Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Θελω να αγορασω μεχρι αυριο ενα κινητο εως 150 ευρω.

Η χρηση του θα ειναι σερφαρισμα κυριως,κλησεις viber.

Απο μια συντομη αναζητηση που εκανα ειδα οτι το realme 6i στα 149 ευρω φαινεται τιμιο. Αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο που θεωρειτε οτι ειναι καλυτερο να μην προχωρησω στην αγορα του.

Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Neural_handshake είπε

καλο απο οτι ειδα αλλα 4gb ram

Και το 6i  στα 149 ευρώ παίρνεις την έκδοση με τα 4Gb .

Χωρίς να είμαι ειδήμονας στα κινητά  από αυτά που βλέπω  στο  6i  παίρνεις .... περισσότερο αποθηκευτικό χώρο (128 αντι 64) , μεγαλύτερη μπαταρία ...... και στο 6s  καλλίτερο επεξεργαστή, καλλίτερη οθόνη. 

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teot είπε

Και το 6i  στα 149 ευρώ παίρνεις την έκδοση με τα 4Gb .

Χωρίς να είμαι ειδήμονας στα κινητά  από αυτά που βλέπω  στο  6i  παίρνεις .... περισσότερο αποθηκευτικό χώρο (128 αντι 64) , μεγαλύτερη μπαταρία ...... και στο 6s  καλλίτερο επεξεργαστή, καλλίτερη οθόνη. 

κανεις μας δεν ειναι ειδημονας ,εχουμε δουλεψει καποια κινητα κ εχουμε δει καμποσο την αγορα ,καταλαβαινουμε απο specs ,εως εκει

εγω θα ελεγα αν καποιος θελει κινητο να το κρατησει 2 με 3 χρονια απροβληματιστα να δει καποιο με 6 gb ram

για μενα κατω απο 200 το redmi note 8 pro δεν εχει αντιπαλο κ αξιζει καποιος να ανεβει λιγο σε σχεση με τα realme 

• Like 1
Δημοσ.

Το "χωρίς να είμαι ειδήμονας"  το έγραψα για να μην παρασυρθεί κάποιος από αυτά που γράφω  και κυριολεκτώ ότι ξέρω πολύ λίγα  για τα κινητά.

Αρκεί να πω ότι το δικό μου το κινητό είναι ένα Lenovo 4ετίας με 2GB  και επειδή μου είχε μπεί η ιδέα μήπως και το αλλάξω αν βρώ κάτι στα παραπάνω χρήματα έπεσε το μάτι μου σ αυτά τα κινητά που τα απέρριψα λόγω διαστάσεων  και παραμένω με το Lenovo μέχρι να βρω κάτι πιο συμμαζεμένο σε διαστάσεις η μέχρι να σταματήσει να δουλεύει το  lenovo  που τότε αναγκαστικά θα πάω σε παντόφλα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυστηρα ειναι στα 150 ευρω αφου δεν προοριζεται για μενα το κινητο αλλα για ηλικιωμενο ατομο.Θα παρω μαλλον το 6s απο eshop λογω καλυτερης αναλυσης οθονης και επεξεργαστη και ας ελπισουμε αν εχει καποιο προβλημα να μην εχω μπλεξιματα  με το support του eshop.

Ευχαριστω για την βοηθεια

Επεξ/σία από sakks80
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδάκια! Όσο παράξενο κι αν σας ακουστεί θέλω να αγοράσω ενα iPhone 5S 😋. Αλλά στην Ελλάδα δεν το έχει διαθέσιμο. Ξέρει κανείς κανένα έμπιστο site απο εξωτερικό;;  :)

Thank you.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DiamoNd247 είπε

Καλησπέρα παιδάκια! Όσο παράξενο κι αν σας ακουστεί θέλω να αγοράσω ενα iPhone 5S 😋. Αλλά στην Ελλάδα δεν το έχει διαθέσιμο. Ξέρει κανείς κανένα έμπιστο site απο εξωτερικό;;  :)

Thank you.

Από ebay, αλλά δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα.

Επίσης να έχεις υπόψην ότι πολλές εφαρμογές μπορεί να μην δουλεύουν λόγω παλιάς έκδοσης ios.

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, koutsis είπε

Από ebay, αλλά δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα.

Επίσης να έχεις υπόψην ότι πολλές εφαρμογές μπορεί να μην δουλεύουν λόγω παλιάς έκδοσης ios.

Ναι αυτο με τις εφαρμογες που λες το ξέρω, να 'σαι καλά.

Στο ebay, ψαχνω απλα δν ξρ αν ειναι ασφαλης..γτ δν ξρ αν τα στελνει καποια εταιρια ή seller.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DiamoNd247 είπε

Ναι αυτο με τις εφαρμογες που λες το ξέρω, να 'σαι καλά.

Στο ebay, ψαχνω απλα δν ξρ αν ειναι ασφαλης..γτ δν ξρ αν τα στελνει καποια εταιρια ή seller.

Ο πωλητής τα στελνει  αλλά αν δεν έρθει κάτι επικοινωνείς με το ebay και σου επιστρέφει τα χρήματα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, koutsis είπε

Ο πωλητής τα στελνει  αλλά αν δεν έρθει κάτι επικοινωνείς με το ebay και σου επιστρέφει τα χρήματα.

Α δεν το ήξερα αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, DiamoNd247 είπε

Α δεν το ήξερα αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

Για ποιό λόγο θέλεις να πάρεις το 5s δεν μας είπες...

Δημοσ.

Τελικα εκανα παραγγελια απο bangood το Xiaomi note 8 pro 6/64 στα 148 ευρω τελικη τιμη. Νομιζω οτι ηταν προτιμοτερο απο το realme 6s απλα θα το περιμενω κανα μηνα λογικα να ερθει απο bangood.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...