SeNNinhA Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Στις 29/11/2020 στις 7:18 ΠΜ, sakks80 είπε Τελικα εκανα παραγγελια απο bangood το Xiaomi note 8 pro 6/64 στα 148 ευρω τελικη τιμη. Νομιζω οτι ηταν προτιμοτερο απο το realme 6s απλα θα το περιμενω κανα μηνα λογικα να ερθει απο bangood. Καλη επιλογη
DiamoNd247 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Στις 29/11/2020 στις 12:04 ΠΜ, koutsis είπε Για ποιό λόγο θέλεις να πάρεις το 5s δεν μας είπες... Γιατί μου αρέσει εξωτερικά.. Δν είναι κουμουτσα.. Κ σαν τούβλο που ειν τα πιο νέα κινητά.. Εε κ για 2ο πιο πολύ.. Προσωρινό! :) 1
SeNNinhA Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, DiamoNd247 είπε Γιατί μου αρέσει εξωτερικά.. Δν είναι κουμουτσα.. Κ σαν τούβλο που ειν τα πιο νέα κινητά.. Εε κ για 2ο πιο πολύ.. Προσωρινό! Συμβουλη απο καποιον που εχει iPhone και ακόμη το εχω το συγκεκριμενο (το κραταω σαν backup). Δεν θα σε συμβουλευα να το αγορασεις σημερα. Δεν εχει κανενα νοημα μια τετοια κινηση. Ειναι αρκετα παλιο. Συμφωνω για την απολυτη βολικοτητα του μεγεθους του. Αλλα εαν θελεις οπωσδηποτε το μικρο μεγεθος τότε πηγαινε στο SE. Ειναι το ιδιο αλλα με νεοτερο επεξεργαστη και θα το βρεις και φθηνα. Οχι στo 5s. Αναλογως την διαθεσιμοτητα των χρηματων θα ελεγα ότι και η φορμα των 7/8 ειναι απολυτα βολικη σε χρηση (σε συγκριση παντα με τα Android κινητα). Το λεω απο προσωπικη εμπειρια. Μπορεις να δεις λοιπον και ενα απο αυτα. Εαν φτανουν και τα χρηματα σου το νεο SE2020 ειναι εξαιρετικη αγορα. Η πραγματικη αληθεια ειναι ότι το iPhone mini 2020 ειναι το SE που ολοι παντα θελαμε. Αλλα δεν δινω τοσα χρηματα για κανενα κινητο. Σε κανενα χρονο με χαμηλοτερες τιμες ή μεταχειρισμενο βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα