Προς το περιεχόμενο

Αγορά Samsung galaxy s20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι την νεα χρονια μετά την ανακοίνωση του επόμενου galaxy sXX,  να αγορασω στο galaxy s20 4g.
Θα ήθελα να ρωτήσω του κατόχους του s20, τα προβλήματα υπερθέρμανσης υπάρχουν ακόμα ή έχουν λυθεί με κάποιο update?
Υπερθερμαίνεται μόνο στα παιχνίδια ή ακόμα και με απλή χρήση instagram, facebook, tiktok, viber, messenger?
και γενικά όποια προβλήματα έχετε εντοπίσει.
Ευχαριστώ

Υ.Γ.: δεν θα ήθελα να αγοράσω το s20fe

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sarthron είπε

Σκέφτομαι την νεα χρονια μετά την ανακοίνωση του επόμενου galaxy sXX,  να αγορασω στο galaxy s20 4g.
Θα ήθελα να ρωτήσω του κατόχους του s20, τα προβλήματα υπερθέρμανσης υπάρχουν ακόμα ή έχουν λυθεί με κάποιο update?
Υπερθερμαίνεται μόνο στα παιχνίδια ή ακόμα και με απλή χρήση instagram, facebook, tiktok, viber, messenger?
και γενικά όποια προβλήματα έχετε εντοπίσει.
Ευχαριστώ

Υ.Γ.: δεν θα ήθελα να αγοράσω το s20fe

Καλησπέρα

Kάτοχος s20 plus αλλά ίδιο τσιπ φοράνε.

Τα όποια θέματα υπερθέρμανσης έχουν λυθεί οριστικά. 

Για την ακρίβεια εγώ το πήρα Οκτώβριο φοβούμενος για προβλήματα υπερθέρμανσης όπως είχα διαβάσει αλλά δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα.

Απ' ότι διάβασα ένα update αρχές Οκτωβρίου έβαλε τέλος σ' αυτό το θέμα.

Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ποιο κινητό είχες πριν και με τι αυτονομία αλλά να ξέρεις με χρήση 120hz και ειδικά αν είσαι εκτός και χρησιμοποιείς 4G/Bluetooth, δεν θα έχεις καλή αυτονομία. 

Αυτό είναι το μόνο μελανό σημείο των συσκευών και όχι η υπερθέρμανση.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω το S20 το σκετο, και δεν εχω δει κατι ακομα. βεβαια αν το λειτουργεις κατα τη διαρκεια της φορτισης τοτε θα ζεσταθει, ειδικα αν εχεις ενεργοποιημενη την πολυ γρηγορη φορτιση. και οπως λεει ο φιλος επανω, τα 120Hz τραβανε πολυ ρευμα. υπαρχει ενα app που το ριχνεις στα 96(τσεκαρε στο xda) αν θες να σωσεις λιγο τη μπαταρια αλλα τα 60 σου φαινονται λιγα.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paris_chav είπε

Καλησπέρα

Kάτοχος s20 plus αλλά ίδιο τσιπ φοράνε.

Τα όποια θέματα υπερθέρμανσης έχουν λυθεί οριστικά. 

Για την ακρίβεια εγώ το πήρα Οκτώβριο φοβούμενος για προβλήματα υπερθέρμανσης όπως είχα διαβάσει αλλά δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα.

Απ' ότι διάβασα ένα update αρχές Οκτωβρίου έβαλε τέλος σ' αυτό το θέμα.

Από εκεί και πέρα δεν ξέρω ποιο κινητό είχες πριν και με τι αυτονομία αλλά να ξέρεις με χρήση 120hz και ειδικά αν είσαι εκτός και χρησιμοποιείς 4G/Bluetooth, δεν θα έχεις καλή αυτονομία. 

Αυτό είναι το μόνο μελανό σημείο των συσκευών και όχι η υπερθέρμανση.

το s7 έχω τώρα ,σχεδόν 4 χρόνια, το οποίο έχει χαλασει και κάνει συνέχεια reboot λόγω θερμοκρασίας 

10 λεπτά πριν, gleft είπε

εγω εχω το S20 το σκετο, και δεν εχω δει κατι ακομα. βεβαια αν το λειτουργεις κατα τη διαρκεια της φορτισης τοτε θα ζεσταθει, ειδικα αν εχεις ενεργοποιημενη την πολυ γρηγορη φορτιση. και οπως λεει ο φιλος επανω, τα 120Hz τραβανε πολυ ρευμα. υπαρχει ενα app που το ριχνεις στα 96(τσεκαρε στο xda) αν θες να σωσεις λιγο τη μπαταρια αλλα τα 60 σου φαινονται λιγα.

ναι, αναμενόμενο κατά την φόρτιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...