Προς το περιεχόμενο

poio model of liteon dvdr tha vgalei firware gia dual layer?

rapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

poio model of liteon dvdr tha vgalei firware gia dual layer?

to 811 or to 851?

genika ta liteon einai kala?aksiopista?eixa nec kai imoun 100% happy!

kapou eixa diavasei oti kapoio modelo liteon tha vgalei sto mellon firmware pou tha to kanei dual layer..auto zitao!

Δημοσ.

Γεια σου ρε rapper. Επειδή παρακολουθώ το θέμα ως άμεσα ενδιαφερόμενος, μπορώ να σου πω ότι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τα πράγματα, καθώς οι κάτοχοι Lite-On 401,411,451,811,851 ακόμη περιμένουμε μπας και βγει hackεμένο firmware για υποστήριξη 8Χ στα -R δισκάκια. Πάντως το γεγονός ότι άλλες εταιρείες έχουν ήδη βγάλει dual-layer drives 2,4X με το ίδιο chipset με τα παραπάνω Lite-On (είναι το Mediatek 1818 νομίζω), μας δίνει ελπίδες...

Για πιο άμεση πληροφόρηση πήγαινε http://club.cdfreaks.com/forumdisplay.php?f=44

Όσον αφορά την απορία σου για την ποιότητα των Lite-On, εγώ από το δικό μου είμαι υπερ-ευχαριστημένος. Σκεφτόμουν και για το NEC 2500, επίσης αξιόλογο drive αν κρίνω από το feedback των insomniacs, αλλά κατέληξα στο Lite-On.

Δημοσ.

ki egw euxaristimenos eimai apo to 811s pou exo (lite on - teac) alla..an h neac vgalei firmware gia dual pou na ipostirizei kai to paliotero modelo ti na to kaneis..

Oso gia ta lite on exo tin entiposi apo to ligo pou diavasa sto forum ton cd-freaks oti to mod einai 812@832 kai den simperilamvanei ta parapano modela pou proaneferes file parsifal.Makari na me diapseuseis giati ki egw stin anamoni eimai.

Δημοσ.

Κατοχος 851S ...δεν ειναι κακο μια χαρα παει..αρκει να το ταιζεις και δισκακια που του αρεσουν..Δυστηχως 8x-R δεν προκειται να δουμε γιατι απλα η συσκευη δεν μπορει να γραψει...με τετοια ταχυτητα...δεν εχει την δυνατοτητα..επισης ουτε και dual layer μιας και το εσωτερικο chipaki controller δεν μπορει να προγραμματιστει για τετοια χαρακτηριστικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...