haHa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tsofras είπε Να προσθέσω στο σχόλιο περί apple music που ξέχασα να αναφέρω @haHa είναι ότι είπα απο το να πληρώνω 10ε για spotify ας πάω στα 18ε στο apple One που θα έχω και apple tv , apple arcade αλλά και 200GB icloud ( βέβαια αν εξαιρέσεις το apple tv , arcade θα μπορούσα αντίστοιχα να έχω spotify duo γιατί 2 το χρησιμοποιούμε με 8.99 και με 2.99 να έχω 200GB στο google drive) Οπως εγραψα και πιο πριν, το κοστος δεν θεωρω οτι ειναι θεμα. Σχεδιαζεις να κανεις μια ακριβη μεταβαση ανω των 1500€ (laptop και κινητο) και συζηταμε για τα ~5€/μηνα παραπανω που μπορει να κοστιζει το αισθητα ανωτερο spotify; Στις 21/12/2020 στις 1:38 ΠΜ, haHa είπε Αυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω: Γιατι να πας στο υποδεεστερο apple music που χρησιμοποιει και λιγοτερος κοσμος, οποτε ειναι πιο δυσκολο να ανταλλασεις λινκ απο τραγουδια/playlist ή ειναι αδυνατο να παιζεις τραγουδια σε μερικες μη-apple συσκευες (smart ηχεια, smart τηλεορασεις κλπ) ; Το κοστος δεν ειναι θεμα, οταν ετσι κι αλλιως κανεις μια τετοια ακριβη μεταβαση. Πηγαινοντας σε apple music που χρησιμοποιουν (ειδικα στην Ελλαδα και στην Ευρωπη) πολυ λιγοτεροι, δεν θα μπορεις να παιζεις τις λιστες που σου προτεινει ενας φιλος/ συναδελφος ή την χριστουγεννιατικη λιστα που βγαζει ενα περιοδικο ουτε θα μπορεις πανευκολα να παιξεις στο Echo/Google nest την μουσικη που θελεις, γιατι πολυ απλα το apple music δεν παιζει σε αυτες τις συσκευες. Δεν χρειαζεται να πας σε μια πιο δυσχρηστη και υποδεεστερη λυση. Y.Γ.: Αντι να πληρωνεις 6.99€/μηνα για εναν λογαριασμο spotify, κανε εναν spotify family λογαριασμο με 10.99€/μηνα. Ειναι 4€ παραπανω αλλα ειναι για συνολο 6 λογαριασμους, οποτε εκτος απο τον δικο σου και της γυναικας σου, θα εχεις αλλους 4 λογαριασμους(τελειως ανεξαρτητοι, με δικο τους εμαιλ/password) που θα μπορεις να κανεις δωρο σε φιλους/συναδελφους/ανηψακια σου. Εναλλακτικα, μπες στο φορουμ εδω που συχνα ζητανε αλλα μελη για spotify famiuly και μπες σε ενα αλλο family και πληρωνε 2€/μηνα για spotify. Το κοστος δεν ειναι θεμα. ------------------------------------------------ 2 ώρες πριν, tsofras είπε H αλήθεια είναι βέβαια ότι αν εξαιρέσουμε όλα τα άλλα προϊόντα και το λειτουργικό , το hardware με το M1 δεν το βρίσκεις αλλού και ειδκά το low consumption μαζί με το fanless σε αυτή την τιμή , ότι άλλο ultrabook αγοράσεις σε αυτή την κατηγορία χρημάτων δείχνει βλακεία αγορά. +1000 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, haHa είπε Οπως εγραψα και πιο πριν, το κοστος δεν θεωρω οτι ειναι θεμα. Σχεδιαζεις να κανεις μια ακριβη μεταβαση ανω των 1500€ (laptop και κινητο) και συζηταμε για τα ~5€/μηνα παραπανω που μπορει να κοστιζει το αισθητα ανωτερο spotify; Πηγαινοντας σε apple music που χρησιμοποιουν (ειδικα στην Ελλαδα και στην Ευρωπη) πολυ λιγοτεροι, δεν θα μπορεις να παιζεις τις λιστες που σου προτεινει ενας φιλος/ συναδελφος ή την χριστουγεννιατικη λιστα που βγαζει ενα περιοδικο ουτε θα μπορεις πανευκολα να παιξεις στο Echo/Google nest την μουσικη που θελεις, γιατι πολυ απλα το apple music δεν παιζει σε αυτες τις συσκευες. Δεν χρειαζεται να πας σε μια πιο δυσχρηστη και υποδεεστερη λυση. Y.Γ.: Αντι να πληρωνεις 6.99€/μηνα για εναν λογαριασμο spotify, κανε εναν spotify family λογαριασμο με 10.99€/μηνα. Ειναι 4€ παραπανω αλλα ειναι για συνολο 6 λογαριασμους, οποτε εκτος απο τον δικο σου και της γυναικας σου, θα εχεις αλλους 4 λογαριασμους(τελειως ανεξαρτητοι, με δικο τους εμαιλ/password) που θα μπορεις να κανεις δωρο σε φιλους/συναδελφους/ανηψακια σου. Εναλλακτικα, μπες στο φορουμ εδω που συχνα ζητανε αλλα μελη για spotify famiuly και μπες σε ενα αλλο family και πληρωνε 2€/μηνα για spotify. Το κοστος δεν ειναι θεμα. ------------------------------------------------ +1000 Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα για το Spotify , προφανώς για τα κόστη που συζητάμε δεν είναι θέμα τα 4,5€ απλά είπα ότι προτίμησα να δώσω τα 5€ παραπάνω γιατί θα είχα και Apple TV και arcade Δεν έχω κανέναν φίλο που να έχει Spotify όποτε δεν χάνω κάτι από διαμοίραση εδώ είχα family για ένα χρόνο και το είχα δώσει τσάμπα σε 3 κολλητούς και δεν έμπαινε κανείς . Όποτε το duo για εμένα και την γυναίκα είναι καλύτερο Επισης συσκευές δεν έχω άλλες με εξαίρεση το Samsung gear s3 που ενώ έχει application για Spotify για να μπορείς να αλλάζεις τραγούδια από το ρολόι δεν έχει για το Apple Music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Επισης συσκευές δεν έχω άλλες με εξαίρεση το Samsung gear s3 που ενώ έχει application για Spotify για να μπορείς να αλλάζεις τραγούδια από το ρολόι δεν έχει για το Apple Music Το point μου ειναι οτι πηγαινοντας στο πιο κλειστο apple music σε περιοριζει μελλοντικα και απο τετοιες αγορες, πχ εναν ενισχυτη που εχει spotify connect ή ενα smart ηχειο που παιζει spotify ή ενα garmin ρολοι που παλι εχει μονο spotify και οχι apple music. Το apple music ειναι πολυ περιοριστικο και υποδεεστερο. Τελος, γιατι να πας σε icloud μεσω apple one subscription; Μενεις ή σε google drive ή πας σε microsoft onedrive και εχεις και δωρεαν office. To icloud ειναι και αυτο πολυ περιοριστικο, πχ πες οτι για την δουλεια σου χρειαζεσαι ξαφνικα android tablet. Δεν μπορεις να εχεις εκει icloud, ενω με μια ανοιχτη λυση τυπου onedrive/google one μπορεις να εχεις σε ολες τις συσκευες σου (ανεξαρτητως λειτουργικου) σωστο cloud app. Δεν χρειαζεται να πας σε υποδεεστερες λυσεις απλα για να λες οτι εισαι στο "οικοσυστημα". Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από haHa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, haHa είπε Το point μου ειναι οτι πηγαινοντας στο πιο κλειστο apple music σε περιοριζει μελλοντικα και απο τετοιες αγορες, πχ εναν ενισχυτη που εχει spotify connect ή ενα smart ηχειο που παιζει spotify ή ενα garmin ρολοι που παλι εχει μονο spotify και οχι apple music. Το apple music ειναι πολυ περιοριστικο και υποδεεστερο. Τελος, γιατι να πας σε icloud μεσω apple one subscription; Μενεις ή σε google drive ή πας σε microsoft onedrive και εχεις και δωρεαν office. To icloud ειναι και αυτο πολυ περιοριστικο, πχ πες οτι για την δουλεια σου χρειαζεσαι ξαφνικα android tablet. Δεν μπορεις να εχεις εκει icloud, ενω με μια ανοιχτη λυση τυπου onedrive/google one μπορεις να εχεις σε ολες τις συσκευες σου (ανεξαρτητως λειτουργικου) σωστο cloud app. Δεν χρειαζεται να πας σε υποδεεστερες λυσεις απλα για να λες οτι εισαι στο "οικοσυστημα". Συμφωνώ αυτά είναι που βλέπω σιγά σιγά και είπα να κάνω πίσω Γιατί δεν είμαστε και στην Αμερική είμαστε στην Ελλάδα , σχεδόν όλοι οι φίλοι , γνωστοί , συνεργάτες είναι με Android και gmail και τελικά βλέπω ότι αναγκάζομαι να έχω σχεδόν όλα τα google services στο iPhone όποτε πιο το point ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostregr123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Στις 21/12/2020 στις 1:59 ΠΜ, tsofras είπε Έχεις δίκιο για το Spotify με βλέπω να ξαναγυρνάω γιατί μου αρέσει που έχει γενικά playlists από αρκετό κόσμο Βλεπω τα λάθη της λογικής μου τώρα πιο καθαρά απλά έκανα το λάθος με τα iPhone , έκανα την βλακεία που τα άνοιξα και τα 2 , έκανα και την αγορά από μεγάλη αλυσίδα για να νιώθω κάποια ασφάλεια και τώρα είναι στη φάση που λυπάμαι τα λεφτά που θα χάσω Οταν διαβάζω όμως κριτικές για το Apple Watch όσο καλό και αν λένε ότι είναι αλλά με μια ημέρα μπαταρίας και το ποσό εύθραυστο είναι ενώ αλλάζω γνώμη Αντίστοιχα για τα airpod μην έχω το άγχος να χάσω κάποιο και τέλος δεν θέλω να αφήσω το Linux λειτουργικό Οθόνη και πληκτρολόγιο θέλω να αλλάξω για να φτιάξω τουλάχιστον ένα πιο minimal setup με ασύρματα περιφερειακά . Αν κάτσει και φύγει η οθόνη έχει καλός αλλιώς την κρατάω γιατί είναι πολύ ξεκούραστη Οποτε θα πάω σε dell / Lenovo ultra book με Linux, θα κρατήσω smart watch και τα jbl ακουστικά που κρατάνε 5 ώρες και έχουν αρκετά καλό ήχο Για τα iPhone είτε θα τα διώξω και τα δυο είτε θα πουλήσω το ένα και θα ανταλλάξω το άλλο με κάνα Android της προκοπής Αυτα ✌🏻 αρα ηρθαμε στα λογια μου λευτά για πέταμα. είμουν, ειμαι partial στο οικοσυστημα. δεν αξιζει. γραφίστας. Μόλις τώρα, lostregr123 είπε αρα ηρθαμε στα λογια μου λευτά για πέταμα. είμουν full on, ειμαι partial στο οικοσυστημα. δεν αξιζει. γραφίστας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, lostregr123 είπε αρα ηρθαμε στα λογια μου λευτά για πέταμα. είμουν, ειμαι partial στο οικοσυστημα. δεν αξιζει. γραφίστας. Το λεφτά για πέταμα γιατί το αναφέρεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostregr123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Το λεφτά για πέταμα γιατί το αναφέρεις ? προσπαθεις να εισχωρήσεις σε ένα συστημα σαν βιαστής. νομιζεις αν τα αγωράσεις όλα μαζι θα δεις και το φως το αληθινό. το οικοσιστημα βασίζεται σε χρόνιους χρήστες που δεν μπορούν να κάνουν ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. Δεν αντιλέγω το Apple ecosystem προσφέρει μια φάνσι έξτρα ευκολία, αλλά πλέον δεν υφίσταται. Είσαι τοσο παρισιριμένος που βρίσκεις το iTunes music ως μια καλή εναλλακτική ενώ υπάρχει μια γενική αντισυμβατικότητα με ολους τους υπόλοιπους γύρο μας. Ξέρεις τι εστι οικοσυστημα; workflow βιασμός. τυχαίο παράδειγμα. το HomePod αν δεν εχεις καποιο smarphone της Apple δεν ενεργοποιηται ακόμα και αν έχεις macbook. κλπ κλπ κλπ σε παραθέλει δέσμιο απο κάθε άλλο οικοσύστημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, lostregr123 είπε προσπαθεις να εισχωρήσεις σε ένα συστημα σαν βιαστής. νομιζεις αν τα αγωράσεις όλα μαζι θα δεις και το φως το αληθινό. το οικοσιστημα βασίζεται σε χρόνιους χρήστες που δεν μπορούν να κάνουν ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. Δεν αντιλέγω το Apple ecosystem προσφέρει μια φάνσι έξτρα ευκολία, αλλά πλέον δεν υφίσταται. Είσαι τοσο παρισιριμένος που βρίσκεις το iTunes music ως μια καλή εναλλακτική ενώ υπάρχει μια γενική αντισυμβατικότητα με ολους τους υπόλοιπους γύρο μας. Ξέρεις τι εστι οικοσυστημα; workflow βιασμός. τυχαίο παράδειγμα. το HomePod αν δεν εχεις καποιο smarphone της Apple δεν ενεργοποιηται ακόμα και αν έχεις macbook. κλπ κλπ κλπ σε παραθέλει δέσμιο απο κάθε άλλο οικοσύστημα. Οκ δεν αντιλέγω αλλά εγώ δεν έκαναν όλη την μετάβαση , την αρχή εκανα με το iPhone , το μόνο λάθος ήταν ότι ξεσφραγισα και το 2o Για το Apple Music έχασα και 5€ αυτό τον μήνα δεν χάθηκε και ο κόσμος Αλλα ναι παραείσαι δέσμιος τελικά και αυτό δεν το θέλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Εγω φιλε @tsofras σε το ειπα. Macbook λογω προγραμματισμου, τα υπολοιπα πολυ δυσκολα τα βλεπω για μεταβαση. Οπως σου ξαναειπα στις αρχες, το spotify δεν εχει αντιπαλο. Για το κινητο, αν και εχω και iphone, προτιμω τα android λογω customization και fdroid(open source apps). Για μενα εκτος αν εισαι τρελαμενος με τις καμερες που ειναι βασιλιας το iphone μαζι με τα pixel, στα υπολοιπα το iphone υστερει με το oneplus 8 που εχω, που δεν ειναι καν flagship. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εγω φιλε @tsofras σε το ειπα. Macbook λογω προγραμματισμου, τα υπολοιπα πολυ δυσκολα τα βλεπω για μεταβαση. Οπως σου ξαναειπα στις αρχες, το spotify δεν εχει αντιπαλο. Για το κινητο, αν και εχω και iphone, προτιμω τα android λογω customization και fdroid(open source apps). Για μενα εκτος αν εισαι τρελαμενος με τις καμερες που ειναι βασιλιας το iphone μαζι με τα pixel, στα υπολοιπα το iphone υστερει με το oneplus 8 που εχω, που δεν ειναι καν flagship. Ναι είχες δίκιο , όπως και οι υπόλοιποι , αν δεν μπεις στον χορό τα βλέπεις όλα ιδανικά . Βλέπεις και κάτι βιντεάκια και σε πιάνει το hype Βλέπω όμως ότι όσο μεγαλώνω τελικά γίνομαι άνθρωπος της συνήθειας όποτε προτιμώ να μείνω με Android , Linux και αν και τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω το M1 αλλά δεν έχω όρεξη να ψάχνω ανταπτορες για τα πάντα και να σκέφτομαι αν υπάρχει κάποιο software θα το χιόνισω και αυτό . Αν γίνουν mainstream οι ARM με τα καλά τους τότε κάνω την μετάβαση σε Linux πάλι . Με βλέπω τελικά να ξανά φτιάχνω κανα desktop και να έχω το laptop της δουλειάς και να τελειώνω Ultra fail μετάβαση λέμε γελάνε και οι πέτρες 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι είχες δίκιο , όπως και οι υπόλοιποι , αν δεν μπεις στον χορό τα βλέπεις όλα ιδανικά . Βλέπεις και κάτι βιντεάκια και σε πιάνει το hype Βλέπω όμως ότι όσο μεγαλώνω τελικά γίνομαι άνθρωπος της συνήθειας όποτε προτιμώ να μείνω με Android , Linux και αν και τα αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω το M1 αλλά δεν έχω όρεξη να ψάχνω ανταπτορες για τα πάντα και να σκέφτομαι αν υπάρχει κάποιο software θα το χιόνισω και αυτό . Αν γίνουν mainstream οι ARM με τα καλά τους τότε κάνω την μετάβαση σε Linux πάλι . Με βλέπω τελικά να ξανά φτιάχνω κανα desktop και να έχω το laptop της δουλειάς και να τελειώνω Ultra fail μετάβαση λέμε γελάνε και οι πέτρες 😂 Εγω προσωπικα αν και ημουν στο οικοσυστημα, λογω δουλειας μετακομησα μονιμα σε linux. Το macOS το ανοιγω περιστασιακα να δω netflix/disney k anime. Το spotify ειναι τοσο διαδεδομενο με τοσα πολλα playlists, που δε παιζει κανεις να το ξεπερασει. Απο εκει κ επειτα ομως σου ειχα πει, οτι ειναι τρελο το combo iphone + airpods + iwatch. Αλλα για τοσα λεφτα, δεν ειμαι τοσο σιγουρος. Για το λαπτοπακι, δεν αξιζει με τπτ το Μ1 τωρα. Μελλοντικα σιγουρα αλλα αυτη τη στιγμη δεν υποστηριζει πληρως virtualization, οποτε το dual boot μαλλον ειναι απαγορευτικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Στις 22/12/2020 στις 4:23 ΜΜ, haHa είπε Το point μου ειναι οτι πηγαινοντας στο πιο κλειστο apple music σε περιοριζει μελλοντικα και απο τετοιες αγορες, πχ εναν ενισχυτη που εχει spotify connect ή ενα smart ηχειο που παιζει spotify ή ενα garmin ρολοι που παλι εχει μονο spotify και οχι apple music. Το apple music ειναι πολυ περιοριστικο και υποδεεστερο. Τελος, γιατι να πας σε icloud μεσω apple one subscription; Μενεις ή σε google drive ή πας σε microsoft onedrive και εχεις και δωρεαν office. To icloud ειναι και αυτο πολυ περιοριστικο, πχ πες οτι για την δουλεια σου χρειαζεσαι ξαφνικα android tablet. Δεν μπορεις να εχεις εκει icloud, ενω με μια ανοιχτη λυση τυπου onedrive/google one μπορεις να εχεις σε ολες τις συσκευες σου (ανεξαρτητως λειτουργικου) σωστο cloud app. Δεν χρειαζεται να πας σε υποδεεστερες λυσεις απλα για να λες οτι εισαι στο "οικοσυστημα". Βασικά υπερβάλεις για το Apple music. Όλα αυτά που αναφέρεις μια χαρά θα παίξουν αν υποστηρίζουν AirPlay. Αν μάλιστα συνδέονται μέσω ασύρματου δικτύου τότε δεν χρειάζονται καν AirPlay. Έχω συνδρομή και στα 2 (Apple music & Spotify). Αμφότερα έχουν αμέτρητες playlists και όλα τα νεα τραγούδια. Θα πρέπει να ακους ολη μέρα playlists για να μην σε φτάνουν και να ψάχνεις κι από φίλους. Το θέμα είναι στα παλιά τραγούδια. Εκεί φαίνεται ποια συλογή είναι πιο μεγάλη/μικρή. Το icloud δεν το χρησιμοποιείς μόνο σαν online δίσκο για να αποθηκεύεις αρχεία. Το χρησιμποιείς και για να συγχρονίζεις συσκευές. Ξέρεις εσύ κανέναν τρόπο να συγχρονίσεις iphone ή άλλη Apple συσκευή με το onedrive; Στο παράδειγμα που αναφέρεις "πες οτι για την δουλεια σου χρειαζεσαι ξαφνικα android tablet..." Στο android tablet που λες φυσικά θα χρησιμοποιείς το google cloud για να το συγχρονίσεις και να μοιράζεσαι αρχεία με τους συναδέλφους. Αν χρειαστείς κάποιο αρχείο από το Apple οικοσύστημα σου στο android tablet τότε απλά ανοίγεις έναν browser και πληκτρολογείς www.icloud.com. 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, kriosgr είπε Βασικά υπερβάλεις για το Apple music. Όλα αυτά που αναφέρεις μια χαρά θα παίξουν αν υποστηρίζουν AirPlay. Ακριβώς, ΑΝ υποστηριζουν airplay. 2 λεπτά πριν, kriosgr είπε Έχω συνδρομή και στα 2 (Apple music & Spotify). Αμφότερα έχουν αμέτρητες playlists και όλα τα νεα τραγούδια. Θα πρέπει να ακους ολη μέρα playlists για να μην σε φτάνουν και να ψάχνεις κι από φίλους. Οταν λεω playlist φιλων, δεν εννοώ playlist που εφτιαξαν φιλοι, αλλα playlist(public και γνωστες) που ακουν φιλοι. Επειδή πολλοί περισσοτεροι(ειδικά Ελλάδα) εχουν spotify, είναι πολυ πιο πιθανό καποιος να σου πει: "ακου την ταδε playlist που εχω κολλησεο τελευταία". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kriosgr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, haHa είπε Ακριβώς, ΑΝ υποστηριζουν airplay. Με όλο το συμπάθιο σε πληροφορώ πως AirPlay δεν υποστηρίζουν μόνο τα Apple προιόντα αλλά όλες οι σύγχρονες συκευές που σέβονται τον εαυτό τους ανεξαρτήτως μάρκας. Λες να μπει στο Apple οικοσύστημα και να ψωνίζει ηχεία κι ενισχυτές από τα πανέρια; Λαικάντζα ! (Βάνα Δάγκα) 😊 20 λεπτά πριν, haHa είπε Οταν λεω playlist φιλων, δεν εννοώ playlist που εφτιαξαν φιλοι, αλλα playlist(public και γνωστες) που ακουν φιλοι. Επειδή πολλοί περισσοτεροι(ειδικά Ελλάδα) εχουν spotify, είναι πολυ πιο πιθανό καποιος να σου πει: "ακου την ταδε playlist που εχω κολλησεο τελευταία". Καλά αν το πάρουμε έτσι ... τότε μπορώ να σου πω κι εγω το σενάριο να βρει κάποια ερωμένη που να έχει iphone.😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, kriosgr είπε Με όλο το συμπάθιο σε πληροφορώ πως AirPlay δεν υποστηρίζουν μόνο τα Apple προιόντα αλλά όλες οι σύγχρονες συκευές που σέβονται τον εαυτό τους ανεξαρτήτως μάρκας. Λες να μπει στο Apple οικοσύστημα και να ψωνίζει ηχεία κι ενισχυτές από τα πανέρια; Λαικάντζα ! (Βάνα Δάγκα) 😊 Με ολο το συμπαθιο, δες το μηνυμα που εκανες πριν quote(εκει που εγραψες λανθασμενα "Όλα αυτά που αναφέρεις μια χαρά θα παίξουν αν υποστηρίζουν AirPlay") και πες μου αν πχ το κορυφαιο garmin gps sportwatch των 800€ ή ενα amazon echo studio για την κρεβατοκαμαρα υποστηρίζουν apple music και μετα αν υποστηρίζουν Spotify. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα