tsofras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, bioentre είπε Γενικά έχουν θέματα και αργούν πολύ στο ιστορμ. Αν η παραγγελία σου μπήκε παρασκευή και ο αριθμούς παραγγελίας ήταν από 3000050000 τότε λογικό να σε πήραν σήμερα. Και εγώ είχα παραγγελία από παρασκευή και με πήραν σήμερα να τους στείθλω τα λεφτά. Δεν μου απάντησαν καν σε email που ρωτούσα κάτι για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ούτε στο τηλέφωνο μπήκαν στο κόπο να μου απαντήσουν, μόνο τα χρήματα τους ενδιέφεραν και τους ενδιαφέρουν εκεί μέσα.... Την ίδια παραγγελία την έβαλα και στο πλαίσιο που υποστηρίζει αντικαταβολή και σε ποσά πάνω από 500 για να είσαι σίγουρος και να μην ψάχνεις την παραγγελία σου... Στο τηλέφωνο τις προηγούμενες μέρες μου είχαν πει πως θα επικοινωνήσουν μαζί μου όταν έρθει η σειρά μου, επειδή έχουν πολλές παραγγελίες... Οπότε για αυτό αν είσαι από 3000050000 και πάνω σήμερα είναι η σειρά σου 😛 Για mac αν είσαι Αθήνα καλύτερα σε isystem. Δεν υπάρχει λόγος για ιστορμ αν είσαι Αθήνα. Την ακύρωσα και τελείωσε γιατί εγώ είχα πληρώσει κιόλας Και όσο ένδοξα ξεκίνησε αυτό το ποστ τόσο άδοξα τελείωσε με 2 θήκες για iphone 11 , τελικά μου είπε και η γυναίκα ότι αφού δεν θα πάρω εγώ δεν θέλει και η ίδια να μην έχει το άγχος ότι κουβαλάει τόσο ακριβή συσκευή 🤣 Οπότε της αγόρασα ένα ένα Xiaomi Mi 10 note lite σε μώβ που φαγώθηκε και γλυτώσαμε 1500€ Θα τα επενδύσω μάλλον σε Ultrabook για Linux και θα ξεμπερδευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Επανέρχομαι γιατί τελικά δεν θα ηρεμήσω αν δεν την κάνω την μετάβαση Οπότε μπήκε αγγελία του Xiaomi και μόλις έκλεισα 2 iPhone 11 Οπότε η μετάβαση ξεκίνησε Θα ενημερώσω σιγά σιγά τις αλλαγές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bioentre Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, tsofras είπε Επανέρχομαι γιατί τελικά δεν θα ηρεμήσω αν δεν την κάνω την μετάβαση Οπότε μπήκε αγγελία του Xiaomi και μόλις έκλεισα 2 iPhone 11 Οπότε η μετάβαση ξεκίνησε Θα ενημερώσω σιγά σιγά τις αλλαγές Έχεις χάσει 80 ευρώ ως τώρα και την ηρεμία σου. Τα iphones που λες είχαν -40 το καθένα όταν είχες ξεκινήσει και ήταν "μαύρη εβδομάδα¨ Τι άλλο λες να πάρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Αγόρασα ήδη 2 64άρια γιατί δεν έχω ανάγκες για περισσότερο χώρο οκ έχασα την προσφορά αλλά δεν πειράζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bioentre Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tsofras είπε Αγόρασα ήδη 2 64άρια γιατί δεν έχω ανάγκες για περισσότερο χώρο οκ έχασα την προσφορά αλλά δεν πειράζει Με φορτιστή ή χωρίς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, bioentre είπε Με φορτιστή ή χωρίς? Χαχα χωρίς αλλά έχω τον κουμπάρο και με έφτιαξε , έχω και από το iPod και θα πάρω και έναν ασύρματο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μια πρώτη εντύπωση : ( αν και έχω iPad δεν είχα παρατηρήσει πολλά πράγματα) Λοιπον τα θετικά του οικοσυστήματος επειδή έχω και το iPad τα βλέπεις αμέσως Φαντάζομαι όσο αγοράζεις περισσότερες συσκευές τόσο περισσότερο θα το νιώθεις Το iOS είναι αρκετά απλό , μέχρι αηδίας θα έλεγα Το app store τούμπανο αλλά δεν περίμενα να έχει διαφημίσεις Camera πολύ καλή αλλά στα δικά μου μάτια οκ δεν βλέπω και διάφορες σε σχέση με αλλά που είχα , βράδυνες δεν έχω βγάλει Ηχεια από τα καλύτερα που έχω πετύχει σε κινητό Οθόνη οκ δεν μπορώ να πω Ότο τρελαίνομαι κιόλας , η amoled του xiaomi mi note 10 μου φαίνεται καλύτερη Εν κατακλείδι ( μην βαράτε) Εκτός από το οικοσύστημα , προσωπικά δεν καταλαβαίνω το hype Δεν διακρίνω κάτι που να αξίζει τα 740€ Ενώ με κάτω από 200€ έχω το Redmi note 8 pro με διπλάσια χωρητικότητα μεγαλύτερη οθόνη και στα μάτια μου καλύτερη ανάλυση . Τελικά για τα προσωπικά μου γούστα άξιζαν τα 550€ παραπάνω απλά για το οικοσύστημα ? Μάλλον όχι , με έβαλε σε σκέψεις αν θέλω να συνεχίσω το εγχείρημα Τελος είμαι και άνθρωπος της συνήθειας και είχα συνηθίσει το Android τόσα χρόνια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καθε φορα που θα γραφεται η λεξη οικοσυστημα στο thread, θα πινω ενα σφηνακι! Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από haHa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, haHa είπε Καθε φορα που θα γραφετε η λεξη οικοσυστημα στο thread, θα πινω ενα σφηνακι! Οικοσύστημα οικοσύστημα οικοσύστημα να προσθέσω ότι αν δεν με είχε πιέσει η μανία με το privacy και χρησιμοποιούσα gmail photos drive δεν θα άλλαζε κάτι μέχρι στιγμής Συν του ότι δεν ξέρω αν θα μου άρεσε η ιδέα να έχω σε όλες τις συσκευές σχεδόν το ίδιο user experience αν σε κάποια φάση βαρεθείς άντε άλλαξε τα όλα Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από tsofras 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos_00 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν διακρίνω κάτι που να αξίζει τα 740€ Κάποτε είχα ακριβώς την ίδια άποψη, την οποία στήριζα σθεναρά και έλεγα πως ποτέ δεν θα έδινα λεφτά για iPhone. Μέχρι που έγινα κάτοχος iPhone λόγω δουλειάς. Αυτό που ψάχνεις, εγώ το διέκρινα 4 χρόνια μετά: Σε όποιο Android και αν είχα και έχω (και αναφέρομαι σε ναυαρχίδες), μετά από 2 μόλις χρόνια (ίσως και λιγότερο) αρχίζουν μικρά κολλήματα, μικρά "σπασίματα" κατά το navigation, καθυστέρηση στην απόκριση κτλ. Τα οποία συνεχώς χειροτέρευαν. Στο iPhone μετά από 4 χρόνια, το λειτουργικό του ήταν ακριβώς όπως την πρώτη μέρα που το άνοιξα. Αξίζει αυτό τα παραπάνω χρήματα; Αυτό πρέπει να το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του, σύμφωνα με τις ανάγκες του και το πορτοφόλι του. Αλλά διαφορά υπάρχει. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2020 από Giorgos_00 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Giorgos_00 είπε Κάποτε είχα ακριβώς την ίδια άποψη, την οποία στήριζα σθεναρά και έλεγα πως ποτέ δεν θα έδινα λεφτά για iPhone. Μέχρι που έγινα κάτοχος iPhone λόγω δουλειάς. Αυτό που ψάχνεις, εγώ το διέκρινα 4 χρόνια μετά: Σε όποιο Android και αν είχα και έχω (και αναφέρομαι σε ναυαρχίδες), μετά από 2 μόλις χρόνια (ίσως και λιγότερο) αρχίζουν μικρά κολλήματα, μικρά "σπασίματα" κατά το navigation, καθυστέρηση στην απόκριση κτλ. Τα οποία συνεχώς χειροτέρευαν. Στο iPhone μετά από 4 χρόνια, το λειτουργικό του ήταν ακριβώς όπως την πρώτη μέρα που το άνοιξα. Αξίζει αυτό τα παραπάνω χρήματα; Αυτό πρέπει να το κρίνει ο καθένας για τον εαυτό του, σύμφωνα με τις ανάγκες του και το πορτοφόλι του. Αλλά διαφορά υπάρχει. Δεν διαφωνώ ότι στην διετία αρχίζουν τα κολλήματα αλλά με 180€ ανα διετία θα έχω νέο κινητό που θα τρέχει πάντα γρήγορα Και η γυναίκα συμφωνεί μαζί μου Τα βλέπω και τα 2 να μπαίνουν αγγελία πάλι , κρίμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν διακρίνω κάτι που να αξίζει τα 740€ Ενώ με κάτω από 200€ έχω το Redmi note 8 pro με διπλάσια χωρητικότητα μεγαλύτερη οθόνη και στα μάτια μου καλύτερη ανάλυση . Δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα αναφερεις Το iphone +εχει πιο φωτεινη οθονη(ειδικα κατω απο τον ηλιο) +καλυτερη software υποστηριξη με τεραστια διαφορα(3-4χρονια updates ακομα και day one),ενω το redmi ειναι ηδη μια εκδοση Android πισω και δεν θα παρει αλλη αναβαθμιση +τραγικα καλυτερο τσιπακι επεξεργαστη +τραγικα καλυτερο video + καλυτερη φωτογραφικη,ειδικα σε συνθηκες χαμηλου/κακου φωτισμου +καλυτερη ποιοτητα κατασκευης +water resistant(ip68) +στερεο ηχεια +ασυρματη φορτιση +wifi6 Ολο το πακετο πληρωνεις σε ενα κινητο. Κατα τα αλλα αν το μετανιωσες,να το βαλεις αγγελια. Αλλα σε καμια περιπτωση ενα κινητο των 180ευρω,δεν πλησιαζει μια ναυαρχιδα(ακομα και αν μιλαμε για το iphone11). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostregr123 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 αφου έχεις χρήματα για πέταμα μαν...χάρη να χει το οικοσύστημα. useless... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 41 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν ειναι ετσι τα πραγματα οπως τα αναφερεις Το iphone +εχει πιο φωτεινη οθονη(ειδικα κατω απο τον ηλιο) +καλυτερη software υποστηριξη με τεραστια διαφορα(3-4χρονια updates ακομα και day one),ενω το redmi ειναι ηδη μια εκδοση Android πισω και δεν θα παρει αλλη αναβαθμιση +τραγικα καλυτερο τσιπακι επεξεργαστη +τραγικα καλυτερο video + καλυτερη φωτογραφικη,ειδικα σε συνθηκες χαμηλου/κακου φωτισμου +καλυτερη ποιοτητα κατασκευης +water resistant(ip68) +στερεο ηχεια +ασυρματη φορτιση +wifi6 Ολο το πακετο πληρωνεις σε ενα κινητο. Κατα τα αλλα αν το μετανιωσες,να το βαλεις αγγελια. Αλλα σε καμια περιπτωση ενα κινητο των 180ευρω,δεν πλησιαζει μια ναυαρχιδα(ακομα και αν μιλαμε για το iphone11). Για να μην παρεξηγηθώ , δεν εννοώ ότι δεν έχει features ή τεχνολογία ώστε να αξίζει τα λεφτά του , και προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση τεχνολογικά με το redmi note 8 που έχω. Αν έδωσα τέτοια εντύπωση συγνώμη , αυτό που λέω εγώ είναι ότι η χρήση που του κάνω δεν δικαιολογεί την χρηματική διαφορά Για youtube , email , web surfing δεν διακρίνω διαφορά λόγω επεξεργαστή , games δεν παίζω και δεν κάνω κάποια βαριά διεργασία απο το κινητό. Κάμερα : Είμαι τελειώς άσχετος με φωτογραφία δεν μπορώ να διακρίνω καν διαφορές , τραβάω φωτογραφίες απλά για να έχω διάφορες στιγμές με τα παιδιά οπότε δεν δίνω και μεγάλη σημασία, έχω μία compact αν χρειαστεί να τραβήξω κάτι σε video ή φωτογραφία (αλλά και πάλι είμαι άμπαλος οπότε δεν αλλάζει και τίποτα) Την ποιότητα κατασκευής λόγω θήκης δεν την καταλαβαίνω , οπότε οκ συμφωνώ αλλά προσωπικά πάλι δεν μου λέει κάτι water resistant οκ καλό είναι , 20 χρόνια με κινητά δεν είχα θέμα , αν συμβεί κάτι βασικά δεν θα κλαίω καν τα 180ε γιατί είναι εταιρικό (οπότε ούτε αυτά δεν πληρώνω) Στερεο ηχεία : Αυτό το είπα και εγώ , η διαφορά στον ήχο είναι αρκετά εμφανής , η μέρα με την νύχτα βασικά Ασύρματη φόρτιση : Ναι θα το ήθελα wifi6 : Συμφωνώ και σε αυτό , δεν βλέπω βέβαια netflix 4K , δεν ξέρω με την χρήση που κάνω τι θα μου προσέφερε Όλα τα παραπάνω είναι καθαρά προσωπική άποψη , δεν απαξιώνω τα iPhones , αν όμως κάποιος συμφορουμίτης έχει τους ενδοιασμούς που είχα εγώ και κάνει ίδια χρήση , μπορεί αυτό το ποστ να τον γλυτώσει απο τα χρήμματα που έδωσα εγώ 41 λεπτά πριν, lostregr123 είπε αφου έχεις χρήματα για πέταμα μαν...χάρη να χει το οικοσύστημα. useless... Μπορείς να εξηγήσεις λίγο σε παρακαλώ ? Λεφτά για πέταμα δεν έχω , σκεφτόμουν αρκετό καιρό να κάνω την κίνηση πριν ακόμη φτιάξω το ποστ. Δηλαδή δεν έπρεπε να δοκιμάσω? Έκανα την δοκιμή και δεν μου βγήκε , τι έπρεπε να πώ ότι όλα είναι μέλι γάλα? Εσύ δλδ δεν έχεις πάρει λάθος αποφάσεις στη ζωή σου ? Όπως και να έχει δεν προσφέρεις κάτι με το ποστ σου , αν θέλεις γράψε αναλυτικά να είχες στο μυαλό σου , τουλάχιστον ο @Fulgore έκανε τον κόπο να γράψει κάποια πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Για να μην παρεξηγηθώ , δεν εννοώ ότι δεν έχει features ή τεχνολογία ώστε να αξίζει τα λεφτά του , και προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση τεχνολογικά με το redmi note 8 που έχω. Αν έδωσα τέτοια εντύπωση συγνώμη , αυτό που λέω εγώ είναι ότι η χρήση που του κάνω δεν δικαιολογεί την χρηματική διαφορά Αυτο που εννοω με ολα τα παραπανω ειναι οτι αυτα τα πληρωνεις και ας μην τα χρησιμοποιεις. Απο εκει και περα το προβλημα σου νομιζω οτι ηταν οτι α)δεν ρωτησες πριν κανεις την αγορα,αλλιως ειμαι σιγουρος οτι θα σου ειχαν προτεινει φθηνοτερα iphone(xr,SE)για να δοκιμαζες το οικοσυστημα β)εδωσες περισσοτερα χρηματα απο οσα ηθελες/μπορουσες να διαθεσεις,γιαυτο και προσπαθουσες να εντυπωσιαστεις. Και σε αυτο δυστηχως δεν βοηθησε το γεγονος οτι πηρες το 11ρι που καλο και χρυσο αλλα δεν ειναι για να εντυπωσιασει καποιον). Τα Iphone τα ''βγαζουν τα λεφτα τους''απο την εμπειρια χρησης ειδικα σε βαθος χρονου. Οπως εγραψα πιο πισω,αν μετανιωσες τα χρηματα που εδωσες,να τα δωσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα