papbilly1 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, Το σπίτι μου βρίσκεται ανάμεσα σε 2 boxes του ΟΤΕ (1 στα αριστερά και 1 στα δεξιά (απόσταση 80μ - το εγκατέστησαν αυτή την εβδομάδα)). Εγώ παίρνω από το box στα αριστερά μου το οποίο διανύει 1.2km μέχρι το καφαο και η τελική ταχύτητα που πιάνω είναι 10 mbps. Το box στα δεξιά μου διανύει 300m μέχρι το καφαο και οσοι πιάνουν από εκείνο το δίκτυο έχουν 100+ Mbps. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής box και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Δεν γίνεται για 80μ να πιάνω 10 mbps και οι άλλοι που είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυο στο δεξί box 100+. Σημειωση: και τα 2 boxes καταλήγουν στο ίδιο καφαο.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Το ότι γίνεται τεχνικά, γίνεται Αλλά δεν νομίζω να σου κάνουν την χάρη να ασχοληθούν
makis269 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, papbilly1 είπε Καλησπέρα παιδιά, Το σπίτι μου βρίσκεται ανάμεσα σε 2 boxes του ΟΤΕ (1 στα αριστερά και 1 στα δεξιά (απόσταση 80μ - το εγκατέστησαν αυτή την εβδομάδα)). Εγώ παίρνω από το box στα αριστερά μου το οποίο διανύει 1.2km μέχρι το καφαο και η τελική ταχύτητα που πιάνω είναι 10 mbps. Το box στα δεξιά μου διανύει 300m μέχρι το καφαο και οσοι πιάνουν από εκείνο το δίκτυο έχουν 100+ Mbps. Γνωρίζει κανένας αν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής box και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω; Δεν γίνεται για 80μ να πιάνω 10 mbps και οι άλλοι που είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυο στο δεξί box 100+. Σημειωση: και τα 2 boxes καταλήγουν στο ίδιο καφαο. η τελική 10 στα πόσα ? έχεις adsl και πιάνεις 10 ? και να υπήρχε τρόπος να σε μεταφέρουν στο άλλο box, αν έχεις adsl πάλι μέχρι 12 θα έπιανες. που το ξέρεις οτι το άλλο πάει 100+ ? στο ειπε κάποιος που έχει vdsl και ειναι στο άλλο box ? αν και εσύ ειχες vdsl θα έβλεπες άλλα στατιστικά μέσα στο μόντεμ ως προς την ανώτερη τιμή της ταχύτητας του δικού σου box. σε εμένα οταν ειχα adsl το μοντεμ έλεγε max 16 τώρα με vdsl το μοντεμ λέει max 160 και ειμαι με την ιδια γραμμή. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από makis269
papbilly1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, makis269 είπε η τελική 10 στα πόσα ? έχεις adsl και πιάνεις 10 ? και να υπήρχε τρόπος να σε μεταφέρουν στο άλλο box, αν έχεις adsl πάλι μέχρι 12 θα έπιανες. που το ξέρεις οτι το άλλο πάει 100+ ? στο ειπε κάποιος που έχει vdsl και ειναι στο άλλο box ? αν και εσύ ειχες vdsl θα έβλεπες άλλα στατιστικά μέσα στο μόντεμ ως προς την ανώτερη τιμή της ταχύτητας του δικού σου box. σε εμένα οταν ειχα adsl το μοντεμ έλεγε max 16 τώρα με vdsl το μοντεμ λέει max 160 και ειμαι με την ιδια γραμμή. Πληρώνω Vdsl 50 mbps και πιάνω 10. Ρώτησα τους άλλους γείτονες που πιάνουν από εκείνο το box και έχουν ταχύτητα 100mbps με διαθέσιμη 200mbps. Vdsl πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα