Προς το περιεχόμενο

Cosmote TV σε Samsung TV model 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους,

Αγορασα samsung tv μονο και μονο για να μπορω να εγκαταστησω την εφαρμογη της Comsote TV. Δυστηχως δεν μπορεσα να βρω την εφαρμογη στα apps της τηλεορασης και ετσι αρχισω να ρωταω την εξηπηρετηση πελατων της samsung γιατι δεν υπαρχει η εφαρμογη στην τηλεοραση μου. Η απαντηση ηταν οτι το μοντελο της τηλεορασης ειναι πολυ προηγμενο (2020 μοντελο) και για αυτο δεν την εχει εγκατεστημενη.

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει κατι γι αυτο? Για το ποτε θα την εγκαταστησουν στις καινουργιες τηλεορασης. ¨Η αν ξερετε καποιον αλλο τροπο αναπαραγωγης της εφαρμογης στην τηλεοραση, μιας που το air play απο το κινητο δεν λειτουργει. Ισως το chromecast?

Ευχαριστω,

Δημοσ.

Σε εμενα που εχω LG και δεν υπαρχει η εφαρμογη μου στειλανε απο την κοσμοτε ενα Tv-Box για να κανω την δουλεια μου, οποτε παρε και ρωτα αυτο αρχικα.

Ενα τετοιο σιγουρα κανει την δουλεια, αλλα πρεπει να δεις πρωτα αν η εφαρμογη μπορει να εγκατασταθει στο tv-box που θα παρεις.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kwstasg11 είπε

Σε εμενα που εχω LG και δεν υπαρχει η εφαρμογη μου στειλανε απο την κοσμοτε ενα Tv-Box για να κανω την δουλεια μου, οποτε παρε και ρωτα αυτο αρχικα.

Ενα τετοιο σιγουρα κανει την δουλεια, αλλα πρεπει να δεις πρωτα αν η εφαρμογη μπορει να εγκατασταθει στο tv-box που θα παρεις.

ναι καταλαβα αρα κατι με εξωτερικη συσκευη. Οκ ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kwstasg11 είπε

Ναι κατι τετοιο μεχρι να βγει, απλα σου ξαναλεω δοκιμασε να παρεις στον ΟΤΕ μπας και στο δωσουν δωρεαν.

ok ναι θα το δοκιμασω αν ειναι, ευχαριστω πολυ :) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ποιο μοντελο εχεις? Ολες του 20 την εχουν. Εχεις samsung account? (δωρεαν)

Επεξ/σία από graphist83
  • Like 1
Δημοσ.

Και γω ενα λογος  που αλλαξα την LG μου ( 2020 μοντελο )   ηταν το cosmote app ( το ειχα σε υπολογιστη αλλα το ηθελα σε TV )  ,   και πηρα την Samsung 50Q60T  Qled  ,  και απο το μενου apps   εκανα  αναζητηση το cosmote TV ,  το κατεβασε  ...συνδεθηκα .... και ολα μια χαρα ! !  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2020 στις 3:13 ΠΜ, graphist83 είπε

ποιο μοντελο εχεις? Ολες του 20 την εχουν. Εχεις samsung account? (δωρεαν)

Serie 7, TU7100 δεν ξερω τι να πω... αν εχεις καποια λυση σε αυτο? Ναι ειμαι συνδεδεμενος με samsung account.

Επεξ/σία από ppartris
Δημοσ.

Ειναι μοντελο 2020 με βαση το επισημο λινκ της cosmote υποστηρεζεται απο 2017 και μετα.

Δοκιμασε να κανεις ρεσετ το smart hub (επαναφορα smart hub στο μενου) και ξαναδοκιμασε να την βρεις.

Απο την αλλη μοντελο 7100 δεν υπηρξε ποτε απο την επισημη Ελληνικη αντιπροσωπεια. Αν εχει αγοραστει απο σκρουτζ μαγαζι η απο το eshop και παρεισαγωγη, ενδεχομένως να μην εχει τα drm δικαιωματα.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, graphist83 είπε

Ειναι μοντελο 2020 με βαση το επισημο λινκ της cosmote υποστηρεζεται απο 2017 και μετα.

Δοκιμασε να κανεις ρεσετ το smart hub (επαναφορα smart hub στο μενου) και ξαναδοκιμασε να την βρεις.

Απο την αλλη μοντελο 7100 δεν υπηρξε ποτε απο την επισημη Ελληνικη αντιπροσωπεια. Αν εχει αγοραστει απο σκρουτζ μαγαζι η απο το eshop και παρεισαγωγη, ενδεχομένως να μην εχει τα drm δικαιωματα.

Τι σημαινουν τα drm δικαιωματα υπαρχει περιπτωση να εγκαταστησουν την εφαρμογη στο μελλον; Ναι την τηλεοραση την αγορασα απο Ισπανια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DRM ειναι τα πνευματικα δικαιωματα (Digital rights management) Η Cosmote ως Ελληνικη εταιρια εχει δωσει αδεια χρησης στην Samsung για χρηση στην Ελλαδα.

Οι παρεισαγωγες λοιπον εκτος απο το θεμα εγγυησης απο Ελληνικη αντιπροσωπία (στην δικη σου περιπτωση εφοσον ειναι απο Ευρωπη σε καλυπτει πιθανον) ειναι και οι ασυμβατοτητες με την εκαστοτε ζωνη - περιοχη που διατιθονται.

Θεωρω την απαντηση της Samsung λιγο ασαφη ισως και οχι τοσο βασιμη, καθως μοντελα του 2020 ΗΔΗ εχουν στο app store διαθεσιμη την εφαρμογη της cosmote, οπως και μοντελα TU 7 κα 8 series. Πλην αυτου το αναφερει και η ιδια η Cosmote στο site της. Ασχετα αν εχουν κουτσουρεψει και αυτοι τους κωδικους με αναγραμματισμούς..

Ουσιαστικα αυτο που καθοριζει το DRM ειναι τοσο το serial no οσο και καποιες εγγραφες κωδικα στο service menu.

Ελπιζω παραυτα εφοσον εχει επιλογη για region Ελλαδα και επιλογη Ελληνικης γλωσσας να το παρακαμπτει και να σου κατεβει εν καιρο.

Επεξ/σία από graphist83
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, graphist83 είπε

DRM ειναι τα πνευματικα δικαιωματα (Digital rights management) Η Cosmote ως Ελληνικη εταιρια εχει δωσει αδεια χρησης στην Samsung για χρηση στην Ελλαδα.

Οι παρεισαγωγες λοιπον εκτος απο το θεμα εγγυησης απο Ελληνικη αντιπροσωπία (στην δικη σου περιπτωση εφοσον ειναι απο Ευρωπη σε καλυπτει πιθανον) ειναι και οι ασυμβατοτητες με την εκαστοτε ζωνη - περιοχη που διατιθονται.

Θεωρω την απαντηση της Samsung λιγο ασαφη ισως και οχι τοσο βασιμη, καθως μοντελα του 2020 ΗΔΗ εχουν στο app store διαθεσιμη την εφαρμογη της cosmote, οπως και μοντελα TU 7 κα 8 series. Πλην αυτου το αναφερει και η ιδια η Cosmote στο site της. Ασχετα αν εχουν κουτσουρεψει και αυτοι τους κωδικους με αναγραμματισμούς..

Ουσιαστικα αυτο που καθοριζει το DRM ειναι τοσο το serial no οσο και καποιες εγγραφες κωδικα στο service menu.

Ελπιζω παραυτα εφοσον εχει επιλογη για region Ελλαδα και επιλογη Ελληνικης γλωσσας να το παρακαμπτει και να σου κατεβει εν καιρο.

Ναι τελικα ειχες δικαιο! Αλλαξα την χωρα και η εφαρμογη υπαρχει εκει. Απιστευτο εχω που το ψαχνω αιωνες!!

Δημοσ.

Μπραβο χαιρομαι. Τελικως τα μοντελα ευρωπης εχουν ενιαιο κωδικα και καθοριζεται απο το region που επιλεγει ο χρηστης. Το φανταζομουν αλλα δεν ειχα πετυχει περιπτωση να το δοκιμασω.

Ενδιαφερον το θεμα που ανοιξες. Μαθαμε ολοι.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...