panospeter Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μάγκες καλημέρα. Θέλω να αγοράσω ένα ασύρματο gaming headset και επειδή όλα τα περιφεριακά μου είναι Logitech, κοιτάω προς τα εκέι. Αρχικά ήθελα το G533 αλλά το έχουν στο θεό πλέον (140--150€ ενώ πριν 4-5 μήνες έκανε 85 με 90€). Αντ' αυτού υπάρχει προσφορά Black Friday το G935 (υποτίθεται καλύτερο λόγω 50mm αντί 40mm) στα 109€. Έχω βέβαια τους ενδιασμούς μου γιατί απο κριτικές διάβασα ότι είναι βαριά και ότι δεν στέκονται καλά στο κεφάλι (πρέπει να τα βάλεις προς τα εμπρός). Έχει κανείς τα συγκεκριμένα ακουστικά να πει εμπειρία ? Αξίζουν τα 109€ ή να πάω σε κάτι άλλο (π.χ. Razer Nari Essential πού είναι στα 85€ ανεφ black friday) ? Η χρήση που τα θέλω είναι για PC (λίγο gaming, λίγο μουσική, λίγο ταινίες).
therion13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 έχω τα g633 που η διαφορά στην εφαρμογή είναι οτι στα g635 και g935 έβαλαν δερμάτινα μαξιλάρια που έχουν πολύ καλύτερη μόνωση με αποτέλεσμα να έχεις και καλύτερο μπάσο. Κοίτα ναι αν κοιτάω το ταβάνι θα πέσουν προς τα πίσω αλλα εντάξει την οθόνη την έχω μπροστά μου πάλι καλά. Έλα τώρα που πέφτουν. ο μόνος λόγος που καμιά φορά τα βάζω πιο μπροστά είναι, γιατί στο ίδιο σημείο με τις τόσες ώρες χρήση που δεν καταλαβαίνω τίποτα, τα μαλιά έχουν κάνει λακούβα απο το πάτημα και να πατήσω και τα υπόληπα μαλλιά. όχι είναι άνετα και το ΄βαρος δεν το καταλαβαίνεις! Απλός στα αυτά έβγαλαν το dobly audio και άφησαν το dts αλλα την έκδοση 2. γιατί το dts 1 με το dobly Που έχουν εμένα, το dobly ειναι πολύ καλύτερο surround
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα