Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, bioentre είπε

καλά που το έγραψες αυτό, σε ευχαριστούμε!!
Τσέκαρα την ιστοσελίδα της Apple.

Κανένα από τα iphone δεν έχει φορτιστή και ακουστικά πια....

ούτε το SE, ούτε XR, ούτε 11

Εγώ για καλό και για κακό έβαλα έναν φορτιστή και καλώδιο Belkin για την γυναίκα και εγώ θα έχω το ασύρματο και έχω και από το ipad

• Απαντ. 141
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγώ για καλό και για κακό έβαλα έναν φορτιστή και καλώδιο Belkin για την γυναίκα και εγώ θα έχω το ασύρματο και έχω και από το ipad

Τι τσιμπησες τελικα? Αντε με γεια και ειμαι σιγουρος θα τα χαρεις! 

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Τι τσιμπησες τελικα? Αντε με γεια και ειμαι σιγουρος θα τα χαρεις! 

Ναι από iphone κομπλέ πάμε για laptop τώρα απλά αργεί το 16αρι Ram , βέβαια ακόμη δεν υπάρχει υποστήριξη σε κάποια που χρησιμοποιώ οπότε δεν έχω κατασταλάξει ακόμη για το M1 , σκέφτομαι και το Intel αλλά δεν είναι future proof αγορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι από iphone κομπλέ πάμε για laptop τώρα απλά αργεί το 16αρι Ram , βέβαια ακόμη δεν υπάρχει υποστήριξη σε κάποια που χρησιμοποιώ οπότε δεν έχω κατασταλάξει ακόμη για το M1 , σκέφτομαι και το Intel αλλά δεν είναι future proof αγορά

Πόσο σου είπαν ότι θέλει να έρθει?

iphone 11 από επίσημη εισαγωγή μπορεί να έχει κάτι στο κατάστημα της αντιπροσωπειάς ανάλογα το χρώμα/χωρητικότητα. Σε κάποια γράφουν χωρίς φορτιστή, σε άλλα με φορτιστή. Πέρα από το φορτιστή είναι και τα ακουστικά για όποιον δεν τον ενδιαφέρει να αγοράσει ασύρματα έτσι και αλλιώς.

Επεξ/σία από bioentre
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsofras είπε

Για δουλεια αν το χρειαζεσαι καλυτερα να περιμενεις η να πας στο Intel, ειναι πολυ νωρις ακομα για τους ARM και δε ξερω ποτε θα αρχισει η υποστιριξη απο παντου. Αν δεν το χρειαζεσαι για δουλεια ειναι μια χαρα

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, bioentre είπε

Πόσο σου είπαν ότι θέλει να έρθει?

iphone 11 από επίσημη εισαγωγή μπορεί να έχει κάτι στο κατάστημα της αντιπροσωπειάς ανάλογα το χρώμα/χωρητικότητα. Σε κάποια γράφουν χωρίς φορτιστή, σε άλλα με φορτιστή. Πέρα από το φορτιστή είναι και τα ακουστικά για όποιον δεν τον ενδιαφέρει να αγοράσει ασύρματα έτσι και αλλιώς.

6 με 8 εβδομάδες

25 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Για δουλεια αν το χρειαζεσαι καλυτερα να περιμενεις η να πας στο Intel, ειναι πολυ νωρις ακομα για τους ARM και δε ξερω ποτε θα αρχισει η υποστιριξη απο παντου. Αν δεν το χρειαζεσαι για δουλεια ειναι μια χαρα

Παίζει να πάω και σε Intel γιατί παίζω με συγκεκριμένη έκδοση java οπότε περιμένω από oracle να δω τι παίζει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

6 με 8 εβδομάδες

Παίζει να πάω και σε Intel γιατί παίζω με συγκεκριμένη έκδοση java οπότε περιμένω από oracle να δω τι παίζει

Και σε intel bto 6-8 θέλει, αλλά εκεί έχει έτοιμα 16άρια

Για iphone με φορτιστή και ακουστικά παίζει να έχει τελευταία τεμάχια σε istorm & plaisio.

Στο plaisio όλα τα configurations (χρώμα/χωρητικότητα) εμφανίζονται δυο φορές.

Ο πιο παλιός κωδικός λογικά είναι με ακουστικά και φορτιστή για αυτό και σε μερικά γράφει "εξαντλήθηκε"

ενώ ο καινούριος μάλλον είναι το καινούριο κουτί χωρίς φορτιστή και για αυτό σε μερικά γράφει "αναμένεται σύντομα".

Τουλάχιστον αν οι τιμές μείνουν όπως είναι σήμερα Black Friday θα έχει νόημα χωρίς φορτιστή, αλλά αν γυρίσουν όπως πριν απάτη.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bioentre είπε

Και σε intel bto 6-8 θέλει, αλλά εκεί έχει έτοιμα 16άρια

Για iphone με φορτιστή και ακουστικά παίζει να έχει τελευταία τεμάχια σε istorm & plaisio.

Στο plaisio όλα τα configurations (χρώμα/χωρητικότητα) εμφανίζονται δυο φορές.

Ο πιο παλιός κωδικός λογικά είναι με ακουστικά και φορτιστή για αυτό και σε μερικά γράφει "εξαντλήθηκε"

ενώ ο καινούριος μάλλον είναι το καινούριο κουτί χωρίς φορτιστή και για αυτό σε μερικά γράφει "αναμένεται σύντομα".

Τουλάχιστον αν οι τιμές μείνουν όπως είναι σήμερα Black Friday θα έχει νόημα χωρίς φορτιστή, αλλά αν γυρίσουν όπως πριν απάτη.

Εγώ ψώνισα από istorm λόγω εγγύησης 2ου έτους προτιμώ να την έχω από εκεί

Βασικά έχω ψηθεί άσχημα για το M1 οπότε μπορεί να το παραγγείλω και μέχρι να έρθει ελπίζω να υπάρχει η υποστήριξη και σε αυτά που θέλω , περισσότερο με απασχολεί το fanless κομμάτι

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βασικά έχω ψηθεί άσχημα για το M1 οπότε μπορεί να το παραγγείλω και μέχρι να έρθει ελπίζω να υπάρχει η υποστήριξη και σε αυτά που θέλω , περισσότερο με απασχολεί το fanless κομμάτι

Αν χρειαστείς εγγύηση καλύτερα να πας document παρα istorm 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Από απόδοση λένε μια χαρά είναι το fanless λένε. Βέβαια αν πήγαινα σε Μ1 θα πήγαινα σε pro λόγω touchbar, γιατί αν και το θεωρούσα gimmick, προσωπικά με έχει βολέψει.

Κάτι που δεν έχω δει στα reviews, αν και δεν το έχω ψάξει αναλυτικά, καθώς δεν με ενδιαφέρει ο Μ1, είναι αν το pro συνδεδεμένο στο ρεύμα μπορεί να τραβήξει παραπάνω ρεύμα και άρα δύναμη από το air σε intensive tasks

Στο ιστορμ στα χαρακτηριστικά λένε στο τέλος συμπεριλαμβανόμενα αξεσουαρ. Άλλα γράφουν 

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ EarPods με Lightning Connector, Lightning to USB Cable, USB Power Adapter, Εγχειρίδιο Χρήσης.

και άλλα

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ Καλώδιο USB-C σε Lightning, Εγχειρίδιο Χρήσης

Είναι ανάλογα τι τους έχει μείνει, εκτός αν έχουν ξεχάσει να τα αλλάξουν, γιατί σε μοντέλο που ήταν "αναμένεται σύντομα" την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα το γράφουν με ακουστικά και φορτιστή κανονικά. ίσως βεβαία η Apple ξεφορτώθηκε τα παλιά στους resellers και τους τα έστειλε.

Συμφωνώ για εγγύηση αν και να ξέρεις πως τα στοιχεία που θα γράψεις (όνομα, διεύθυνση κλπ.) στο δελτίο service το istorm τα στέλνει στην Apple και αποθηκεύονται σε μια πλατφόρμα της για το service. Σε περίπτωση που σε απασχολεί κάτι τέτοιο.

34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Στο istorm κωδικός προιόντος από 50xxxx και κάτω είναι το παλιό κουτί με ακουστικά και φορτιστή κανονικά

Από 50xxxx και πάνω είναι χωρίς ακουστικά και φορτιστή, μόνο με usb-c

γράφει τον κωδικό προιόντος στο email επιβεβαίωση παραγγελίας που σου έστειλαν.

Επεξ/σία από bioentre
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/11/2020 στις 10:00 ΜΜ, tsofras είπε

Μου αρέσει να είναι στρογγυλό , αυτό με χαλάει

Χμμμ ισχύει αυτό για το wireless charging?

https://www.sum-products.com/products/drop-wireless-charing-system 

Ότι καλύτερο σε wireless charging γιατί συνδυάζει πολλά πράγματα, είναι και portable και minimal.
Ειδικά αν έχεις και ένα iPad, αξίζει πολύ το 45w. Αλλά γενικά είναι ακριβό. Το είχα πάρει όταν βγήκε με 50% και ενώ στην αρχή ήμουν πολύ διστακτικός, όταν το χρησιμοποιήσα κατάλαβα ότι είναι worth. Αλλά γούστα είναι αυτά. Ότι σου έχουν προτείνει και τα παιδιά, θα είσαι μια χαρά για τη μετάβαση που κάνεις. 

BTW, να μας κάνεις update με το τελικό αποτέλεσμα και γιατί όχι με ένα συνολικό review για αυτή τη μετάβαση! :)
Εύχομαι να μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, M A T R I X είπε

https://www.sum-products.com/products/drop-wireless-charing-system 

Ότι καλύτερο σε wireless charging γιατί συνδυάζει πολλά πράγματα, είναι και portable και minimal.
Ειδικά αν έχεις και ένα iPad, αξίζει πολύ το 45w. Αλλά γενικά είναι ακριβό. Το είχα πάρει όταν βγήκε με 50% και ενώ στην αρχή ήμουν πολύ διστακτικός, όταν το χρησιμοποιήσα κατάλαβα ότι είναι worth. Αλλά γούστα είναι αυτά. Ότι σου έχουν προτείνει και τα παιδιά, θα είσαι μια χαρά για τη μετάβαση που κάνεις. 

BTW, να μας κάνεις update με το τελικό αποτέλεσμα και γιατί όχι με ένα συνολικό review για αυτή τη μετάβαση! :)
Εύχομαι να μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος. 

thx man έχω παραγγείλει το τριπλό που έβαλα παραπάνω

Προφανώς και θα σας κάνω update και σε επίπεδο οικοσυστήματος - workflow και σε setup :)

Απλά κρατιέμαι λίγο με την παραγγελία του macbook για να δώ λίγο πως πάνε με τα προβλήματα που αναφέρονται (bluetooth , wireless) και το support σε software.

Αν και όπως είπα σε 6-8 εβδομάδες που κάνει να έρθει το BTO το support στο software θα είναι πολύ καλύτερο. Απλά μην υπάρχει hardware θέμα - limitation σε BT ή WiFi

Επίσης σε Intel είναι safe επιλογή απο την μία από την άλλη χάνεις αυτόματα πολλά σε μεταπωλητική αξία οπότε δεν με συμφέρει να πάω σε Intel , μόνο σε M1 όταν είμαι σίγουρος ότι δεν θα επηρεάσει την δουλειά μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/11/2020 στις 11:55 ΠΜ, tsofras είπε

Update : Όσο επιτρέπεται θα το κάνω update για να μην διαβάζεται την εισαγωγή και δεν ξέρετε σε τι φάση είμαι

Έγινε ήδη αγορά iPhone 11 , Airpods , Ασύρματης βάσης φόρτισης

Εκκρεμεί :

Macbook M1 ( Air or Pro)

Trackpad

Wireless mechanical keyboard

Περιμένω προτάσεις για dock , αντάπτορες και θα δώ και με οθόνη τι θα κάνω

Ηχεία που να ταιριάζουν στο setup

Βγαλε το trackpad και παρε ενα ποιοτικο mouse(logitech mx master 3 ή logitech mx vertical) για να εισαι πιο παραγωγικος και πιο ξεκουραστος. 
Οθονη παρε μια με usb-c(dell u2720q, p2721, u3119q) και ουσιαστικα δεν θα χρειαζεσαι dock, ανταπτορες και φορτιστη.

Σκεψου οτι στο γραφειο σου θα υπαρχουν μονο τα εξης 2 καλωδια:
α) ρευματος για οθονη
β) usb-c απο την οθονη προς το λαπτοπ, το οποιο θα φορτιζει το λαπτοπ, θα δινει εικονα στην οθονη και θα χρησιμευει για να επικοινωνει το λαπτοπ με τα usb περιφερειακα(πχ usb flashακια) που θα συνδεεις στην οθονη.

Ο φορτιστης του λαπτοπ σου θα ειναι μεσα στην τσαντα μεταφορας του λαπτοπ σου ωστε οταν θελεις να φυγεις απλα να παιρνεις το λαπτοπ και να φευγεις.

Λαπτοπ παρε το air, ελαχιστες διαφορες εχει το  pro για την χρηση που θα κανεις.

Υ.Γ.: Δεν βρισκω το λογο να φυγεις απο spotify, εκτος αν δεν σε ενδιαφερει η συνδεσιμοτητα με smart συσκευες ή δεν σε ενδιαφερει να μπορεις να παιζεις ταλινκ spotify που μπορει να σου στελνουν φιλοι σου, μιας και ελαχιστοι χρησιμοποιουν apple music.
Γενικοτερα δεν ειναι wise να πηγαινουμε σε πιο κλειστες λυσεις χωρις καποιο πλεονεκτημα, γιατι πχ μελλοντικα σε καποια χρονια μπορει να αναγκαστεις να φυγεις απο αυτην την πλατφορμα και η προηγουμενη επενδυση σου χωρις λογο σε κλειστες λυσεις να ειναι αποτρεπτικη.

Επεξ/σία από haHa
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haHa είπε

Βγαλε το trackpad και παρε ενα ποιοτικο mouse(logitech mx master 3 ή logitech mx vertical) για να εισαι πιο παραγωγικος και πιο ξεκουραστος. 
Οθονη παρε μια με usb-c(dell u2720q, p2721, u3119q) και ουσιαστικα δεν θα χρειαζεσαι dock, ανταπτορες και φορτιστη.

Σκεψου οτι στο γραφειο σου θα υπαρχουν μονο τα εξης 2 καλωδια:
α) ρευματος για οθονη
β) usb-c απο την οθονη προς το λαπτοπ, το οποιο θα φορτιζει το λαπτοπ, θα δινει εικονα στην οθονη και θα χρησιμευει για να επικοινωνει το λαπτοπ με τα usb περιφερειακα(πχ usb flashακια) που θα συνδεεις στην οθονη.

Ο φορτιστης του λαπτοπ σου θα ειναι μεσα στην τσαντα μεταφορας του λαπτοπ σου ωστε οταν θελεις να φυγεις απλα να παιρνεις το λαπτοπ και να φευγεις.

Λαπτοπ παρε το air, ελαχιστες διαφορες εχει το  pro για την χρηση που θα κανεις.

thx man τέτοιες πληροφορίες ψάχνω

Mouse έχω το Mx Master 2s είμαι πολύ ευχαριστημένος , έλεγα μήπως είναι πιο ξεκούραστο το trackpad

Ωραίος και για την οθόνη , έτσι το σκεφτόμουν και εγώ για να γλυτώσω τα καλώδια , αν όντως παίζουν και οι usb της οθόνης τότε ναι δεν χρειάζομαι dock . Έναν εξωτερικό σκληρό αν συνδέω το πολύ

Και σωστά τον φορτιστή μέσα στην τσάντα

To Pro το σκέφτομαι μόνο μεγαλύτερης φωτεινότητας αλλιώς και με το Air όντως μία χαρά θα κάνω την δουλειά μου για αυτό είναι ανάμεσα στα 2. Βασικά την διαφορά την βάζω σε δίσκο στο Air οπότε είναι καλύτερη περίπτωση

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

thx man τέτοιες πληροφορίες ψάχνω

Mouse έχω το Mx Master 2s είμαι πολύ ευχαριστημένος , έλεγα μήπως είναι πιο ξεκούραστο το trackpad

Ωραίος και για την οθόνη , έτσι το σκεφτόμουν και εγώ για να γλυτώσω τα καλώδια , αν όντως παίζουν και οι usb της οθόνης τότε ναι δεν χρειάζομαι dock . Έναν εξωτερικό σκληρό αν συνδέω το πολύ

Και σωστά τον φορτιστή μέσα στην τσάντα

To Pro το σκέφτομαι μόνο μεγαλύτερης φωτεινότητας αλλιώς και με το Air όντως μία χαρά θα κάνω την δουλειά μου για αυτό είναι ανάμεσα στα 2. Βασικά την διαφορά την βάζω σε δίσκο στο Air οπότε είναι καλύτερη περίπτωση

Μια χαρα ειναι και η φωτεινοτητα του air και το air θα το χρησιμοποιεις παραπανω εξω απο οτι το pro, απλα και μονο επειδη εινα ελαφρυτερο και λεπτοτερο. Και ακριβοτερο να ηταν το air, αυτο θα επρεπε να παρεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...