
Ionlab Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Ναι lifetime. Παιδιά δεν το έχω δουλέψει καθόλου το πρόγραμμα, αλλά στα λεφτά που έδωσα (8Ε λόγω τιμολογίου) δεν πλησιάζει καν σε τιμές Adobe ή Foxit. Πιο πολύ για να μπορώ να κοβω ράβω pdf στα windows το πήρα και για να δοκιμάσω να φτιάχνω τεστακια για μαθήματα. Μόλις τώρα, panoulix είπε Mixed τα reviews γενικά... https://www.amazon.com/PDF-Pro-convert-Compatible-Acrobat/product-reviews/B07YSRXL9L/ref=cm_cr_dp_d_show_all_btm?ie=UTF8&reviewerType=all_reviews Υποθέτω ότι το License είναι lifetime και όχι annual subscription έτσι? 1
Crus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Το πηρα με την προηγουμενη προσφορα και ειναι μια χαρα. Μου την δινει λιγο οτι δεν εχει ρυθμιση resize (vertical/horizontal) αυτοματα με το ανοιγμα του αρχειου και πρεπει να το κανεις αφου ανοιξει το αρχειο, αλλα μικρο το κακο.
panoulix Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, pareisaktos είπε Έχει και ocr? Πολύ καλή ερώτηση. Προβληματίστηκα πάντως με ορισμένα reviews που λέγαν ότι δούλευε μερικώς και μετά σταμάταγε (π.χ. στην 3η σελίδα ή 3η λέξη). Αν έχει OCR και το συμβαίνει αυτό, είναι λίγο θεματάκι. Άλλα reviews λέγαν ότι δε κάνει και πολλά παραπάνω από τα freeware... Ας μας πεί όποιος το έχει δουλέψει, δεν είναι για τα 10 ευρώ προφανώς, απλά είναι για το αν κάνει δουλειά ή όχι γενικά.
patclo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Γιατι δεν το δοκιμαζετε; Νομιζω για 10 μερες τρεχει και χωρις ενεργοποιηση. Δεν εχω προλαβει να το δω εκτενως αλλα για απλα πραγματα καλο δειχνει.
Ionlab Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μπορείτε να κάνετε το εξής. Κατεβάζετε το trial. Εν συνεχεία μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά με paypal. Μόλις φτάσετε στο σημείο που ανοίγει το site του paypal σας έχεται ένα email με πληροφορίες της προ-παραγγελίας. Στο εμαιλ αυτό έχει και λινκ για την πληρωμή. Δοκιμάζετε το προγραμμα και εν συνεχεία αν σας αρέσει πατάτε το λινκ απο το εμαιλ και προχωράτε στην πληρωμή. Φαντάζομαι ότι με τον τρόπο αυτό θα έχετε "καπαρώσει" την τιμή στα 10Ε και θα έχετε και χρόνο να δείτε τις λειτουργίες. Για Μακ δεν έχει αλλά για απλές δουλειές Mac και Linux έχουν native υποστήριξη σε PDF. Επίσης για απλές δουλειές μου άρεσει και το smallpdf.
leon00 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα Το αγόρασα και γω αλλα είδα οτι δε μπορω να κανω μετατροπη σε xls (και σε word που γραφει δε μου δούλεψε καλα) υπάρχει κανενας αξιόπιστος μετατροπέας converter (ίσως δωρεαν?) μεχρι τωρα την μετατροπή την κανω online σε διαφορες σελιδες Ευχαριστώ
patclo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, leon00 είπε Καλησπέρα Το αγόρασα και γω αλλα είδα οτι δε μπορω να κανω μετατροπη σε xls (και σε word που γραφει δε μου δούλεψε καλα) υπάρχει κανενας αξιόπιστος μετατροπέας converter (ίσως δωρεαν?) μεχρι τωρα την μετατροπή την κανω online σε διαφορες σελιδες Ευχαριστώ Δεν κάνει γι αυτή την δουλειά και δεν νομίζω να υπάρχει και δωρεάν πρόγραμμα που κάνει αυτό το πράγμα. Το ίδιο το word και έχει πρόβλημα πολλές φορές να μετατρέψει pdf αρχείο σε word αρχείο σωστά. Αυτό το πρόγραμμα είναι για ενέργειες του στυλ να ενώσεις ή να χωρίσεις σελίδες ή έγγραφα, να βάλεις κάποιες φόρμες για συμπλήρωση, να κάνεις μικροαλλαγές στο αρχείο (πχ να βάλεις να λήγει ο λογαριασμός σου της δεη το 2025 και αντί 102 να είναι 2 ευρώ), τέτοια απλά πράγματα. Έχει και OCR αλλά από ότι είδα δυστυχώς δεν περιλαμβάνει ελληνικά. Στα αγγλικά που δοκίμασα λειτουργεί. 1
Flying_Dutchman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Στο πρώτο βήμα της παραγγελίας, που έχει διάφορα άλλα προγράμματα να προσθέσετε, αλλάχτε το νόμισμα από ευρώ σε US $. Παραμένει το 10 μεν, αλλά με την ισοτιμία βγαίνει 8.77 ευρώ (τόσο μου βγήκε εμένα) μέσω paypal.......!!! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα