spike Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Για σας παιδια, θα ηθελα την γνωμη σας στο εξης πραγμα:εχω αλλαξει δυο φορες το DVD ROM. Στην αρχη ειχα ενα SONY αλλα μετα απο δυο μηνες τον αλλα διοτι παπαλα το μηχανημα για να διαβασει ενα cd εκανε περιπου 3 λεπτα και της πιο πολες φορες εμενε νεκρο, την δευτερη φορα πηρα παλι ενα DVD ROM της SONY πιο καινουργιο μοντελο, αλλα τι να πω τι γκαντεμια ειναι αυτη, αυτο μου αντεξε λιγοτερο απο 2 βδομαδες(καινουργιο μαντελο και καλητερες ταχυτητες σου λεει ο αλλος). Μηπως φταιει οτι ηταν αγορασμενο απο το plaisio !!!!!! Αυτο που θελω να μου πειτε εσεις εμπειρικα ειναι πιο DVD ROM θεωρειτε το καλητερο ? εχω ακουσει οτι καλα DVD ROM ειναι το TEAC το TOSHIBA και η PIONER. Aν ξερετε κανενα συγεκριμενο μονελο πειτε το.
androu Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Εγώ προτίνω PIONEER το 107 η 117.. αυτό με την τρύπα. Εγώ έχω το 116 δυστυχώς είχαν εξαντληθεί με τις τρύπες. Το έχω τώρα 1,5 χρόνο περίπου και δόξα το Θεό παίζει ακόμα... !! Το είχα πάρει απο το Πλαίσιο .. Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο να θεωρείς οτι το Πλαίσιο φταίει? Πάντως αν το έχεις 2 βδομάδες νομίζω οτι ισχύει η εγγύηση για πήγαινε μία βόλτα να δείς μήπως σου δώσουν καινούργιο :wink:
doc1000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Εγώ πήρα το LG 16/48 και αποδείχθηκε ταχύτατο ακόμα και στο audio extraction που έφθασε και το 40Χ ! Τo σημαντικότερο όμως για μένα είναι ότι διαβάζει με πολύ μεγάλη ευκολία και τα πιο γρατσουνισμένα cds! Άριστος μηχανισμός. 30euro έχει μόνο.
MadSurfer Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Katarxin mporeis na to pas piso sto plaisio afou exei eggyisi kai to pithanotero einai na sto antikatastisoun :wink: Episis den nomizo na ftaiei to plaisio kai to kathe plaisio an exei paralavei kapoia elatomatika komatia apo kapoies eteries alla apo thn allh pote den ksereis ti ginetai Ego tha sou proteina Pioneer, prosopika exw to 106s kai doulevei apsoga kai an thymamai kala to exw peripou 3 xronia :wink:
dimitris74 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 Δημοσ. 12 Μαΐου 2004 ego tha sou proteina na pas opoudipote allou ektos apo to plaisio kai na pareis mia marka pou den exei to plaisio.
thanos75x Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 PIONEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <--- THE BEST...
IKARIWTHS Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 pioneer exw kai egw kai einai skylia kai ta teac omws kala einai
Vaghelas Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 ego tha sou proteina na pas opoudipote allou ektos apo to plaisio kai na pareis mia marka pou den exei to plaisio. Και την εγγύηση που έχει το παιδί τι να την κάνεί; Να τη χάσει; Φίλε spike πήγαινε πάρε κάποιο pioneer για να ησυχάσεις... Θα δεις ότι θα το έχεις χρόνια και δε θα σου παρουσιάσει τίποτα. Έχω το 105, αν θυμάμαι καλά τον τύπο, και παρόλο που είναι αρχαία συσκευή (αγορασμένη 3 με 4 χρόνια πριν) δουλεύει ακόμα μια χαρά.
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 omoiws me MadSurfer re paidia, to 106s to exw 3 xronia kai einai san kainourio. ta palia skaria antexoun! kai to exw skisei sto dvd ripping....
predalien Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 PIONEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <--- THE BEST... I agree.
migel Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 PIONEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <--- THE BEST... I agree. I agree τοο
netcrawler Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 PIONEER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <--- THE BEST... I agree. I agree τοο Me to Pioneer dvd 500m :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.