thanasis00 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Στις 28/11/2020 στις 5:12 ΠΜ, panospeter είπε Αυτοί που έχουν τα HyperX Flight, έχετε παρατηρήσει καθυστέρηση στον ήχο ? (και αναφέρομαι στις ταινίες). Σύμφωνα με δοκιμές έχουν latency 70ms που είναι μεγαλύτερη απο τα G533 στα 51ms (σύμφωνα με τα λεγόμενα των ειδικών πάνω απο 30 γίνεται αντιληπτή). Στα δε HyperX Flight S εκτοξεύεται στα 95ms Έχω και εγώ τις παραπάνω απορίες, αν υπάρχει κάποιος που έχει ένα από τα 2 να μας διαφωτίσει. Επίσης ξέρουμε αν και τα 2 δουλεύουν μόνο με το 3.5mm jack ακόμα και αν είναι ξεφόρτιστα; Έχουν και κάποιο usb dac?
kage Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) .... Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από kage
panospeter Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, thanasis00 είπε Έχω και εγώ τις παραπάνω απορίες, αν υπάρχει κάποιος που έχει ένα από τα 2 να μας διαφωτίσει. Επίσης ξέρουμε αν και τα 2 δουλεύουν μόνο με το 3.5mm jack ακόμα και αν είναι ξεφόρτιστα; Έχουν και κάποιο usb dac? Τα Flight (όχι η έκδοση s) έχουν 3.5mm jack και δουλεύουν με άδεια μπαταρία, δεν δουλεύει όμως το μικρόφονο. Τα G533 δεν έχουν 3.5mm jack αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιείς όταν φορτίζουν.
thanasis00 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, panospeter είπε Τα Flight (όχι η έκδοση s) έχουν 3.5mm jack και δουλεύουν με άδεια μπαταρία, δεν δουλεύει όμως το μικρόφονο. Τα G533 δεν έχουν 3.5mm jack αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιείς όταν φορτίζουν. Πόσο περίεργο μου ακούγεται να μη δουλεύει το μικρόφωνο χωρίς μπαταρία... Έχω κουραστεί να ψάχνω headset wireless αυτές τις μέρες, και σε όλα από κάτι θα λείπει... Μάλλον θα μείνω κι άλλο με τα Cloud II...
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, xRattle είπε Υπάρχουν και στο eshop κατόπιν παραγγελίας σε 4-7 εργάσιμες ημέρες στα 99.90€ για κάποιον που τον βολεύει το eshop ώστε να γλιτώσει μεταφορικά. Με 2 έτη εγγύηση. Το plus4U δεν είναι του eshop? Ή απλά χρησιμοποιούν τα eshop points για παράδοση? Και το plus4you δεν έχει μεταφορικά και χρησιμοπιεί τα eshop points. Στις 28/11/2020 στις 5:12 ΠΜ, panospeter είπε Αυτοί που έχουν τα HyperX Flight, έχετε παρατηρήσει καθυστέρηση στον ήχο ? (και αναφέρομαι στις ταινίες). Σύμφωνα με δοκιμές έχουν latency 70ms που είναι μεγαλύτερη απο τα G533 στα 51ms (σύμφωνα με τα λεγόμενα των ειδικών πάνω απο 30 γίνεται αντιληπτή). Στα δε HyperX Flight S εκτοξεύεται στα 95ms Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κανένα latency,αλλά δεν με λες και παρατηρητικό. 2 ώρες πριν, thanasis00 είπε Έχω και εγώ τις παραπάνω απορίες, αν υπάρχει κάποιος που έχει ένα από τα 2 να μας διαφωτίσει. Επίσης ξέρουμε αν και τα 2 δουλεύουν μόνο με το 3.5mm jack ακόμα και αν είναι ξεφόρτιστα; Έχουν και κάποιο usb dac? Τα cloud flight αν είναι ξεφόρτιστα, ναι δουλεύουν με το 3.5mm jack. Συνδέονται μόνο κάνοντας pair με ένα usb. Σκέτα δε νομίζω (έψαχνα να το κάνω αλλά δε τα κατάφερα,αν όμως κάποιος διαφωνεί ας με κατατοπίσει).
thanasis00 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, Ίων Δραγούμης είπε Τα cloud flight αν είναι ξεφόρτιστα, ναι δουλεύουν με το 3.5mm jack. Συνδέονται μόνο κάνοντας pair με ένα usb. Σκέτα δε νομίζω (έψαχνα να το κάνω αλλά δε τα κατάφερα,αν όμως κάποιος διαφωνεί ας με κατατοπίσει). Άρα δουλεύει και το μικρόφωνο όταν είναι ξεφόρτιστα και συνδέονται με 3.5mm jack? Ναι σκέτα δε δουλεύουν, γιατί δεν έχουν bluetooth, αλλά νομίζω (correct me if I'm wrong) 2.4GHz σήμα. Οπότε δε μπορείς να τα συνδέσεις με κινητό κατ ευθείαν, θες OTG cable για να βάλεις τον αντάπτορα. Αλλά θεωρητικά και με το 3.5mm jack συνδέεται στο κινητό.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Άρα δουλεύει και το μικρόφωνο όταν είναι ξεφόρτιστα και συνδέονται με 3.5mm jack? Ναι σκέτα δε δουλεύουν, γιατί δεν έχουν bluetooth, αλλά νομίζω (correct me if I'm wrong) 2.4GHz σήμα. Οπότε δε μπορείς να τα συνδέσεις με κινητό κατ ευθείαν, θες OTG cable για να βάλεις τον αντάπτορα. Αλλά θεωρητικά και με το 3.5mm jack συνδέεται στο κινητό. Όταν συνδέονται μέσω jack σβήνει ο φωτισμός και απενεργοποιείται το μικρόφωνο. Όταν είναι συνδεδεμένα με το usb λειτουργεί το μικρόφωνο. Δεν είμαι σίγουρος για πιο τεχνικές λεπτομέριες. Δεν έχω δοκιμάσει να βάλω otg στο κινητό και να τα συνδέσω. Πάντως με την εξωτερική κάρτα ήχου soundblaster X G5 που τα έχω συνδέσει είναι τρομερό το αποτέλεσμα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι αν είναι ο ήχος στην βαθμίδα 2 (2 από 100) είναι πολύ πιο δυνατά από όσο θα ήθελα (με την κάρτα πάντα). Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από Ίων Δραγούμης
panospeter Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά τα παρέλαβε κανείς τα ακουστικά του θέματος ? Στις 1/12/2020 στις 3:05 ΜΜ, Ίων Δραγούμης είπε Τα cloud flight αν είναι ξεφόρτιστα, ναι δουλεύουν με το 3.5mm jack. Συνδέονται μόνο κάνοντας pair με ένα usb. Σκέτα δε νομίζω (έψαχνα να το κάνω αλλά δε τα κατάφερα,αν όμως κάποιος διαφωνεί ας με κατατοπίσει). Διάβασα απο χρήστες ότι μπορείς να τα συνδέσεις με κινητό μέσω OTG καλωδίου, αλλά δουλεύει μόνο η ακρόαση (όχι το μικρόφωνο). Άμα δεήσει και παραλάβω θα το δοκιμάσω. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από panospeter 1
AntiCambeR Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, panospeter είπε Τελικά τα παρέλαβε κανείς τα ακουστικά του θέματος ? Διάβασα απο χρήστες ότι μπορείς να τα συνδέσεις με κινητό μέσω OTG καλωδίου, αλλά δουλεύει μόνο η ακρόαση (όχι το μικρόφωνο). Άμα δεήσει και παραλάβω θα το δοκιμάσω. Πάντως τα απλά Cloud Core που έχω με mini jack, συνδέονται μέσω type-C σε κινητό με OTG με καλώδιο, αλλά για να δώσει το κινητό περίπου την μέγιστη ένταση, έβαλα 1 mini usb card.Γενικά τα Cloud της Kingston είναι στα 60 Ohms, οπότε ακουστικά πχ στα 32-40 Ohms δεν νομίζω να χρειάζονται ενίσχυση. Για το μικρόφωνο δεν ξέρω, πως μπορώ να το τσεκάρω; Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2020 από AntiCambeR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα