Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο που εννοω με ολα τα παραπανω ειναι οτι αυτα τα πληρωνεις και ας μην τα χρησιμοποιεις.

Απο εκει και περα το προβλημα σου νομιζω οτι ηταν οτι

α)δεν ρωτησες πριν κανεις την αγορα,αλλιως ειμαι σιγουρος οτι θα σου ειχαν προτεινει φθηνοτερα iphone(xr,SE)για να δοκιμαζες το οικοσυστημα

β)εδωσες περισσοτερα χρηματα απο οσα ηθελες/μπορουσες να διαθεσεις,γιαυτο και προσπαθουσες να εντυπωσιαστεις. Και σε αυτο δυστηχως δεν βοηθησε το γεγονος οτι πηρες το 11ρι που καλο και χρυσο αλλα δεν ειναι για να εντυπωσιασει καποιον).

Τα Iphone τα ''βγαζουν τα λεφτα τους''απο την εμπειρια χρησης ειδικα σε βαθος χρονου.

Οπως εγραψα πιο πισω,αν μετανιωσες τα χρηματα που εδωσες,να τα δωσεις.

thx man έχεις δίκιο , τα έβαλα ήδη αγγελία , τι να κάνουμε άνθρωποι είμαστε λάθοι κάνουμε :)

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Δεν διαφωνώ ότι στην διετία αρχίζουν τα κολλήματα αλλά με 180€ ανα διετία θα έχω νέο κινητό που θα τρέχει πάντα γρήγορα 

Και η γυναίκα συμφωνεί μαζί μου

Τα βλέπω και τα 2 να μπαίνουν αγγελία πάλι , κρίμα 

Είναι αδόκιμο να συγκρίνεις iPhone με Android των 180 ευρώ. 

Ή για να το πω αλλιώς :

Εάν σε καλύπτει ένα κινητό των 180 ευρώ, τότε η αγορά είτε ενός iPhone είτε μίας ναυαρχίδας Android όχι μόνο θα σου φαίνεται άσκοπη σπατάλη χρημάτων, αλλά πράγματι θα είναι για σένα (γιατί προφανώς δεν έχεις απαιτήσεις ή ανάγκες για κάτι παραπάνω). 

Οπότε όντως νομίζω καλύτερα να τα πουλήσεις και να ξοδέψεις τα χρήματα κάπου αλλού που χρειάζεσαι περισσότερο. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Giorgos_00 είπε

Είναι αδόκιμο να συγκρίνεις iPhone με Android των 180 ευρώ. 

Ή για να το πω αλλιώς :

Εάν σε καλύπτει ένα κινητό των 180 ευρώ, τότε η αγορά είτε ενός iPhone είτε μίας ναυαρχίδας Android όχι μόνο θα σου φαίνεται άσκοπη σπατάλη χρημάτων, αλλά πράγματι θα είναι για σένα (γιατί προφανώς δεν έχεις απαιτήσεις ή ανάγκες για κάτι παραπάνω). 

Οπότε όντως νομίζω καλύτερα να τα πουλήσεις και να ξοδέψεις τα χρήματα κάπου αλλού που χρειάζεσαι περισσότερο. 

Συνφωνώ όπως ξαναείπα ήταν σύγκριση με βάση τις δικές μου ανάγκες και όχι ως τεχνολογίες των συσκευών

Απλά τα έγραψα για να το σκεφτεί διπλά κάποιος σύμφωνα με τις ανάγκες του αν μοιάζουν με τις δικές μου

• Like 1
Δημοσ.

Εφοσον δεν εχεις απαιτησεις απο το κινητο, δεν ηταν απαραιτητο να ξεκινησεις με 2 iphone.

Νομιζω εχεις λιγο υπερτιμημενο το οτι πρεπει να ειναι ολα ιδιο λειτουργικο.

Πχ μπορεις να παρεις ενα macbook (η ipad pro αν σε καλυπτει) χωρις να παρεις iphone και να συνεχισεις να χρησιμοποιεις android

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, imr είπε

Νομιζω εχεις λιγο υπερτιμημενο το οτι πρεπει να ειναι ολα ιδιο λειτουργικο.

Πχ μπορεις να παρεις ενα macbook (η ipad pro αν σε καλυπτει) χωρις να παρεις iphone και να συνεχισεις να χρησιμοποιεις android

+1000

Ας ξεκολλησουμε απο τα και καλα τρομερα πλεονεκτηματα του "οικοσυστηματος".

Btw, ενα android κινητο και ενα macbook μπορουν να φορτιζουν με τον ιδιο φορτιστη και καλωδιο(οποτε ακομα λιγοτερα πραγματα στην τσαντα μεταφορας), κατι που δεν γινεται με iphone και macbook που ανηκουν στο ιδιο "οικοσυστημα".

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, haHa είπε

+1000

Ας ξεκολλησουμε απο τα και καλα τρομερα πλεονεκτηματα του "οικοσυστηματος".

Btw, ενα android κινητο και ενα macbook μπορουν να φορτιζουν με τον ιδιο φορτιστη και καλωδιο(οποτε ακομα λιγοτερα πραγματα στην τσαντα μεταφορας), κατι που δεν γινεται με iphone και macbook που ανηκουν στο ιδιο "οικοσυστημα".

Ε οκ ρε παιδί μου προφανώς και γίνεται απλά ας πούμε αν έχεις Android κινητό με Macbook δεν θα μπορείς να απαντάς τις κλήσεις από το Macbook , θα μπαίνεις σε google drive και icloud ταυτόχρονα , αν έχεις διαφορετικούς browsers θα πρέπει να συγχρονίζεις κωδικούς και bookmarks κτλ

Κλάιν θα μου πεις , οκ 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ε οκ ρε παιδί μου προφανώς και γίνεται απλά ας πούμε αν έχεις Android κινητό με Macbook δεν θα μπορείς να απαντάς τις κλήσεις από το Macbook , θα μπαίνεις σε google drive και icloud ταυτόχρονα , αν έχεις διαφορετικούς browsers θα πρέπει να συγχρονίζεις κωδικούς και bookmarks κτλ

Κλάιν θα μου πεις , οκ 🤣

Δεν υπαρχει κανενας λογος σαν επαγγελματιας να χρησιμοποιεις safari browser στο desktop, εναν browser που δεν ειναι διαθεσιμος σε ολες τις πλατφορμες. Ο μονος λογος για να το κανει καποιος ειναι για να κανει την ζωη του δυσκολη και μετα να λεει οτι το "οικοσυστημα" των βοηθαει και του κανει την ζωη πιο ευκολη επειδη αναγκαστηκε και πηρε iphone για να εχει safari και στο κινητο.

Τωρα το να απαντας τις κλησεις του κινητου απο το laptop αντι απο τα bluetooth ακουστικα, μου φαινεται αστειο.
Εχω αυτην την δυνατοτητα με το Your Phone Companion - Link to Windows αλλα την χρησιμοποιησα μονο μια φορα απλα για να την δω.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
15 ώρες πριν, tsofras είπε

Για να μην παρεξηγηθώ , δεν εννοώ ότι δεν έχει features ή τεχνολογία ώστε να αξίζει τα λεφτά του , και προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση τεχνολογικά με το redmi note 8 που έχω.

Αν έδωσα τέτοια εντύπωση συγνώμη , αυτό που λέω εγώ είναι ότι η χρήση που του κάνω δεν δικαιολογεί την χρηματική διαφορά

Για youtube , email , web surfing δεν διακρίνω διαφορά λόγω επεξεργαστή , games δεν παίζω και δεν κάνω κάποια βαριά διεργασία απο το κινητό.

Κάμερα : Είμαι τελειώς άσχετος με φωτογραφία δεν μπορώ να διακρίνω καν διαφορές , τραβάω φωτογραφίες απλά για να έχω διάφορες στιγμές με τα παιδιά οπότε δεν δίνω και μεγάλη σημασία, έχω μία compact αν χρειαστεί να τραβήξω κάτι σε video ή φωτογραφία (αλλά και πάλι είμαι άμπαλος οπότε δεν αλλάζει και τίποτα)

Την ποιότητα κατασκευής λόγω θήκης δεν την καταλαβαίνω , οπότε οκ συμφωνώ αλλά προσωπικά πάλι δεν μου λέει κάτι

water resistant οκ καλό είναι , 20 χρόνια με κινητά δεν είχα θέμα , αν συμβεί κάτι βασικά δεν θα κλαίω καν τα 180ε γιατί είναι εταιρικό (οπότε ούτε αυτά δεν πληρώνω)

Στερεο ηχεία : Αυτό το είπα και εγώ , η διαφορά στον ήχο είναι αρκετά εμφανής , η μέρα με την νύχτα βασικά

Ασύρματη φόρτιση : Ναι θα το ήθελα

wifi6 : Συμφωνώ και σε αυτό , δεν βλέπω βέβαια netflix 4K , δεν ξέρω με την χρήση που κάνω τι θα μου προσέφερε

Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική άποψη , δεν απαξιώνω τα iPhones , αν όμως κάποιος συμφορουμίτης έχει τους ενδοιασμούς που είχα εγώ και κάνει ίδια χρήση , μπορεί αυτό το ποστ να τον γλυτώσει απο τα χρήμματα που έδωσα εγώ

Μπορείς να εξηγήσεις λίγο σε παρακαλώ ?

Λεφτά για πέταμα δεν έχω , σκεφτόμουν αρκετό καιρό να κάνω την κίνηση πριν ακόμη φτιάξω το ποστ.

Δηλαδή δεν έπρεπε να δοκιμάσω? Έκανα την δοκιμή και δεν μου βγήκε , τι έπρεπε να πώ ότι όλα είναι μέλι γάλα? Εσύ δλδ δεν έχεις πάρει λάθος αποφάσεις στη ζωή σου ?

Όπως και να έχει δεν προσφέρεις κάτι με το ποστ σου , αν θέλεις γράψε αναλυτικά να είχες στο μυαλό σου , τουλάχιστον ο @Fulgore έκανε τον κόπο να γράψει κάποια πράγματα

Με το ipad είσαι ευχαριστημένος ή όχι?

Επίσης χρησιμοποιείς windows ή linux?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, bioentre είπε

Με το ipad είσαι ευχαριστημένος ή όχι?

Επίσης χρησιμοποιείς windows ή linux?

Με το iPad ναι πάρα πολύ , βέβαια η χρήση του είναι μόνο για surfing και youtube σε καναπέ και απλά ήθελα ένα ποιοτικό με αντοχή στο χρόνο απο πλευράς υποστήριξης.

Linux χρησιμοποιώ περίπου 15 χρόνια, Windows είχα όσο ήμουν gamer , έχω σταματήσει εδώ και κάποιο καιρό οπότε δεν τα χρησιμοπιώ καθόλου πλέον

Αν ήμουν Windows User θα βολευόμουν με outlook , one drive , one note

Μία χαρά λειτουργικό είναι και τα Windows , εγώ είμαι περισσότερι της open source φιλοσοφίας , της κονσόλας και του customization . Με βολεύει αρκετά και ως προγραμματιστής , για αυτό και το MacOS είναι κοντά στη φιλοσοφία μου.

Αλλά όσο κουλό και αν ακούγεται , αν εξαιρέσουμε κάποιο software ή υποστήριξη σε hardware που μπορεί να μην έχει το linux , για τις δικές μου ανάγκες το προτιμώ απο τα άλλα δύο

Επίσης σαν σκέψη με φόβιζε πριν ξεκινήσω το εγχείρημα το "κλείδωμα" στην πλατφόρμα της Apple

Κερδίζεις το οικοσύστημα 

@haHa πιές :D

Κερδίζεις άλλες φορές σε ποιότητα , σταθερότητα , υποστήριξη

Χάνεις σε ελευθερία λειτουργικού , customization , ελευθερία περιφεριακών και κοστίζει αρκετά λεφτά η μετάβαση σε όλο τον εξοπλισμό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Κερδίζεις το οικοσύστημα 

@haHa πιές :D

Αλκοολικο θα με καταντησεις!

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
18 ώρες πριν, tsofras είπε

thx man έχεις δίκιο , τα έβαλα ήδη αγγελία , τι να κάνουμε άνθρωποι είμαστε λάθοι κάνουμε :)

Ε κοιτα να δεις,η πλειοψηφια του κοσμου ουτως ή αλλως που εχει iphone εκτος Αμερικης και πιθανως καποιων χωρων της Ευρωπης,με Windows PC/laptop ειναι.

Το Apple οικοσυστημα για τους περισσοτερους πιο πολυ ειναι για το τριο ρολοι(apple watch),κινητο(iphone)και ακουστικα(airpods),μιας και τα δουλευουν συνεχεια στον δρομο. Και Ipad,imac/macbook ειναι εξτρα σε αυτο το οικοσυστημα.

Αλλοι παλι εχουν και Iphone και ενα Android κινητο,για να τα δουλευουν και τα δυο(οχι υποχρεωτικα και τα 2 ακριβα βεβαια).

Οπως το δει κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μία ερώτηση , υπαναχώρηση παίζει επειδή έχουν ανοιχθεί ή όχι?

Ρώτησα Κωτσόβολο μου είπαν όχι αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι μπορείς για αγορές on line

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Ρώτησα Κωτσόβολο μου είπαν όχι αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι μπορείς για αγορές on line

Ρωτησε την ΓΓΚ για να σε ενημερωσουν πανω σε αυτο,ετσι ωστε να εχεις και επισημη απαντηση.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Μπορείς αν δεν τα εχεις ανοιξει. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, haHa είπε

Μπορείς αν δεν τα εχεις ανοιξει. 

Αυτό το γνωρίζω το αναγράφουν και στους όρους απλά είχα διαβάσει ότι από αγορά μέσω διαδικτύου μπορείς να κάνεις υπαναχώρηση και σε ανοιχτή συσκευασία αν δεν την έχεις επεξεργαστεί πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...